Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BoL Studio - jedyny cheat do League of Legends.

Kasha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witajcie! Na wstępie pragnę zaznaczyć że poradnik do tego bota który znajduje się już na forum jest mojego autorstwa, lecz z powodu bana na tamtym koncie nie mogę wprowadzić ważnych poprawek do tutoriala i wiele osób zmaga się z problemami dotyczącymi instalacji skryptów, bibliotek czy też doświadczają błędów w grze, w tej odsłonie postaram się go dokładnie omówić, czego nie zrobiłem w poprzedniej wersji.

Jakby hejty nie widzialy.

Pozatym , ciekawe , przetestuje i po jakims czasie dam posta , pozdrawiam - Like!

Opublikowano

Why do cholery nie odwalaj. Czytaj, a potem rób. Ostatni raz to widzę.

Temat zostaje, autor jest ten sam, tylko z innego konta.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Idiots, idiots everywhere, anyone can read? I don't think so..

@do OGARNIĘTYCH, UMIEJĄCYCH CZYTAĆ moderatorów

proponuje żeby za każdy post było i typu że to gra i się nie cheatuje etc. dawać 5% i w specjalnych przypadkach bana na 48h, i ew. dodajcie to do regulaminu

@top myśle że warto by było zrobić paczkę najlepszych niewgranych skryptów, trzeba zmieniać rozdzielczość czy coś? Przetestuje na normalu.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Idiots, idiots everywhere, anyone can read? I don't think so..

@do OGARNIĘTYCH, UMIEJĄCYCH CZYTAĆ moderatorów

proponuje żeby za każdy post było i typu że to gra i się nie cheatuje etc. dawać 5% i w specjalnych przypadkach bana na 48h, i ew. dodajcie to do regulaminu

@top myśle że warto by było zrobić paczkę najlepszych niewgranych skryptów, trzeba zmieniać rozdzielczość czy coś? Przetestuje na normalu.

nie trzeba,

Opublikowano

Jest tu skin hack. Tylko trzeba tam jakies id skina podac. I moje pytanie skąd moge mieć id skinow do danych postaci aby tam zaznaczyć w skin hacku?

Opublikowano

Jest tu skin hack. Tylko trzeba tam jakies id skina podac. I moje pytanie skąd moge mieć id skinow do danych postaci aby tam zaznaczyć w skin hacku?

to nie jest id, cyfra odpowiada kolejnosci skinow po kolei jak wychodzily skiny, mozesz to sprawdzic np na lolkingu..

zreszta wszystko miales w tucie.

Opublikowano

błąd typu you are missing DirexX Redist , pls download and try agin ... mam drx 11 i nie wiem dla czego nie chula jako administartor tez próbowałem otworzyć i to samo?

Opublikowano

sprawdzałem skrypt pod ryzyka i po naciśnięciu shift wyskakuj menu, ale strasznie małe... nic się nie da przeczytać, a co dopiero ustawić...

jak je powiększyć?

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

sprawdzałem skrypt pod ryzyka i po naciśnięciu shift wyskakuj menu, ale strasznie małe... nic się nie da przeczytać, a co dopiero ustawić...

jak je powiększyć?

nacisnij dwukrotnie F9.

panu up radze zmienic forum bo tutaj ci psychika nie wytrzyma.

Opublikowano

Thx za pomoc Kasha.

Bo ja to myślalem ze skiny maja id i np id skina do eza to 164 itp:P

ale juz wiem o co chodzi i wszystko chula, nawet efekty i dzwieki skinow:D

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc? Ma ktoś taki sam błąd jak ja? Mianowicie, ściągnąłem ten twój folder ,,Scripts'', dałem go do głownego folderu z BoLem, odpaliłem jakieś skrypty w Studiu, wszedłem do gry i żadne skrypty nie działają, pod Shiftem też menu się nie pokazuje. Jak to naprawić?

Opublikowano

@up

Sprawdź czy ci BoL się zinjectował, albo spróbuj jako administrator odpalić.

A co do topicu,

Jest to fajne, ale nie aż tak, na normalu z Ryzem niewiele mogłem zrobić, wszyscy uciekali by się nie znaleźć w kręgu w którym mogłem ich zaspamować, co powodało że musiałem manualnie z nimi walczyć.

Oczywiście są tam interesujące skrypty tylko trzeba wybrać sobie te które faktycznie ci się przydadzą.

Opublikowano

@up

Sprawdź czy ci BoL się zinjectował, albo spróbuj jako administrator odpalić.

A co do topicu,

Jest to fajne, ale nie aż tak, na normalu z Ryzem niewiele mogłem zrobić, wszyscy uciekali by się nie znaleźć w kręgu w którym mogłem ich zaspamować, co powodało że musiałem manualnie z nimi walczyć.

Oczywiście są tam interesujące skrypty tylko trzeba wybrać sobie te które faktycznie ci się przydadzą.

no nie wiem jak grałeś tym ryzem że nic nie mogłeś ugrać samym skryptem, według mnie to jeden z lepszych skryptów. Zresztą co ja będę gadał:

61704723393724563384.png

w tym 2x quadra i 1x penta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...