Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Polskie czołgi

KalneR

Polskie Czołgi  

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ?eby mod podpi? temat ?

• Tak, Poniewa? mo?na be?dzie unikn?? spamu tematami.
    • Nie, Wol? spami? tematami.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@KalneR

"Graj w Wota, za historyka i znawcę broni pancernej uważaj się" - tyle na ten temat. Takie głupoty pier*olisz, że szkoda słów xD

Po wprowadzeniu chińskiego drzewka jestem pewien, że jakby chcieli, to by polskie czołgi wprowadzili. I mniej byłoby projektów na licencji.

Opublikowano

@up Jakie głupoty ?! Daj mi mojego posta gdzie jest napisana głupota czekam...

Opublikowano

@up Jakie głupoty ?! Daj mi mojego posta gdzie jest napisana głupota czekam...

Chociażby #88, #52, #54, #75.

W przypadku #75 bez źródła nie wierzę.

Opublikowano

Ale odpowiedzieli... nie ma co! Czyżby mieli zwykłego gracza w d...... ?

Jest to całkowicie możliwe, ponieważ niby co mieliby Ci odpisać? Bo jeżeli odpisaliby Ci, że nie to zacząłbyś (oczywiście według nich) płakać na forach, że taką wiadomość dostałeś i straciliby na tym pieniążki, bo kilka osób przestałoby grać (premium samo się nie kupi). Jeżeli by Ci odpisali, że tak to mieliby taki SPAM wiadomościami tego typu, że support mógłby nie wyrabiać

Opublikowano

MBC, dlaczego nie ma tu moderatorów?!

A co do tego "Z całą pewnością później" to to może oznaczać wszystko.

Opublikowano

@up Masz rację może 1-2 miesiace po patchu 8.4 ?? :)

No właśnie.. Ale równie dobrze, czy raczej niedobrze, mogłby być to sarkazm.

Opublikowano

W patchu 8.4 spodziewajcie się dopełnienia brytyjskiego drzewka. Tyle w temacie patcha 8.4. W 8.5 na 50 % nie zobaczycie polskiego/europejskiego drzewka, prędzej pojawi się drzewko japońskie, które imo powinno pojawić się przed chińskim, ale nie ma to jak drzewko pod rynek chiński.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie róbcie sobie jakiś nadziei że będą polskie czołgi, wargaming wie co kiedy będzie i trzeba czekać. Przecież polskich czołgów było mało a są jeszcze drzewka chińskie i brytyjskie które czekają na niszczyciele i artę. Chyba lepiej poczekać i dokończyć dwa drzewka niż wprowadzać ileś nowych które liczą około 15-20 czołgów.

Opublikowano

Nie róbcie sobie jakiś nadziei że będą polskie czołgi, wargaming wie co kiedy będzie i trzeba czekać. Przecież polskich czołgów było mało a są jeszcze drzewka chińskie i brytyjskie które czekają na niszczyciele i artę. Chyba lepiej poczekać i dokończyć dwa drzewka niż wprowadzać ileś nowych które liczą około 15-20 czołgów.

Chińskie drzewko nie będzie posiadało niszczycieli czołgów ani dział samobieżnych. Natomiast drzewko brytyjskie dostanie nowe linie najprawdopodobniej w patchu 8.4

76561198001815076.png
Opublikowano

Tak na prawdę, to została jeszcze Japonia oraz Włochy - dwa potężne państwa na II WŚ.. Chociaż Włochy troszkę mniej xD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może Refreshne... ale z tego co słyszałem w pogłoskach... to mają pracować nad polskim drzewem w Wakacje (2013), nie wiem czy to prawda, ale fajnie by było

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Może Refreshne... ale z tego co słyszałem w pogłoskach... to mają pracować nad polskim drzewem w Wakacje (2013), nie wiem czy to prawda, ale fajnie by było

Plotka, na wakacje mają wprowadzić arty X tieru. Jeśli już mają wprowadzić polskie drzewko to bym obstawiał 2014.

76561198001815076.png
Opublikowano

Polskie czołgi nigdy nie zostną dodane do gry jako oddzielne drzewko. Będą znajdowac się w drzewku europejskim razem z Włochami, Czechosłowacją i Szwecją.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Polskie czołgi nigdy nie zostną dodane do gry jako oddzielne drzewko. Będą znajdowac się w drzewku europejskim razem z Włochami, Czechosłowacją i Szwecją.

Sorry koleś ale przeczytaj forum i maja wprowadzić polskie drzewko oddzielnie.

Jak widać autor dostał bana. Więc za niego będę refreshować.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Jeżeli będzie to pozostało pytanie.

Kiedy?

Jak wyjdzie wersja 8.4 to się powinniśmy dowiedzieć :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Jeżeli będzie to pozostało pytanie.

Kiedy?

Jak wyjdzie wersja 8.4 to się powinniśmy dowiedzieć :)

0.8.5 lub 0.8.6 napewno w tym roku na wakacje lub wczesniej a jak nie to w 2014 :D

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

0.8.5 lub 0.8.6 napewno w tym roku na wakacje lub wczesniej a jak nie to w 2014 :D

W tym roku - raczej nie. W 8.5 będą ponoć medy niemieckie.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...