Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BoL Studio - jedyny cheat do League of Legends.

Kasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Sprawdź czy ci BoL się zinjectował, albo spróbuj jako administrator odpalić.

A jak sie zaintectuje to wtedy okienko Bol Studio znika?

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak sie zaintectuje to wtedy okienko Bol Studio znika?

Nie znika, na pasku zadan po prawej stronie pokazuje sie "BoL injected".

Spróbuj uruchomić jako administrator.

i powiedz mi jeszcze czy po zaladowaniu mapy summoner's rift pokazuje ci sie info o bocie na zielono. (na chacie).

Opublikowano

Skin widzimy tylko my? Czy też inni gracze?

to jest zmiana wizualna po stronie klienta więc widzimy go tylko my.

Opublikowano

errorgz.png

Jak włączam gre ze skryptem ,,Katarina Combo'' to takie coś się pokazuję przy ekranie ładowana postaci, jak to wyłącze to jest Bug Splat i lol się crashuje. Przy innych skryptach też się pokazywało ale przynajmniej gra się włączała.

Kasha, jeśli nie jest to dla ciebie problemem to mogłbyś mi wysłać swój folder z BoLem? Najlepiej na

speedyshare.com

Opublikowano

Mogę mieć maksymalnie 5 custom scriptów...

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Powie mi ktoś, czy jest jakiś zoomhack nie wykrywalny? Bo już raz dostałem ostrzeżenie a potem bana na 1 dzień czy tam ileś (nie pamiętam, mam na mailu) za zoomhacka tego co się odpalało podczas ładowania bohaterów (to z procentami już)

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji można tylko mieć 5 custom scriptów, chyba że ma się vip'a to wtedy nie ma ograniczenia. A co do bola bardzo przydatne narzędzie jak dla mnie najlepszy jest script PickaCard.

Opublikowano

A ja mam problem z włączeniem ;c ;c ;c

Kiedy go odpalam wyskakuje mi *you are missing Direct X Redist (June 2010), please download and try again.*

pobrałem DX już 3 razy ze strony microsoftu i dupa ! pomoże mi ktoś? :C :C :C

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

nie wiem czy wiesz mózgu ale BoL SE a BoL Studio działa na zupełnie innej zasadzie i tamten bot jak zarówno skrypty do niego są nie aktualne a tam nie masz instrukcji jak używać nowej wersji,

btw. post zraportowany za spam.

@up pobierz ponownie i uruchom jako administrator.

Opublikowano

Mam taki problem od dzisiaj po aktualizacji bol'a. Po zalogowaniu sie normalnie włącza mi sie okno bola tyle że razem z małym okienkiem "failed to download" i gdy klikne w nim OK albo X, to cały bol sie wyłącza. Nic nie daje uruchamianie jako admin, usuwanie i rozpakowywanie od nowa.

Opublikowano

Po ponownym sciaganiu i rozpakowywaniu mam caly czas ten sam blad (wylaczalem zapore, antywirusa ale to nic nie daje), moglby mi ktos tego bota wsadzic zaktualizowanego do najnowszej wersji? Z gory dziekuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cheat już nie istnieje na strone się nie da wejść itp .. ^^

Powiedziałem to w tym sensie że będą za to bany.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...