Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Straszne momenty w grach

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gralem w mario i nagle spadlem. To bylo takie straszneee! ;(((

Tak na serio to wg. mnie nie ma strasznych gier. Te postacie sa smieszne... Jedynie co potrafi przerazic to czasami jakies powalone dzwieki.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Największej schizy dostałem w SCP -087, nie czytałem o tej grze nic, tylko słyszałem że jest straszna, no i jak to coś wyskoczyło na końcu to spadłem z fotela :D

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Grałem w stalker cień czarnobyla u kumpla (graliśmy razem) idziemy spokojnie do misjii z walizkami w aucie no dobra wchodzimy spokojnie a tu jeb dźwięk przejebany i jakieś potwory wyskakują jak sie wystraszyłem to krzesło wywróciłem :/

Albo jak graliśmy w amnezie to doszliśmy do misjii gdzie była woda i trzeba było skakać na przedmiotach na wodzie cały czas posrany siedziałem bo nie wiedziałem co sie czai pod wodą :D

Opublikowano

w metin2 ide zrobić misje a nagle dziki przerazający glodny pies mnie zaczął atakować myslalem, ze juz po mnie ale koles mnie uratowal i ubił te pieski tak mi serce walilo.. xD

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Doom, Wolfenstein to były gry, w których możnabyło się przestraszyć. Ale żeby to pamiętać to trzeba raczej być sprzed '94

Nie wiem jak wrażliwym trzeba być żeby czegokolwiek przestraszyć się w Skyrimie. lols.

Trolling is a art.

Opublikowano

Ukinar

Kojarzę z youtube

Btw.

Mam ochotę zagrać w stalkera ale mam obawy że się przy okazji zesram ;p

Edit

Ciekawy moment w HL2

Chociaż straszne to to bardzo nie jest ale tylko za pierwszym razem.

Opublikowano

To może wydawać się komuś śmieszne ale trochę mnie ciarki przeszły na filmiku końcowym Painkillera (1 część) jak Alastor mówi do głównego bohatera jak to będzie mu wypruwał flaki i w ogóle torturował go przez całą wieczność i tych demonów powyłaziło od zajebania w tym piekle :P

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Condemned criminal origins jak taki gosciu ktory byl w szafie i myslalem ze jest martwy. Musialem mu zrobic zdjecie twarzy i nagle sie do mnie obrocil, kto grał ten wie.Mówie wam zawał poprostu :D sry za bledy ale z telefonu pisze.Polecam wam gre paranormal naprawde mocne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...