Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BoL Studio - jedyny cheat do League of Legends.

Kasha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do niedzieli nie zadziała dla free userów, trzeba kupić VIPa.

Opublikowano

Mam parę pytań , bo z lekka się obawiam na tym grać , z powodu możliwości dostania bana ... Wiele cheatów ma napisane 100% niewykrywalny cheat ,a i tak się złapie bana . Czemu tutaj miałoby być inaczej ?.

Dostał ktoś już bana / ostrzeżenie?

Jeżeli dostanę bana , to na jaki okres czasu?

Podczas włączenia ranked'a , farmie "ja" , a jeżeli kogoś chce harrashować / wypuścić na niego combo , naciskam tam jakiś klawisz i to się samo dzieje.?

Kupuje itemy sam , farmie sam , odbieram blue sam ? Jak to wygląda .?

Jaką postać najbardziej polecacie ?

Opublikowano

kata ryze niszczy

nie ma mozliwosci bana , chyba ze napisza do suportu , comba w 2 sec sie nie robi jak nie mniej

sam kupujesz itemy , robisz blue , to robic tylko combo

tyle

­

Opublikowano

Powie mi ktoś co się dzieje, uruchamiam BoL i nic się nie dzieje, widzę tylko że pojawia się w procesach i znika, 20 któreś wypakowanie i włączenie nie skutkuje, jeszcze w poniedziałek wszystko działało mi bez zarzutów. Wie ktoś może co się dzieje ?

Opublikowano

Mam problem , wcale mi się to nie załącza . Uruchamiam normalnie i jaki administrator , niby się ładuje i nic się nie pojawia . Na pasku zadań też nic nie ma . Pomoże ktoś? Pobrałem z głównej strony i z linku z mediafire wyżej i żadne nie działa :<

giphy.gif

Opublikowano

Mam problem , wcale mi się to nie załącza . Uruchamiam normalnie i jaki administrator , niby się ładuje i nic się nie pojawia . Na pasku zadań też nic nie ma . Pomoże ktoś? Pobrałem z głównej strony i z linku z mediafire wyżej i żadne nie działa :<

Do 17.12 cheat działa tylko gdy wykupiliśmy vipa

Opublikowano

Jak komuś nie działa, to wystarczy reinstall, o prostu wypakowujemy pobrane pliki z archiwum do folderu, w którym już mam zainstalowanego bota, musiałem tak robić dwa razy i działa. A co do tego, ze bocik działa tylko dla VIP'ów, to po każdym updejdzie lola coś takiego robią. Wystarczy czekać.

Ps. Niech jakis mod podepnie ten temat, w końcu to tut dla jedynego cheata do tej gry.

2d82fcx.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam inny problem. The procedure entry point ?? 4QString@@QAEAAV0@$$QAVO@@Z cloud not be located in the dynamic link library QtCore4.dll.

Dodam, że wczesniej miałęm problem z bledem pliku msvcr100.dll

edit. sorry za x2 post. Prosze o usuniecie jednego.

Opublikowano

Bot nie injectuje mi się nigdy na normalu/rankedzie, tylko na custom game. Co może być tego przyczyną.? Próbowałem z 4 razy na normalu - nigdy się nie udało.

Na customie mogę śmiało jechać na wszystkich funkcjach, skryptach do Ryze'a etc. Jakieś rozwiązania.?

Naprawione.

Opublikowano

Wszystkie dodatki mam zainstalowane do działania bota. Przedchwilą przedinstalowałem windowsa na 7 Ultimate 64

Mam taki problem:

27877.gif

Jak daję od nowa to i tak mi sie pojawia w kółko ten sam błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...