Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4FUN] Shitox Story.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer będzie włączony za 5-15 min, ustawie tylko kilka rzeczy.

- Wolbi, Mobki, Subi, Tobi w Kerning City (storagge) - Nie skończoność.

- Wszyscy łucznicy do mnie się zgłaszać. Dostaną strzały 4+ Atk itp.

- Rejestracja zamknięta już na Amen (nie znaczy, że nie otworze), jeśli ktoś by chciał konto, może się rozmyślę i zrobię.

Satlaz, gościu mi oferował dedyka jeszcze z Tibii, ale powiedział, że to jest dla Jaj.

Nie liczyłem na to, więc się tym nie przejmowałem za bardzo.

Jak mam wybierać tibią, a maple story. Wybieram to 2.

Dobra, zaraz będzie Online (jeszcze 5-15 min).

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super, ciekawe czy zrobisz te gwiazdki. Gdy ja wstawiłem gwiazdki do sklepu to gdy z NPC od sklepu rozmawialem to mnie wyzucało z error code 38. ;/

Opublikowano

Czy serv juz on? bo pojawia mi sie Unable connect to the server.. <-- ok nvm juz dziala, tylko ze jak wchodze na swiat to niemoge zrobic hara pisze ze na tym swiecie nie mozna zrobic postaci ...? why?

@up

ok

@down

NVM <-- oznacza zapomnij, niewazne

naucz sie czytac ze zrozumieniem

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

A aciek nie zmieniaj nazwy servera bo sie potem nie da robić postaci (przynajmniej u mnie tak jest)

SORRY za double post

Opublikowano
A aciek nie zmieniaj nazwy servera bo sie potem nie da robić postaci (przynajmniej u mnie tak jest)

SORRY za double post

Nie, to nie chodziło o zmiane.

Ale zmieniam już. Sorki xP.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Baza MySQL. Próbowałem wszystkie, wszystkie są złe.

Będę musiał ją zrobić sam ;\.

Opublikowano

CRASHUJE to, że jak masz CLAWSY to niemożesz mieć shielda ale da sie założyć a jak zdejmiesz to CRASH ....

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

A co sie stalo? bo zabardzo nieznam sie na tym i niewiem xD

@down

A za ile serv bedzie on?

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

@up zgadzam sie albo nie lepiej jak Maplowicz rozda po 2 NX kto jakie bedzie chcial ?

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

@up

no wlasnie podchodzisz do gma dajesz mu 2-3 id nx on ci daje

i next podchodzi tak bylo by najlepiej juz takie cos napisalem wczesniej na forum

Opublikowano

Stworzyłem OD nowa baze danych. Teraz pójdzie, jak nie to ...

Dobra, od nowa robić konta.

Opublikowano

... Napisze to co innym z GG.

SERWER SIĘ WŁĄCZA ALBO COŚ, JEŚLI BĘDZIE OFF PRZEZ 20 MIN + SERWER JEST WYŁĄCZONY. NIE PISZCIE GŁUPICH POSTÓW, WIADOMOŚCI DO MNIE "CO JEST" itp.

Żal, próbowałem się zalogować xP. Sorki, to przez mnie crashe, już nie będzie.

Opublikowano

Już można dawno.

http://193.138.241.136/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...