Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2][24/7h]LastChaosBlackStyle-Ep2

Pako71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo day to nub i karmel :) placzą bo mieli dojść do teamu ale ass ani ja ich nie chcemy bo to dzieci :) mieli dostep do vps to zrobili tak jak zrobili bo dupsko im sciska że my mamy a oni nie taka prawda

Koffanie prawda jest inna ;]

Olales ich jak karmel pisal z gotowa stronka pod serwer zeby ludzie z xp'ekiem mogli wbic ale ok

gowno macie a nie serwer a oni sami odesli

fajnie bylo jak za wilka wlecial 57lvl i z 100k sp ? xD

Machomet6,nie żebym coś do Ciebie miał,lecz teraz wyśmiewasz Admina,a gdy byłeś w teamie to było ślicznie,ładnie i pięknie ?;p

ty tez pierdolisz glupoty..

byl w teamie z karmelem ? nie sluchali sie ich - podali im stronke pod rece a oni mieli to w dupie wiec zrobili to co zrobili

nq

@ pamietam jak ktos mi odpisywal ze zaraz bedzie zrobione..czekalem i gowno z tego mialem.. potem Day napisal ze nic z tym nie zrobia i opuscili team z karmelem ...

BB KOFFANKI <3

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co do kont napisać mi na pw bronie + eq + lvl stracony sp itp a nie że piszecie głupoty i mam wam to dać w 5 min dlatego to olewam :)

I TYM SIE WLASNIE POGRAZYLES to ty jestes pajac i idiota ,,, wiec skoro wiesz dobze ze pisalem ci baranie 8 razy a ty nawet nie reagujesz to wsadz juz to dobie w odbyt , sikam porannym i ciepłym jeszcze moczem na tem twoj kurwi serwer, Ja nie pozwole na takie traktowanie. * razy baranie dokladnie pisalem a ty caly czas piszesz ze na pw .... Kto kim jest juz wiemy , WIEMY TEZ ZE TY JESTES IDIOTA ktory mysli ze jak powie na PW to kazdy odpusci ....a jak mnie baranie bardziej zagotujesz to zrobie ss`y rozmowy z gg jaka Ci wyslalem ... i jaka olales . Zreszta jak powiedzialem nic juz nie chce od Ciebie. Nara , p.s. Jednak na innych forach nie omieszkam pokazac screenow jakie mam wraz ze slowem prawdy ktora cie kole. ... Sram na ten serwer i mam nadzieje ze niedlugo padnie , bo lepiej w Karty pograc niz u gdziekolwiek gdzie ty jesetes adminem pajacu . I TAK ,WKURWILEM SIE BO NIE LUBIE JAK SIE ZE MNIE IDIOTE ROBI PAJACU. POPROSTU NIEWIEZE JAK PAJAC POTRAFI JESZCZE NAPISAC ZE CYT:że piszecie głupoty i mam wam to dać w 5 min dlatego to olewam :)....

PAŁO,GAŁO ,,DLA CIEBIE TO GLUPOTY WKONCU TYLKO KOMENDA A DLA GRACZA TO GODZINY GRY SPEDZONE NA TWOIM SERWIE ... Ciag flak przez okno . Kamer i day dobrze zrobili ... i teraz chyba im sie nie dziwie skoro tak ludzi traktujesz .... pisz juz co chcesz , ja sram juz na ciebie ,ten lv,konto ,i caly twoj BLACKZENADA EP2 serwer

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a co do kont napisać mi na pw bronie + eq + lvl stracony sp itp a nie że piszecie głupoty i mam wam to dać w 5 min dlatego to olewam

Jak skasowali konta i od nowa trzeba było robić grubo ponad godzinę kurwa czekałem i się nie doczekałem, zresztą nei tylko ja. A aromat tak obiecywał ten sam lvl, sp.

Było miło na początku i aktualnie nie polecam grać i tracić czasu aż ktoś po raz kolejny wbije i po kasuję konta :] Jak ktoś nie potrafi zabezpieczyć to po chuj się za to zabiera ?

Opublikowano

Podali mi stronke w rece? hahahahaha taka stronke to ja też mam :) a te noobki nie odeszli sami :)

hahah zajebales stronke innemu serwerowi

-LennyLC

-Eternia ep3

http://lastchaos.eterniagames.com/s_ep3/

look mioodzio <3 ??

Padrino nie kasuj ..

Opublikowano

Kij ci w serwer padalcu klamlwo-oszukanczy,gon sie .. obys dostał Oproszczki nie tylko na gebie od tych obietnic i klamstw. Juz malo co kto u ciebie gra............ hahahaha idiota.Sram na twoj serwer i twoje klamstwa..... ŁGARZU I KRĘTACZU ..

mam na to dowody wiec mozzesz naskoczyc ale ty mi ,i jak nie wystopujesz to pokaze na forum niektore ss`y z gry i z rozmowy gg. wtedy sie wszyscy dowiedza aka zaklamana parowka jestes

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

takich jak ja znaczy sie ====== > graczy ,,, to juz wiemy :D hahaha KŁAMCO I OSZUSCIE

p,s, jak dla mnie mozesz byc nawet i bordowy , A WOGOLE TO Z TWYCH UST TAKIE SLOWA DO MNIE ,TO UWAZAM ZA KOMLEMENT i dziekuje :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i jak nie wystopujesz to pokaze na forum niektore ss`y z gry i z rozmowy gg. wtedy sie wszyscy dowiedza aka zaklamana parowka jestes

Oj ja bym się bał, już mnie zniszczył na wszystkich istniejących forach w necie!

A ty linoskoczek na ilu już zarobiłeś ??? dużo ludzi w ciemno od ciebie haxy brało ??? SPRAWDZIŁEM KAŻDY TWOJ POST W SIECI IDIOTO I KŁAMAŁEŚ ŻE ZAMIEŚCIŁEŚ DZIAŁAJĄCY HACK DO GENERI... NA ELITEPVPERS nie omieszkam odpowiednie opisać tej sytuacji również na elitepvpers o którym wspomniałeś.

Lepiej z nim nie rywalizuj, on Cie zhakuje jednym ruchem palca!

Co do tematu:

Kiedy będzie jakiś event znajdź GM'a? xD

Opublikowano

Aromaciku... Sami odeszliśmy ...

Twoj server padnie, dopilnuje tego

Obiecuje !

Radze ci być 24h online i pilnować tego zjebanego vps'a ^^

a co do kont napisać mi na pw bronie + eq + lvl stracony sp itp a nie że piszecie głupoty i mam wam to dać w 5 min dlatego to olewam :)

a on mówi że mi serwer schackował :) hahahahahaha taki z niego developer jak i haker :*

1. Tia oddasz, nawet komend nie znasz to co mowic ... xD

2. Przekonamy sie ;>

PS : a Server padł .. poproś assasina żeby 2x na ikonke 'run2' klikną bo ty zapewne nie potrafisz. ^_^

NffKd.png

Opublikowano

Polski serwer nie ma prawa bytu ponieważ jeśli obie strony się nie dogadają[co u polaków nie jest możliwe przynajmniej na dlugo] to jedni drugim będą go rozwalać to raz a dwa ze przy takiej kompetencji adminów to serwery ich nigdy się nie rozwiną bo odnosiłem czasem wrażenie że obecnośc graczy na ich serwie ich złośc uważaja każdego za nobów debili itp twierdzą ze TACY gracze nie są im potrzebni ale skoro uważaja każdego za takich osobników to ja się pytam jak wy chcecie zeby serwer się rozwijał żeby grało więcej niz 15/20 osob w tym nie tylko wasi koledzy i przydupasy ktorym dajecie wszystko za free o.O

Zresztą na tym forum macie juz tak zrytą opinie że naprawdę wątpie aby ktoś się skusił na wasze privy bo już z góry będzie wiadomo jak to wszystko bd wygladało.Albo się w końcu ograniecie albo kasiorka się nie nacieszycie :)>

Opublikowano

HARD To jest lipa nie serwer

kochany admin sie sploszyl jak doszla prawda o stronie internetowej

moj cytat;

hahah zajebales stronke innemu serwerowi

-LennyLC

-Eternia ep3

http://lastchaos.eterniagames.com/s_ep3/

look mioodzio <3 ??

Padrino nie kasuj ..

To tyle dziekuje i czekam na Kumbejj xD

Opublikowano

własnie widze ,ze gra tutaj nie ma najmniejszego sensu, to sa jakies zarty....człowiek przychodzi do domu po 10 godzinach pracy..i chce sie troche rozluznic....troche pobawic..a tu ktorys raz z kolei jest kasowane..to co wypracowal przez 2-3 ostatnie dni!! ile razy z rzędu mozna zaczynac co chwile wszystko od poczatku?????To juz wole sobie pograc na starym poczciwym" DESTINY" i doladowac znowu z 300 zl na cash..tam przynajmniej dbają o ludzi i nikt mnie nie okradnie i nie skasuje konta!!!! I wam radze to samo.......szkoda nerwów i czasu na ten NIEPROFESJONALNY SERWER EP2 !!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...