Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Polskie czołgi

KalneR

Polskie Czołgi  

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ?eby mod podpi? temat ?

• Tak, Poniewa? mo?na be?dzie unikn?? spamu tematami.
    • Nie, Wol? spami? tematami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już to jak nie bedą mieli co robić :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tego akurat nie widziałem. Ten koleś co odpowiada na pytania to polak? Jakiś dziwny ma akcent a wypowiada się o polsce jak o swoim kraju :D

76561198001815076.png
Opublikowano

W 2013 nie będzie europejskiego drzewka:

Mixed EU tree (all in one) -  492 (24%) - Combined with 4th option, EU tree in any form is a runner-up. It's not in plans for 2013.

Ale to nie znaczy że osobne drzewka państw eu nie wejdą...

1213o.jpg

Opublikowano

Najszybciej polskie drzewko i europejskie wyjdzie w listopadzie tego roku (przypuszczenia) , ale bardziej prawdopodobna data to 2014.11.18

o ile wstawią na Święto niepodległości.

A szybciej to nie wstawią

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Planów było dużo jednak to nie nie będzie. Np. czołgi francuskie, tylko kilka ich było produkowanych

Z tego co wiem to tylko FT17, H35, BDR, D2. Może było więcej ale ja tyle wiem ;)

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

@up

Produkowame czołgi:

H35, FT17, D1, AMX38, AMX 13 75, AMX 13 90, ARL 44.

Temat: developerzy tyle razy poruszali ten temat: drzewko nie zostanie wprowadzone, tylko drzewko europejskie. W polskim drzewku można by było wsadzić czołgi do T4 i projekty od T7/6. Do tego nie vyłoby TD ani SPG. Gdybyście niewiedzieli, z początku miłobyć 14 drzewek, ale ograniczyli do 8- USA, ZSRR, Niemcy, Chiny, Francja, Brytania, Japonia, Drzewko Europejskie...

Opublikowano

Witam was. chciałem wam zaprezentować odpowiedź moderatora na temat mojego pytania czy powstaną w WoT polskie czołgi i czy powstaną w aktualizacji 8.5.

Oto są screeny:

post-735964-0-33546000-1362505918_thumb.

post-735964-0-18936300-1362505948_thumb.

post-735964-0-70948400-1362505976_thumb.

Czyli krótko mówiąc pracują nad tym ale nie doczekamy się ich prędko. W 8.5 ich nie będzie co widziałem niby plotki o tym są :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co do tych screenow, jak widze te idiotyczne komentarze typu polish dont have tanks to mnie szlag trafia, dlatego specjalnie dla tych tępaków powinni zrobić polskie drzewko.

Opublikowano

@up Produkowame czołgi: H35, FT17, D1, AMX38, AMX 13 75, AMX 13 90, ARL 44. Temat: developerzy tyle razy poruszali ten temat: drzewko nie zostanie wprowadzone, tylko drzewko europejskie. W polskim drzewku można by było wsadzić czołgi do T4 i projekty od T7/6. Do tego nie vyłoby TD ani SPG. Gdybyście niewiedzieli, z początku miłobyć 14 drzewek, ale ograniczyli do 8- USA, ZSRR, Niemcy, Chiny, Francja, Brytania, Japonia, Drzewko Europejskie...

Nie... Polskie drzewko będzie na 100%. Pisałem do WG i do Falathiego i powiedzieli, że będą...

Ps. Już mamy czołgi do 7 Tieru a artka do 4

Opublikowano

Nie... Polskie drzewko będzie na 100%. Pisałem do WG i do Falathiego i powiedzieli, że będą...

Ps. Już mamy czołgi do 7 Tieru a artka do 4

Ojć , więcej , 10 tier to zapewne jakiś T-55 (konstrukcji polskiej) nie lepszy.

Arta to były (sextony , priesty , katiusha , Su) coś wykombinują , a my to wyjdziemy , musimy , albo bunt ktoś zrobi ( w najgorszym wypadku).

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jakby polskie drzewko dostało T-55 to chyba by była to najlepsza linia medów w grze :)

Obyś się nie zdziwił. Ale jest jeden błąd bo Drzewko będzie się ciągnąć od 5 tieru Heavey być może będzie tak:

Linia heavey:

TKS (lub co tam wg da)>>7TP>>9TP>>20/25TP>> i 5 tier jakis heavey>6 heavey>>7 heavey>>8 heavey>>9 heavey>>10 heavey

Linia medów:

TKS (lub co tam wg da)>>4TP>>14TP>>Dalej nie wiem

A na lini medów na X tier można ew. dać T-55 konstrukcji polskiej (czyt. PT-90 Twardy) Nie mylić z PT-91 Twardy!

Opublikowano

Na forum wota była petycja aby podmienić T-62A na T-55 bo obecny med jest gorszy od poprzednika. Jakby polskie drzewko dostało tego meda ale by była rzeż. No i oczywiście była by to moja następna dziesiątka, reszte bym na bok odstawił/

76561198001815076.png
Opublikowano

Na forum wota była petycja aby podmienić T-62A na T-55 bo obecny med jest gorszy od poprzednika. Jakby polskie drzewko dostało tego meda ale by była rzeż. No i oczywiście była by to moja następna dziesiątka, reszte bym na bok odstawił/

Nie dadza nam, rosjan by szlag trafil ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...