Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] BoL Studio - jedyny cheat do League of Legends.

Kasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypierdalać z takim gównem, jeśli ktos nie umie grac to nic mu nie pomoże. Możecie dalej płakać w swoim 800 elo, tak i elo hell nie istnieje.

21191.jpg

metallicafan.jpg

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie działa tamten download, mógłby ktoś zrobić reupa na jakiś hosting?

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Opublikowano

Wypierdalać z takim gównem, jeśli ktos nie umie grac to nic mu nie pomoże. Możecie dalej płakać w swoim 800 elo, tak i elo hell nie istnieje.

Oh jest mi tak przykro, lepiej zmień forum bo tutaj Ci psychika siądzie.

BotOfLegends + Katarina/Ryze Script = 1800 ELO w 7 dni.

Uk9GTE9MX19fZXVuZV9fXzU3Nl9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Ja ostatnio mam problem, z skryptami z ich forum. Jaki nie próbuje odpalić, to gre mi crashuje.

@up

Dla 4fun sprwadziłem kata script. Pierwsza gra=penta

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Skrypt wrzuc do folderu Scripts, jesli nie masz utwórz.

czyli można pobrać i napie*****ć kombo w 1s i nikt nie zauważy?

Troche go już testowałem na katarinie, i moze raz mnie wyzywali od "cheatera" ( a dostawali tak po dupie... )

Jeśli nie działają wam jakieś skrypty radze na dole ustawić vi older coś takiego ;d

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

bot swietny, co prawda prawie 2 godziny się meczyłem ale w końcu działa wszsytko. niektóre funkcjie uważam za mało przydate i używam tylko skinów oraz skilli bohaterów. odalenie kamery uwazam ze standardowe jest optymalne a co do ostatniej pozycji bohaterów to i tak widac gdzie poszli a bot jakos ich we mgle wojny nie wykrywa. co do skilli to róznica między zuceniem manualym a z autoamtu to najwyżej 1,5 sekundy taki czas reakcji bym postawił w tych trudniejszych bohaterach więc on nie daje bezposreniej przewagi lecz tylko to ze możemy zucić szybciej zaklęcia. najfajniesze uwazam skórki, swiadomośc ze mam odblokowane wszystkie skórki w grze i sobie moge wybierać jest fajna:) tylko mam pytanko bo atakuje mi przypadkowych bohaterów czy jeśli ustawie czym większa cyfrę w menu to ten bohater będzie priorytetem da ataku?

Opublikowano

Witam ! Mam taki problem ,że przy włączeniu jako admninstrator wyskakuje mi błąd ,,Failed to Download "

co zrobić aby BoL Studio mi działało ?

Opublikowano

czy jest jakis bot ktory pozwala mi na kupno itemkow.chodzi mi o to ze nie musze cofac sie do bazy tylko moge kupic w dowolnym miejscu na mapie rzeczy z sklepiku

pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz

Opublikowano

Łapajta jak wam nie działa:

http://speedy.sh/7BqnP/BOL.rar

Skan: https://www.virustotal.com/file/3a89017cfac7e70ac40c7673ecd5da206ebcfdc90b43dd78ec22023fca27a19c/analysis/1358005895/

czy jest jakis bot ktory pozwala mi na kupno itemkow.chodzi mi o to ze nie musze cofac sie do bazy tylko moge kupic w dowolnym miejscu na mapie rzeczy z sklepiku

pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz

Jak pisałem na pw, nie ma.

Opublikowano

są jakieś fajne skrypty przydatne dla ad carry i jakiś skrypt na kupowanie itemów? Bo czasami w late liczą się sekundy i ja nie zdążam kupować bo muszę już biec do przeciwników/sojuszników.

Opublikowano

ten bot to bajka! maiłem w jednym meczu qadra i pentakllla! staty 42,2,9 katariną. wciskamy spacjie a ona wiruje po bohaterach skacze z jednego na drugiego tak ze się nie wiedza co sie dzieje. dla ad carry raczy jest nieprzydatny bo tam zazyczaj nie liczy się wciskanie na szybko guzików. no i te skórki wszystkie odblokowane i w kazdym meczu sobie mozemy grać jaką nam sie podoba. pozdrawiam autora posta za moda.

Opublikowano

kurcze juz od hakerów jestem wyzywany. cąła piatka powiedziała ze mnie zgłosi. boję sie ze mnie zbanują. grałem katariną i troche nienaturalnie szybko skacze po wszsytkich bohaterach. miałem przed chwilą w jednej bitwie 2 pentakille i killka qadra. a w wczesniej tez grałm i miłam pentę jak napisąłem kilka postów wyżej. jak wyjdzie jakis system śledzacy to będzie ban. chodziasz już teraz sie boje skoro słyszę ze używam czetów i mówią ze jestem hakerem. to zresza widać ze porusza się jak automat chodzi o prędkosć rzucania umięjętości. podobno kilka osób już zbanowali czyli o problemie riot na pewno wie i mam pytanko czy jak załoze drugie konto to po wykryciu hacka banuja oba? taryfy ulgowej raczyj nie będzie (gdy zbanuja) pytam sie czy jest sens.

Opublikowano

kurcze juz od hakerów jestem wyzywany. cąła piatka powiedziała ze mnie zgłosi. boję sie ze mnie zbanują. grałem katariną i troche nienaturalnie szybko skacze po wszsytkich bohaterach. miałem przed chwilą w jednej bitwie 2 pentakille i killka qadra. a w wczesniej tez grałm i miłam pentę jak napisąłem kilka postów wyżej. jak wyjdzie jakis system śledzacy to będzie ban. chodziasz już teraz sie boje skoro słyszę ze używam czetów i mówią ze jestem hakerem. to zresza widać ze porusza się jak automat chodzi o prędkosć rzucania umięjętości. podobno kilka osób już zbanowali czyli o problemie riot na pewno wie i mam pytanko czy jak załoze drugie konto to po wykryciu hacka banuja oba? taryfy ulgowej raczyj nie będzie (gdy zbanuja) pytam sie czy jest sens.

nie ma opcji na bana, bot istnieje ponad rok lub dluzej i bany byly tylko za skrypt z zoomhackiem.

pozdrawiam.

Uk9GTE9MX19fZXVuZV9fXzU3Nl9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Witam.gram bardzo czesto katarina na skrypcie ale dzis znalazlem taki oto skrypt do niej :

http://botoflegends.com/forum/topic/1542-script-pentarina-katarina-all-in-one/

czy moze mi ktos wyjasnic co to jest :

-wardJump

-autoCS

-autoKS

z gory dziekuje

Opublikowano

Witam.gram bardzo czesto katarina na skrypcie ale dzis znalazlem taki oto skrypt do niej :

http://botoflegends.com/forum/topic/1542-script-pentarina-katarina-all-in-one/

czy moze mi ktos wyjasnic co to jest :

-wardJump

-autoCS

-autoKS

z gory dziekuje

ward jump - jak przytrzymujesz okreslony klawisz to katarina stawia warda w miejscu kursora i uzywa na niego shunpo (cala ta akcja trwa nie cale 0,01 sekundy wiec jest to swietny sposob na unikniecie gankow) - działa to również na miniony i sojuszników

autoCS - automatyczne farmienie z Q

autoKS - jak sama nazwa wskazuje KS - killsteal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...