Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2][24/7h]LastChaosBlackStyle-Ep2

Pako71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi skoro serwer ma zmienione raty, koles lata z dualami+100 na pierwszym lvl dostajesz za wilka 30 lvl do tego widze ze na elitepvpers ukazala sie ta sama publikacja co tu, rejestracja nie dziala na "stronie" która wogole nie jest zrobiona pod ten serwer

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak robie zawsze.. i to mam cały czas.. i próbowałem rożnych kombinacji

You must use a valid Email, also use Strong Password and remember them or you won't be able to get help from our staff if your account information is stolen.

juz pisalem o tych wepach +100 ale nikt nikomu nigdy nic nie dawal .. Moglem ss zrobic jak sie chawil dualami i acc xD

Opublikowano

aahahha ale z tym cashem to dales ..

raty cashu za taka cena jak global .. nice .

Nie mg sie polaczyc :D

FAILED TO CONNECT LOGIN TO SERWE !! :O

Opublikowano

Nie wiem po co to sie oglaszac ze serwer dziala jak nie dziala .Powinni skasowac ten temat i tyle .Szkoda czasu na taki serwer .

Popieram :)

ubh6c.png
Opublikowano

tak robie zawsze.. i to mam cały czas.. i próbowałem rożnych kombinacji

You must use a valid Email, also use Strong Password and remember them or you won't be able to get help from our staff if your account information is stolen.

juz pisalem o tych wepach +100 ale nikt nikomu nigdy nic nie dawal .. Moglem ss zrobic jak sie chawil dualami i acc xD

Mogłeś zrobić jak pokazywał :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Ja jebie znowu zabawa z linkami i stronami które nie działaja odrazu widać ze polacy...nie mozna zrobic jednego normalnego linka do do gry tylko co chwila coś nowego xD koniec tej zabawy odpuszcze sobie tego priva :) jeśli będą powtórki z rozrywki jak na ep1 czyli rozdawanie itemów na lewo i prawo swoim "kolegą", znajomym i przydupasom to wspólczuje całej reszcie a z ostatnich postów widać że juz się zabawa z tym zaczyna a serw jeszcze jest w faze testów [chyba] o.O

Powodzenia administracji niech moc będzie z wami obyscie zmądrzeli bo znowu g...wam wyjdzie :P

Opublikowano
bo serwer na 10 min off a ty Day Durniu nie placz bo nie jestes w teamie :) i teraz placzesz :**

hahahaha

z archerem rozdupca wam w chuja ten serwer <3

Opublikowano

Bry wszystkim Więc tak opiszę :-) Trwa wysyłanie Clienta :-)

Register jak kolega w 1 poście napisał :-)

Manualnie Patche można Pobrać Oto Link

http://5.39.40.178/lc_update/lc_patch/2.zip

Polecane Clienty Mystery i wszystkie z EP3 nie testowałem Tylko USA

Nie działa Client od 777 9 Nie otwiera Plecaka

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Bry wszystkim Więc tak opiszę :-) Trwa wysyłanie Clienta :-)

Register jak kolega w 1 poście napisał :-)

Manualnie Patche można Pobrać Oto Link

http://5.39.40.178/lc_update/lc_patch/2.zip

Polecane Clienty Mystery i wszystkie z EP3 nie testowałem Tylko USA

Nie działa Client od 777 9 Nie otwiera Plecaka

Jak nie jak tak xD tylko trzeba full screena wziąć.

NffKd.png

Opublikowano

to jest polski serw? i czy trzeba mieć to hamachi czy jakoś tak aby zagrać?

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Nie chcę nic mówic ale powiem, że nikt nigdy z polaków nie zrobi dobrego ogarniętego priva.

Każdy admin bedzię leciał tylko na to kto wiecej cashu kupi albo jak dostanię od jakiegoś rozpieszczonego

dzieciaka te 100zl na wepa +100 to nie bedzie problemu, żeby go dostał.

Otwieracie serwa a nwet nie jest w polowie ogarniety...

Co z tego, że znacie c++, php i co jeszcze tam potrzebne jak nie potraficie tego wykożystać, żeby obie strony były zadowolone

Nie chce mi się już pisać...

Opublikowano

nie

Kolego server Działa Jest Cały czas ON :-)

Z tym 50% szans na niebka to jaks fikcja .Ubilem 60 mobkow i dostalem 1 niebka .Tak sie zastanawiam co z nim zrobic mam ?!?!

o 18 Zmienię szanse na Drop HS :-) praktycznie będzie dropiło z mobków po 2 3 HS :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...