Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP2][24/7h]LastChaosBlackStyle-Ep2

Pako71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeśli już robicie serwa to wszystkie patchy dodawajcie do Laghaim MFC Application a nie bawienie się w szukanie patchów po internecie :)

o tadzik, ten co powiedzial ze zostanie bs ep1 server, ze to tylko plotki...ze beda 2 servery ep1 i ep2

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ewent z HS to wsac sobie w buty .Bedzie tak jak kolega pisal wczesniej .

Zostało poprawione z Panter lecą 2 3 HS :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Hs'y dropia ładnie narazie, ale za szybko lvl leci zeby jakies wydropic bo sie bije zielone-niebieskie moby ^^, no lecz mozna sobie walnac bloka 50% na tym low lvl i jest juz git :P.

Teraz jeszcze czekać żeby server działał -.-'

Opublikowano

Tak patrze coś wasza strona znowu wyglada jak strona Lenny LC nawet download jest napisany,że do Lenny co się stalo z tym do BS?:D

Opublikowano

Widać, że na robocie się nie znają, dopiero się uczą pewnie jak kase ściągać z ludzi, a ja już bym chciał żeby zaczęli mnie obrabiać z kasy na jakimś ciekawym LC :'(

Opublikowano

A ja powiem tak, na wtępie.

Pomimo utraty wszystkiego po odpale Daya i Kamera , Admin obiecał mi odzyskanie wszystkiego , Ok, sobie mysle spoko ... ALE ...

po kilku minutach zrobił się młyn i Adm nie nadążał ze skargami i prośbami o zwrot utraconych Lv . chociażby .

Więc ok ,,, Na forum w grze pisał " DAWAC NA PW LV<EQU< SP < itp. " no to sie mu wysłało. GÓWNO .. Ja grając Szelma klasą Assasin , miałem 125 lv (prawie 126) I equip niezły ,, który defakto dropić trzeba naprawdę godzinami. I co ? nico, Admin po kilku godzinach i kilku moich "wysłaniach info" stwierdził ze mam jeszcze raz mu napisac , więc tak zrobiłem a ten dropnął mi smierdząca kusze na 97 lv .. KUSZE DLA ASSASINA ... Kruwww..poczułem to jako obraze,ale nic to.

Dogadałem się z nim że w nocy wyśle mu na gg dokładne info i bedzie git. GOWNO , bo CAŁĄ NOC czekałem na jego reakcję jak debil i tak do dzisiaj sobie czekam. 2 KUR...a dni ... TO KPINA I PARODIA... tak sie nie traktuje osób , A TYM BARDZIEJ NIE ROBI SIĘ Z GEBY DUPY. JEDNA OSOBA NE SERWIE JEDNAK OTRZYMAŁA ZWROT LV. WIĘC CHASŁA WYGŁASZANE PRZEZ ADMINA w stylu ,MUSICIE SOBIE SAMI LV NABIJAC I SAMI OD NOWA WSZYSTKO DROPIC ... jest pokazem idiotyzmu admina i tego ze DALEJ NIE WSZYSCY SA ROWNI. Walic takie układy .A TAK OSOBIŚCIE TERAZ COŚ POWIEM DLA ADMINA ,,,-----

POWIEDZ NAM KOLEGO ,DLACZEGO TAKI SZANUJACY ADMIN NIE ROBI KOPII BAZY NA BIEŻACO ????????? DLACZEGO JAK DOCHODZI DO TAKICH SYTUACJI TO TRACI SIE WSZYSTKO ALBO TRACISZ TY CALY SERWER ???? GORSZE ATAKI BYLY PRZEPROWADZANE NA INNE SERWERY A JEDNAK GRACZE NIE TRACILI PERMANENTNIE KONT (owszem sa wyjatki ale to rzadko i to tez nie na zasadzie , sory ,walcie sie ,,musicie od nowa)..... DLACZEGO ???

Na serwie graja ludzie i jest to gra MMORPG ,,,więc jak jako Admin piszesz coś kurw.. graczom to dotrzymuj słowa ..... Powodzenia.

I TERAZ WŁAŚNIE Z PRZEKORY RZĄDAM TEGO CO MI OBIECAŁEŚ ...... ciekawe jak tym razem sie ustosunkujesz i co powiesz.

Bo skoro Na twoje "ZARAZ BEDE" czekam 3 dzien .........

A jeśli zlejesz to i dalej będziesz miał w dupie graczy jak i robił dupe z geby ,, to chyba sam zapłace dayowi i kamerowi tak z przekory zeby ten twoj pizdzi serwer rozjechali czołgiem ,bo chyba tylko na to sie nadaje jak narazie...

Czekam dalej na odp na GG ,,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bo day to nub i karmel :) placzą bo mieli dojść do teamu ale ass ani ja ich nie chcemy bo to dzieci :) mieli dostep do vps to zrobili tak jak zrobili bo dupsko im sciska że my mamy a oni nie taka prawda :) :) niestety tak bywa nie chcemy dzieci w team-ie a co do kont napisać mi na pw bronie + eq + lvl stracony sp itp a nie że piszecie głupoty i mam wam to dać w 5 min dlatego to olewam :)

SirMichal płać im nawet 5 tyś :) teraz to oni mogą sobie zrobić :) z daya taki haker jak z koziej dupy trąba :) hahaha po prostu miał dostep do ftp i dlatego to usunoł a on mówi że mi serwer schackował :) hahahahahaha taki z niego developer jak i haker :*

Opublikowano

Heh,no nie wiem,ja wpadne na serwer jak się troche tam ludu zbierze :) A na razie to i tak gratki,1 PL server EP2 :) mam nadzieje że dalej będziesz ciskał z nowościami,powodzenia ! :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...