Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Straszne momenty w grach

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widziałem lepszego działu na to.

Witam

W tym temacie każdy może się podzielić swoimi reakcjami na straszne momenty w grach.

Ja w takowe gry nie gram więc ja się nie podzielę ;p. No chyba że w Half-Life 2 jak mi ze ścieków przed nosem zombie wylazł to trochę podskoczyłem.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Ja się trochę wystraszyłem na filmie "FubuJestemKrulLP" jak grał w grę i chciał widzów przestraszyć więc wrzasnął (żebyśmy pomyśleli , że SlenderMan na niego sie gapi:D) . Kiecol idzie dalej , a tu Slender Man hahah xD

sygnary.jpg
Opublikowano

Resident Evil 4 jak zaczęły te "galaretowate" zombiaki wyskakiwać to się ich bałem :D

Amnestia:The dark descent -> Cała gra na schizie :D

No Amnestia to ładnie poparzona gra... Nie dość, że trzeba tam dużo myśleć to jeszcze jakieś trupy/zombie czy kij wie co lata... :D

Opublikowano

Ja się trochę wystraszyłem na filmie "FubuJestemKrulLP" jak grał w grę i chciał widzów przestraszyć więc wrzasnął (żebyśmy pomyśleli , że SlenderMan na niego sie gapi:D) . Kiecol idzie dalej , a tu Slender Man hahah xD

Prosiłbym o dyskutowanie o grach nie o filmach.

Opublikowano

dead space 2 jak sie w nocy gra na słuchawkach to można sie przestraszyc wiadomo :f

Opublikowano

Wybaczcie ale nie rozumiecie o co mi chodzi. Temat ten jest do opisania tego momentu a nie np. przestraszyłem się w slenderze.

@Down

No i tak macie opowiadać o tym co was przeraziło w danej grze.

Opublikowano

Ja to jestem wrazliwy B-) przeraza mnie byle gowno, nigdy nie ogladalem horroru ;)

Ale jak gralem w portala 2 i po ostatniej pulapce wheatleya z tasma i kolcami na koncu, to jak sie rozwalila sciana i zobaczylem to wielkie laboratorium, jak sie rozpadaja te giganty w oddali i to pomaranczowe tlo z masa pomieszczen testowych to sie prawie posralem. Nie wiem co w tym strasznego, ale to jakies takies bylo niepokojace, tak bardzo ze wylaczylem gre. Taka prywatna schiza, nawet teraz jak pksze tego posta to sie zaczynam bac "."

A jak niedawno ogladalm letsplaya z portalu 2 i nagle gosc doszedl do tego mokentu to nie moglem spac.

No co, kazdy ma jakies schizy....

Moge tez przytoczyc stara historie z minecrafta, dawno temu zrobilem update do 1.8 i kiedy nadeszla noc z dachu mojego domku przerazony obserwowalem endermany w oddali. Spojrzalem sie na jednego i ten SRUUU! do mnie, ja sie prawie posralem, zaczalem go tluc mieczem w tego rozdziawionego ryja, tluke on sie teleportowal w koncu spocony wlaczylem peaceful..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Resident Evil 4 - moment kiedy pierwszy raz zobaczyłem Regeneratora(tego co mu się głowe urywa i mu odrasta :D) a potem Iron maidena(tego z kolcami:D)

Afterfall Insanity - wtedy kiedy mnie chimera na powierzchni zaatakowała

Slender the eight pages - las mam 2 karteczki myśle że ta gra wcale nie jest taka straszna odwracam się i...

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy pamiętają młodsze roczniki grę: Wolfenstein wersje jak w katakumbach wylatywały potwory - to było kozackie!

pamiętam tą gre po wejściu do grobowca na cmentarzu wchodze tam zeskakuje a tu jakis szkielet cz cos takiego
Opublikowano

King Kong: najgorsze były ataki tych robaków dużych zawsze się tego bałem bo one się tak patrzyły i bardzo szybko atakowały ;d

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

expiłem w metinie na małpach i mi jedna zza ściany wyskoczyła to aż monitor zrzuciłem z biurka , ale nic się nie stało.

( Wiem kozak ze mnie takie hardkory grac to tylko ja )

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...