Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4FUN] Shitox Story.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapomniałem po prostu coś włączyć przed uruchomieniem silnik. To wszystko.

Oto wycinek z forum shoutboxa:

[Dzisiaj 17:21] Maplowicz: ACIEK reset kont ? ;(?

[Dzisiaj 17:21] matius84: Aciek plx zrób mi konto

[Dzisiaj 17:22] Tremere: Czemu moje konto nie dziala ?

[Dzisiaj 17:22] Maplowicz: ACIEK usnął chyba all konta ....

[Dzisiaj 17:23] POLAK94: no wlasnie cos mi sie tak wydaje

[Dzisiaj 17:24] matius84: E tam ja nawet nie zdążyłem zagrać xD Ale Aciek plx zrób konto bo czekam od 12

[Dzisiaj 17:24] Tremere: NIE ! MOJ 29 lvl PRZEPADL i expic od początku ;(

[Dzisiaj 17:25] POLAK94: ja miałem 43 to wiesz....

[Dzisiaj 17:26] Aciek: Żałośni jesteście, kto powiedział, że straciliście? Hę? Nie ja.

[Dzisiaj 17:26] Aciek: Gdzieś napisałem, że nie ma? Nie. .

[Dzisiaj 17:27] Tremere: Czyli ? Jest szansa

[Dzisiaj 17:31] Aciek: Żadna szansa, nic nie zostało usunięte. Tylko usuwam konta które robią crashe.. Nie słuchajcie innych ludzi, tylko mnie.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

o jezu .... martwiłem się patrz na tych mój 29 lvl oooooo niee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

@up

Spoko.

Kolejne konto o loginie: SongoPL zostało usunięte.

1. Wampirek.

2. SongoPL.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

dobra ale Aciek powiedział że mam wpisać !mushmom i pełno ich się robi teraz będą po 2

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Nie rób!

Jednak dobrze wymyśliłem.

Teraz wszystko poszło zgodnie z planem.

Serwer nie będzie crasował nawet przez 3h. jak dobrze pójdzie.

Opublikowano

Ciekawe jak se kupisz jak cashop nie dziala lol nx itemy mozna dostac a to jest priv i nie ma cash shopu...

Opublikowano

nie polecam grać na tym servie aciek to jest jakieś dziecko usówa konta jak mu coś nie pasuje szkoda czasu na tego serva grałem sobie 1 dzień konta mi skasował i komuś innemu jeśli niechcecie tracić czasu to nie róbcie wogle konta na tym wbijecie jakiś lvl powiesz do acka zle slowo to sobie pograłeś ja akurat do niego nic nie mówił na servie nic nie zrobiłem a skasował mi konta chyba dlatego ze miałem w koncie kończówke PL

Opublikowano

huja crashowałem co kurwa robiłem chyba ze expiłem s croli nie uzywałem gówn oco tam grałem a i tak samo sie crashowało on pierdoli crashowanie sam crashuje i wzala na ludzi aby mieć pretekst do skasowania konta nie polecam tam grać a i czy ktoś miał tam konto VAMPIREK jeśli tak to juz nie ma bo tez skasował

Opublikowano

@up 2x

=>Zaraz zrobie<=

Odpowiem Ci na PM na forum.

@up

Obrażasz się jak DZIECKO.

Napisałem, jak jakieś konto będzie robił crash, Usuwałem!

Nie koniecznie Scroll'ami i czymś tam.

Usunąłem 2 konta, napisałem. Robiły błędy.

Opublikowano

Nie mozna scroli bo nie dzialaja.

@Duchu

Jesli jest takie cos to znaczy ze serwer jest offline, chwilowo lub nie czasami sa crashe i po nich serwer jest offlinie i trzeba go wlaczyc jeszcze raz. Wiec poczekaj chwilke ;]

Opublikowano

CRASH Boshe xD Gdyby nie te krasze mialbym juz 110++ ale i tak jest fajnie.Szczegolnie jak niema crashy.

GMs:

Lvl:85 Hermit Hacked

Lvl:54 Assasin Legit

Lvl:134 Bishop Hacked

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...