Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Straszne momenty w grach

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Amnestia:The dark descent gierka dla odwaznych, jak grałem w nią w nocy sam , to szczerze mówiąc balem sie

Opublikowano

Nie wiem czy pamiętają młodsze roczniki grę: Wolfenstein wersje jak w katakumbach wylatywały potwory - to było kozackie!

Jak bylem mmlodszy tato w to gral ja tylko sie darlem :D

61093c6efb.png

Opublikowano

Ogólnie całkiem niedawno postanowiłam zakupić Resident Evil 6 na PS3. Ponieważ jestem wielką fanką całej serii, mniej więcej wiedziałam, czego mam się spodziewać. Mnóstwo krwi, pełno zombiaków no i oczywiście elementy zaskoczenia. Mimo to postanowiłam zagrać w tę grę w środku nocy. Gram sobie jak na normalnego człowieka przystało, gram... Niby spokojnie, idę w poszukiwaniu potworów... A tu nagle wyłącza się telewizor (wtyczka nawala, to też mogłam przewidzieć). Podeszłam do telewizora, przycisnęłam wtyczkę do listwy, i prosto na mnie ruszył zombiak. Dostałam palpitacji serca i od tamtej pory nigdy nie gram sama w RE.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Amnesia ta cała gra siada na psychę trzeba się tylko wgrać miniumum 3-4h bez przerwy albo slender man xD

Opublikowano

hehe ja jak kiedyś jak pierwsze dni w cs grałem , to kupiłem sobie awp , celownik full , czekam czekam i nagle ktos mi heda strzela a ja sie tak wystraszylem hahah xD

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Zdecydowanie największego dyga miałem grając w Amnesię, lecz również nieraz konkretnie potrafił mi poryć banie F.E.A.R ^^

icecubea.png

Opublikowano

co do stalkera to lista taka strasznych lokalizacji(cień czarnobyla):

1.Podziemia Agropromu

2.Labolatoria X-18 X-16 X-10

3.czerwony las nocą

4.wioska pijawek

czyste niebo:

1.Podziemia Agropromu

2.czerwony las nocą(i dniem)

3.magazyny wojskowe nocą

4.wioska pijawek

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Gdy grałem w F.E.A.R i widziałem Alma stała przed drabiną na którą miałem wejść i gdy wlazłem na góre to ona tam była. Albo gdy poszedłem po apteczke w kącie i ona stała za mną o.O

Dota 2 > Lol

Opublikowano

ja tam mam zawsze stracha jak w dt ma metin2 robi się czarny ekran, wtedy myśle że będzie lag i mnie wywali - dt od nowa :unsure:

2cql8d2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...