Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Test Server Patches [new mob, new armors, new weapons and more]

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurwa ale ten metin na psy schodzi.. zjebane to jest..

tesknie za dawnym metinem 2008 rok <333

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

To będzie na globalach, ktoś wypakował już klienta z serwera testowego i poszło w obieg:P Na większości privów już to wszystko będzie śmigać zanim na PL wejdzie, ale prędzej czy później się to stanie.

Opublikowano

kurwa ale ten metin na psy schodzi.. zjebane to jest..

tesknie za dawnym metinem 2008 rok <333

No tak.. Bo najlepiej by było gdyby rozwój gry się zatrzymał i każdy od 60lv by napierdalał pająki jak głupi do 99lv.

Nowości właśnie zachęcają do gry i mi się to bardzo podoba. Teraz przynajmniej będzie można wbić nawet 105lv. :)

http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/2363511-serwer-open-beta-zapraszamy/

@Top. dzięki ale troszkę za późno. ;3

Opublikowano

Fajne ;p

Szkoda jednak że zobaczyłem to tutaj a nie w grze .

Chwila moment aż prywatne servery będą to pochłaniać ^^

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

No tak.. Bo najlepiej by było gdyby rozwój gry się zatrzymał i każdy od 60lv by napierdalał pająki jak głupi do 99lv.

Nowości właśnie zachęcają do gry i mi się to bardzo podoba. Teraz przynajmniej będzie można wbić nawet 105lv. :)

Jestem tego samego zdania

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

GF tylko płaci YMIRowi za nowe rzeczy, więc jak mogli wyprzedzić prywatne serwery? Zawsze będziemy do tylu.

Jak byśmy posiadali takie predyspozycje jakie posiada Ymir to by była całkiem inna sprawa.

Może kiedyś dziwnym trafem wpadniemy w posiadanie source w co wątpie.

Ale nowości są niczego sobie

Opublikowano

Może i masz racje ale kierując się Logiką tak czy inaczej to gf wykupił te pliki czyli jest juz ich właścicielem. O to mi chodziło a więc 37347753258173091950.jpg

sygnavp.jpg

W dupie mam balantie (i tak padnie w ciągu tygodnia o ile wystartuje)

Opublikowano

Spoko zbroje zawsze jakaś "nowość" wykorzystam u siebie, gdyż preferuję zachowanie stylu naturalnego wyglądu gry bez zbroi konwertowanych z innych gier.

f406796ea6dc33d5.jpg

old-metin.jpg
Opublikowano

Denerwuje mnie takie gadanie. Dostalbys source game i co? Nic byś z tym nie zrobił, ale dalej mów głupoty. Predyspozycje jak YMIR? Nie bądź śmieszny. Żaden z serwerów nie posiada załogi kilkunastu, a może i kilkuset osób wyspecializowanych w questach, modelach 3d czy umiejętnościami edycji pliku game.

Opublikowano

co to za przeproszeniem kurwa jest na 1 screenie? jakaś ewolucja czy co ??? no dobra rozumiem jasiek nowe moby itd ale tym to priv servery wyprzedził pl x_O

Opublikowano

te zbroje to raczej będą imperatorskie dla każdej klasy, widać, że wybory imperatora wchodzą do Europy ^^ Nowy zestaw broni jest OK. Co do mobów, gdybym nie wiedział, że one są specjalnie zrobione przez twórców metina, to bym pomyślał, że jakiś totalny idiota je robił. Chociaż w sumie, niewykluczone, że tak było :D dzięki za wstawkę, lajk.

PS: ciekawie wyglądają te okienka pythonowe. Czyżby jakiś system run i przetapiania? Przyglądnę się temu dzisiaj

57199140501148694665.png

Opublikowano

Metin3? teraz to gf wyprzedził prywatne serwery.

Sądząc po nicku i Twoim zachowaniu, mogę wypisać tu następujące fakty:

- Mamy swoich hejterów, a raczej ludzi którym w życiu się nie układa.

- Z Twoimi umiejętnościami, to jesteś daleko za murzynami.

- Masz jakąś fobie do wklejania zdjęć z panami, wiesz, zawsze można udać się do specjalisty - to bym właśnie zalecał.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Denerwuje mnie takie gadanie. Dostalbys source game i co? Nic byś z tym nie zrobił, ale dalej mów głupoty. Predyspozycje jak YMIR? Nie bądź śmieszny. Żaden z serwerów nie posiada załogi kilkunastu, a może i kilkuset osób wyspecializowanych w questach, modelach 3d czy umiejętnościami edycji pliku game.

Że ty byś nic nie zrobił z source to nie znaczy że wszyscy są tacy jak ty nie mówiłem tu o zebraniu 40 paru osób tak jak ma ymir tylko chodziło mi gównie o source

Opublikowano

W temacie odnośnie bety nie było mowy o tym systemie więc przypuszczam, że będzie to nie długo. Wiele rzeczy dodają do klienta do przodu, jak np.: te stroje salsy itp.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...