Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4FUN] Shitox Story.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma sensu w to grać, skoro jest włączone przez 3/24 dnia =,= Jak nawet sobie 4 joba zrobicie to co? Wyłączy serwer i może bedzie miał tak kaprys że go spowrotem nie włączy! Powodzenia...

@up

Taaak mój wielki gejm masterze!

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten post moze urazic pare osób, wiec jesli nie chcesz - nie czytaj. Wystapilem tylko w obronie twórcy serwera.

Przepraszam po raz kolejny za slownictwo ale czy Aciek ma 6lat ze kurwa o godzinie 23:00 godzi spac ja pierdole chcialem sobie pograc wbic jakis level wogule po co on tego priva wpierdolil na forum jesli serv dziala 3godz na 1 dzien to lekka przesada zeby zasmiecac forum niech juz zostawi go na noc i wszyscy beda happy, a nie no przeciez go nie stac na prad -.-"

Aciek nie jest no-liferem, nie bedzie siedzial 24h na dobe i restartowac server bo tobie sie chce grac. Source Titana nie jest jeszcze tak stabilne, aby przy 15+ graczach, serwer nie mial crasha, przynajmniej co 30min-1h.

Mimo wszystko chlopak sie stara, SAM pracuje nad serverem (przynajmniej tak wyczytalem na stronie), ale nadal zle bo server musi byc 24h on. Jak ci nie pasuje to wyjdz.

Nie kazda rodzine stac na wydatek w postaci włączonego komputera... Jesli mialby zostawic komp na noc to juz jest ok. 11-12h, plus włączony za dnia... Pomysl 10 razy zanim cos napiszesz.

oczywiscie bez obrazy Aciek ale ja powiedzialem tylko to co mysle

Powiedziales co myslisz? Rzeczywiscie moze i ja tez napisalem, ze kazdy ma prawo mowic co mysli, ale wszystko ma swoje granice...

Juz to ktorys z rzedu twoj taki post. Nikt ci nie karze grac na jego serverze, skoro ci nie pasuje ze jest rzadko włączony... Zrob sam lepszy, siedz 24h przed kompem - bedziesz mial idealny serwer, dla no-liferow.

Radze tematy o serwerach zamykac, a tego typu sprawy załatwiac na forach serwerów...

Opublikowano

Dzięki Simpson.

Spoko, nie obraża mnie to. Ja się do tego po prostu przyzwyczaiłem ... Już na Open Tibia Server'ach.

Napisałem także, że jak będzie serwer Online, to będzie. Zrozumcie, nie każdy jest bogaty.

plsssxx khe fpici 2 lefel wloczysz?? plxxx

crash wloczysz plassss!!

Powiem to który i zwięźle: MAM_TO_W_DUPIE.

Mam swoje życie.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

to kurwa jak cie nie stac na prad to po huj u ciebie omp przeciez komputer zabiera 100kw pradu na sekunde

kurwa czlowieku po jaki huj smiecisz forum jak nie mozesz wlonczyc komputera na 1 dzien ten priv jest wlonczony 3godz na 1 dzien a jak bys nie wiedzial 1dzien ma 24godz 3godz z tego to jest ciut malo zeby zasmiecac forum takimi kurestwami

usun ten temat i jak chcesz opublikowac jakiiegos priva to wlonczaj go 15godz albo nawed 17godz na dzien a nie kurwa ty 15 godz w tygodniu i mam w dupie co myslicie o tym co ja napisalem a wiec nie komentujcie bo ja napiselem to co ja do huja jasnego mysle i przepraszam za te ze brzydko mowie ale na ten temat patrzy 15-20 osob i czeka az wlonczysz kiedy cie kurwa nie stac na prad.

Ban na 14 dni, 40%.

Opublikowano

local ma co chwile crashe cos robia bo mooblar wrocil niedawno i zabieraja sie do roboty wiec cos moga dodawac

@Ziomekk chcesz miec server 24/7 to kurw...de wysylaj mu poczta kase to bedziesz mial.. nie pasuje ci postaw wlasny server czego nie potrafisz jestes no-liferem twoja sprawa wracaj do tibi jak ci zalezy na serverach 24/7 on ma wlasne zycie ma rodzine znajomych dziewczyne przyjaciol czego zapewne ty nie masz siedzac przed kompem i odswiezajac strone co kilka sekund jego sprawa czy stawia server czy nie jezeli ci nie pasuje to wyjdz stad...

Opublikowano

od tego jest poddział priv serwy żeby tu publikować jak coś się nie podoba to idź se do innego działu i w tym przypadku ty spamujesz oraz powinieneś zostać zwarnowany za nadużywanie brzydkich słów oraz obrażanie innych użytkowników

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano
to kurwa jak cie nie stac na prad to po huj u ciebie omp przeciez komputer zabiera 100kw pradu na sekunde

kurwa czlowieku po jaki huj smiecisz forum jak nie mozesz wlonczyc komputera na 1 dzien ten priv jest wlonczony 3godz na 1 dzien a jak bys nie wiedzial 1dzien ma 24godz 3godz z tego to jest ciut malo zeby zasmiecac forum takimi kurestwami

usun ten temat i jak chcesz opublikowac jakiiegos priva to wlonczaj go 15godz albo nawed 17godz na dzien a nie kurwa ty 15 godz w tygodniu i mam w dupie co myslicie o tym co ja napisalem a wiec nie komentujcie bo ja napiselem to co ja do huja jasnego mysle i przepraszam za te ze brzydko mowie ale na ten temat patrzy 15-20 osob i czeka az wlonczysz kiedy cie kurwa nie stac na prad.

Powiem Ci kilka zdań.

1. Jesteś żałosny.

2. Faktycznie, nie stać mnie.

3. To niech czekają. Może coś robię.

4. Każdy ma swoje życie, nawet ty.

5. Jesteś kolejnym DZIECIAKIEM który siedzi WIECZNIE przy kompie i nawet 10 min by sobie nie odpuścił.

6. Starsi twoi, albo nie żyją, albo przestali tobą się interesować.

7. Serwer włączam, gdy mi na to czas pozwala i zdrowie.

8. NIGDY nie siedzę przy kompie więcej niż 10h. Najwięcej siedziałem 10.

9. Nie mam zamiaru psuć sobie wzroku, bo Ci tak podoba.

10. Nie chce mi się wymieniać dalej.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

ja jestem na kompie zazwyczaj ale wolę nie robić swojego priva bo mam wew ip i każdy by mnie obrażał

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

1. Żyją.

2. Czemu nie?

3. Nie zmyślam. Ile masz 8 lat? Nawet na tyle nie wyglądasz.

4. Nie boli mnie, brzuch mnie boli, bo mam jelitówke.

5. Hyh, TO trzeba było.

6. Kolejne dziecko, którzy rodzice kupili neostrade.

Nie obrażam tych którzy mają ZDROWY rozum i Neo. Ale to, to dziecko, to nie jest.

Opublikowano

a my lejemy na to co mowisz... czlowieku kazdy nie jest milionerem jak twoi starzy albo nie kradna tak jak ty zeby miec na prad... boli do ciebie rozum od tego kompa masz juz wode z mozgu czlowieku ile ty masz lat tak apropo chyba jeszcze w podstawowce siedzisz bo ciagle kompa oblegasz

co do ip a od zcego jest no-ip.info? albo inne strony tego typu?

Opublikowano

@up

no faktycznie, bardzo istotna informacja

A skąd Ty wiesz o której on idzie spać i że idzie z misiem spać ?

Opublikowano

Japier**** weź Aciek zamknij priva do odwołania napraw wszystkie bugi i daj dopiero Online, ponieważ sie robi tutaj ogromny SPAM

Opublikowano

@holz ale pomysl jak jest chory to sil nie ma ja jak mam grype to z wyra nie wstaje bo sil nie mam wiec pomysl....

Opublikowano

Ale z was cwaniaczki heh

zrobcie pierwsze sami priva a potem mowcie czy to tak latko miec. przeciez jak sie wszystko zacznie walic to chyba jasne ze trzeba czasu zeby to naprawic a latwo jest mowic ale co do zrobienia to zaden

Opublikowano

Ziomekk dał byś już sobie z tym spokój. Robisz wkół siebie wielki "halo" nie robiąc właściwie, albo nie, NIC pożytecznego. Masz Neostrade? No problem, wystarczy tylko no-ip i wszystko hula. A co do servera, może by spróbować zrobić jakieś składki pieniężne. Jak coś mógłbym dofinansować (może nie taką wielką sumą ale zawsze te kilka groszy) server.

@DOWN

Właśnie, to nie jest takie proste jak się wydaje. "A i samemu robić nie powinno" bo w grupie zawsze rażniej (i szybciej).

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

no brawo chociaz jeden wie jak to jest . Ja nie mam priva ale wiem ja to jest. Postawcie sie w jego polozeniu !@!

po pierwsze BRAWO DLA AĆKA ze postanowil to naprawic DLA NAS podkreslam DLA NAS nie dla siebie BRAWO ACIEK !!

i dzieki za to ze robisz to miedzy innymi dla mnie

Opublikowano

Ziomekk

Popieram cie.

Same bugi sie troszkę naprawia. Jeszcze zmiany w NPC, bo co to jest za gra jeśli wszystko jest takie same co w zwykłych MS.

Opublikowano
Ziomekk dał byś już sobie z tym spokój. Robisz wkół siebie wielki "halo" nie robiąc właściwie, albo nie, NIC pożytecznego. Masz Neostrade? No problem, wystarczy tylko no-ip i wszystko hula. A co do servera, może by spróbować zrobić jakieś składki pieniężne. Jak coś mógłbym dofinansować (może nie taką wielką sumą ale zawsze te kilka groszy) server.

Nie chcę ciągnąć od Was kasy, nie chce aby Was coś to kosztowało.

Spolszczam serwer naprawiam baze danych, aby odzyskać wszystkie konta.

Ciekawe czy w ogóle chodzi do szkoły, proponuje go po prostu OMIJAĆ.

Serwer spróbuję włączyć, ale mnie naprawie ciągnie jelitówka, mam już ją od tygodnia.

Robię jak najszybciej. Próbuję rozwiązać problem z lagami, tzn. Ograniczyć limit.

@down

Prócz 1.

Opublikowano

ZIOMEKK jak jestes cwany zrob sam !! zobaczymy jak ci sie bedzie wszystko walic to zobaczysz czy tak latwo to zrobic

Aciek jak cos jestem za toba

Opublikowano

@Aciek666

Rozumiem Cię, ale jak sam mówiłeś prąd koszuje. A że nie chcesz od nas pieniędzy świadczy tylko o Tobie, że robisz to nie tylko dla siebie a także dla nas. Ale tak na czystą logike, jak by się zrobiło takie składki to i może na dedyka się uzbierało (każdy ma marzenia x]). Na przykład : 1-sms zakładając 2,44 lub 5,xx (nie znam się) jakieś bonusy w grze (NX'y rare item's).

Hip-Hop nie umarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...