Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2][24/7h]LastChaosBlackStyle-Ep2

Pako71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up z tym się nie zgodzę,admin ma tam wszystkich w dupie : ) o konto nie mogłem się doprosic 3 miesiące,podałem mu info jaki lvl , nick , eq itp MAILA nawet i nie odzyskałem konta,lecz wybiłem się na evencie troche i gram an D3 aktualnie 194 lvl :P ale rośnie ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh kurwa co za ludzie :/ Co za serwer bez ładu i skladu ze tak powiem :) Nie robcie z siebie barankow i zamknijcie ten temat bo i tak tego nie ogarniecie :P Panowie wyzej jada po was az sie smiac chce a wy nic "D heh Pozdr0 600

Opublikowano

heh Pozdr0 600

i za to masz like ! ;d

ZEBY NIE SPAMOWAC

TO KIEDY OGARNIECIE SERWER ? xD

(PYTANIE TAKIE OD.. NAWET I TAK TAM NIE WEJDE)

Opublikowano

Przecież admin serwera to złodziej stachu :D więc czego się spodziewaliście ?:D on zawsze był, jest i będzie nieogarnięty ;) postawił bo liczył ,że pewnie znów skroi paru naiwniaków na parę zł :D

Opublikowano
hahaha po prostu miał dostep do ftp i dlatego to usunoł a on mówi że mi serwer schackował :) hahahahahaha taki z niego developer jak i haker :*

chcesz jeszcze coś dodać ? :*

Dotrzymałem obietnicy ^_^

NffKd.png

Opublikowano

Przecież admin serwera to złodziej stachu :D więc czego się spodziewaliście ? :D on zawsze był, jest i będzie nieogarnięty ;) postawił bo liczył ,że pewnie znów skroi paru naiwniaków na parę zł :D

Staszek ?!

Czekam na dodatkowe 5% bede juz mial 20% :)

Opublikowano

A pomyśleć, że chciałam sobie pograć na naszym polskim, poczciwym ep2... Ale po przeczytaniu tej jakże namiętnej konwersacji stwierdzam, że to się mija z celem. Po co tracić czas na coś, co i tak zostanie usunięte? A Admini nawet nie raczą przywrócić utraconych itemów. Poza tym wydaje mi się, że teksty typu "machomet to dzieciak, my nie chcemy dzieci w teamie" jest troszkę nie na miejscu, bo dla mnie całe BS teraz prowadzi banda dzieciaczków myślących, że są PRO, bo zrobili ep2. Bynajmniej tak wynika z rozmów tutaj.

Chyba jednak pozostaje mi global, na którym mam zamiar zacząć grać.

Opublikowano

"machomet to dzieciak, my nie chcemy dzieci w teamie" jest troszkę nie na miejscu, bo dla mnie całe BS teraz prowadzi banda dzieciaczków myślących, że są PRO, bo zrobili ep2. Bynajmniej tak wynika z rozmów tutaj.

Chyba jednak pozostaje mi global, na którym mam zamiar zacząć grać.

machomet nie jest dzieciakiem

04385063905025824276.png

Opublikowano

machomet nie jest dzieciakiem

Ja tak nie twierdzę. Napisałam, że stwierdzenia adminów serwera są nie na miejscu, bo oni sami są dzieciakami. Nie im oceniać skoro wcale nie są lepsi.

Opublikowano

Mahomet nie jest dzieciakiem :D Nie znam go ale go lubie :D hehe wiec mam szukac innego priva czy to ep2 ruszy wkoncu ?

Opublikowano

Mahomet nie jest dzieciakiem :D Nie znam go ale go lubie :D hehe wiec mam szukac innego priva czy to ep2 ruszy wkoncu ?

Za ten suchar dam ci puchar <3 hahahaha :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...