Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4FUN] Shitox Story.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde.... juz 17:30 a serv dalej off :/

@up

ok zobacze ^^

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurwa wezcie zamknijcie ten temat bo spam sie robi o nic... jak wam nie pasuje ze server off jest to idzcie na dwor albo cos... no life dzieci... zal.pl

Opublikowano

Tak fixują XDDD ... Chyba szukają po forach jak to naprawić czyli ''Leecheróją''.

Opublikowano

No to ja juz nie wiem server mial byc o 15:00 on.

a tutaj juz zaraz 21 to ja moze zajze za tydzien w sobote chyba cos sie bedzie dzialoo oile jeszcze ten serv. kiedys ruszy?

Opublikowano

mam nadzieje że ruszy oby ale ciekawe co z acikiem bo tego drugiego gma też nie ma ;/

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Przepraszam za slownictwo.

Ale jakis popierdolony gej znow sie chyba zabawial scrollami, ja juz nie wiem co ja mam mowic na temat tych noobow

Opublikowano

REJESTRACJA JEST OTWARTA NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scrolle nie działają, ale już crashy nie powodują.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

mialem konto gralem przedwczoraj a teraz pisze ze zle passy >.< troche dupa z tymi resetami jezeli usuwacie konta ;/ teraz sie nie da rejestrowac ...

Opublikowano

Mam prosbe wie ktos jak zrobic zeby niewyskakiwal blad "error code: -2005532292 (Unknown error 0x8876017C)"

bo zawsze jak chce wlaczyc MS pokazuje sie ten blad :| wie ktos jk zrobic zebym mogl znowu grac? prosze o pomoc

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano
mialem konto gralem przedwczoraj a teraz pisze ze zle passy >.< troche dupa z tymi resetami jezeli usuwacie konta ;/ teraz sie nie da rejestrowac ...

Nic nie usuwają... Pewnie nie pamiętasz swoich danych;/

tzn że można się rejestrować czy nie ?

Można, ale na forum...

EDIT:

Aciek jednej rzeczy nie kumam... Masz słabego neta więc powinieneś ograniczy trochę ludzi na serverze, bo to powoduje te znienawidzone przeze mnie laggi.

Opublikowano
Mam prosbe wie ktos jak zrobic zeby niewyskakiwal blad "error code: -2005532292 (Unknown error 0x8876017C)"

bo zawsze jak chce wlaczyc MS pokazuje sie ten blad :| wie ktos jk zrobic zebym mogl znowu grac? prosze o pomoc

1. Musisz mieć Widowsa XP, 98 (nie wiem czy Viste można też).

2. Directa 9.0

3. Karte graficzną jakąś.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ponawiam prośbę o przeczytanie PW na TYM forum Aciek!!

Nie chce mi dojść link aktywacyjny a konto już miałem.

Lecz wbić na nie nie mogę.

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano
Czyli do gry nie ? (konto )

Wysyłasz PW'a Ackowi z danymi xD

1@up

Z Vistą mojemu koledze działa xD

EDIT: Nie wiem czy ktoś to zgłaszał, ale jak biję potworki to często looty spadają na dół xD

Opublikowano
OMG, czy ktoś znowu zrobił crasha. Zal mi tych ludzi co próbują scrolować scrole i itd.

Aciek wyłączył priva, jutro nowy silnik... Scrolle już nie crashują z tego co powiedział iiii... Poszedł spac xDDD

Opublikowano

Przepraszam po raz kolejny za slownictwo ale czy Aciek ma 6lat ze kurwa o godzinie 23:00 godzi spac ja pierdole chcialem sobie pograc wbic jakis level wogule po co on tego priva wpierdolil na forum jesli serv dziala 3godz na 1 dzien to lekka przesada zeby zasmiecac forum niech juz zostawi go na noc i wszyscy beda happy, a nie no przeciez go nie stac na prad -.-"

oczywiscie bez obrazy Aciek ale ja powiedzialem tylko to co mysle

@down

Ja o tej porze zaczynam moje zycie nocne biggrin.gif

taa to widac na obrazku po prawej stronie

Opublikowano
taa to widac na obrazku po prawej stronie

Ziomekk jak się tak czepiasz to ten obrazek jest po lewej stronie ^^.

Opublikowano

Ludzie, jak macie jakieś problemy że nie działa serwer, to wasz problem, nikt wam nie karze grać na nim ani nic w tym stylu .... Więc zamknąć się, kolejny post na ten temat = report.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...