Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Polskie czołgi

KalneR

Polskie Czołgi  

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ?eby mod podpi? temat ?

• Tak, Poniewa? mo?na be?dzie unikn?? spamu tematami.
    • Nie, Wol? spami? tematami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku grudnia Wg na Facebook napisało że brakuje im tylko X tank do drzewka polskiego i włoskiego .

link or it didn't happen

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki temat do nabijania postów .. nO I PO HU* NABIJAĆ POSTY .. CO , DO LEPSZEJ RANGI ? Chyba was coś... Podpiąć temat i tyle Bo to bardzo interesujący temat . Wkońcu mowa jest o naszych polskich tankach . No i o przyszłości Polskich graczy w WOT . Więc teksty tego typu dla mnie są śmieszne ... A nastepnie jak co to admin śmiało może mi wyzerować Posty , ja na tym nie stracę... Kpina i tyle ...

Tobie akurat nie ma co zerować :3

link or it didn't happen

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Właśnie, przydałby się link. O Włoskich tankach to nie słyszałem, ciekawa opcja. :P

World of Tanks to nie jest realizm tylko arcade i nie ma co w tym szukać wiedzy historycznej ;)

A to ciekawe... W takim razie przeczysz realizmowi 3/4 czołgów jeżdżących w WoT i wszelkim eventom organizowanym przez wargaming.

Gubisz się w zeznaniach. ;)

Opublikowano

Właśnie, przydałby się link. O Włoskich tankach to nie słyszałem, ciekawa opcja. :P

A to ciekawe... W takim razie przeczysz realizmowi 3/4 czołgów jeżdżących w WoT i wszelkim eventom organizowanym przez wargaming.

Gubisz się w zeznaniach. ;)

Gratuluje, że chodzi mi o symulacje...

@edit

A dodatkowo w jakiś zeznaniach? xDDD

Opublikowano

Moim zdaniem teraz to już w najlepszym wypadku możemy na europejskie czekać. Skoro żółtki dostali czołgi T-34 i IS-2, to my już ich nie będziemy mieli ;/

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Moim zdaniem teraz to już w najlepszym wypadku możemy na europejskie czekać. Skoro żółtki dostali czołgi T-34 i IS-2, to my już ich nie będziemy mieli ;/

Są d churchile w wocie to i 2 IS będą.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

polacy mieli dziala samobiezne jak i niszczyciele proszę .http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Polskie_czo%C5%82gi_II_wojny_%C5%9Bwiatowej to tylko te walczące w czasie 2 wojny swiatowej, prototypow bylo o wiele wiecej

Opublikowano

UP czy wy nie macie co robić ? tylko reklamować gorsze fora ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

polacy mieli dziala samobiezne jak i niszczyciele proszę .http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Polskie_czo%C5%82gi_II_wojny_%C5%9Bwiatowej to tylko te walczące w czasie 2 wojny swiatowej, prototypow bylo o wiele wiecej

Jezeli chodzi o TK, TKS, TKD to nie są niszczyciele czołgów tylko tankietki...

Opublikowano

Na razie nic , ustawiłem sobie strone "W rozwoju " jak startową to będe wiedział pierwszy :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

@up No Polacy mieli tankietki. Sugerujesz, że nie posiadali innych czołgów ?? Jeżeli tak to chyba historii nie znasz ;)

Krąży plotka, że znależli czołgi do IX tieru oraz 5 tier przewyższa KW-1

Opublikowano

Nie nie twierdzę że nie mieli innych ale najwięcej to mieliśmy tankietek a większość polskich czołgów była na papierze :/

Podczas 2 Wojny Światowej mieliśmy 9 kompanii lekkich czołgów i 29 kompanii lekkich wozów pancernych (wyczytałem to z mojej książki "Wojna Pancerna")

A Niemcom w 1939 wystarczyły głównie PZ II żeby nas rozłożyć pod względem pancernym

signature@500625643@eu@34@1@110110001001001110110100110110110110100001@01111010000@pl@0.png

Aż tak słabo? :P

Opublikowano

@up Posiadasz informacje z internetu. Zgodzę się z tobą, że większość naszych czołgów była na papierze. Ale też prototypy które były wyprodukowane np. tak jak maus 2 sztuki. I o których nie mamy pojęcia.

Opublikowano

Nie mój drogi nie z internetu :) Książka pt. "Wojna Pancerna" Janusza Piekałkiewicza wpisz sobie w necie może ją znajdziesz :)

signature@500625643@eu@34@1@110110001001001110110100110110110110100001@01111010000@pl@0.png

Aż tak słabo? :P

Opublikowano

W książkach jest dużo informacji , ale trzeba umieć czytać . T-55 czy T-54 jest w wocie , to może za ten czołg polską wejsje T-54/55 wstawili , tylko szukają jakiegoś silniejszego , choć jest im znaleźć trudno.

Wot powinen zrobić specjalny temat o projektach ich w których napiszą DOKŁADNĄ DATĘ lub PRZYBLIŻONĄ w której BĘDZIE PISAŁA KOLEJNOŚĆ WYJŚCIA NOWYCH DRZEWEK ROZWOJU ORAZ KIEDY WEJDĄ.

A jak narazie trzeba poczekać lub wspomóc Wargaming w znalezieniu projektów polskich czołgów.

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Napisałem do supportu wiadmość do którego tieru znalezli czołgii i nazwę 1 tieru i czy są czołgi ciężkie. zrobie edit jak dostane wiadomość :)

Opublikowano

Napisałem do supportu wiadmość do którego tieru znalezli czołgii i nazwę 1 tieru i czy są czołgi ciężkie. zrobie edit jak dostane wiadomość :)

Naprawde watpie zeby udzielili odpowiedzi.

Opublikowano

@up nie sądzę. Napewno będzie TKS tankietka czyli tak jakby TD na 1 tieru.

Opublikowano

Odpowiedz z supportu:

Witaj Czołgisto,

Dziękujemy za zainteresowanie naszą grą.

Wszystkie informacje, które są publicznie dostepne, znajdziesz na naszej stroniewww.worldoftanks.eu oraz naszej wiki http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page

Aby być na bierząco, prosimy o częste odwiedzanie powyższych miejsc ;)

Powodzenia na polu bitwy!

Serdeczne pozdrowienia,

Michal Vessar

Customer Service Representative

yyyyy..... LOL !?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...