Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod AutoIT XenoXMT2 - SM Bot

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up, daj linka to dodam do topica ;)

Już zrobione na koordach.

Zrobię jeszcze tooltipy z info co akualnie bot robi, opcję odpalania i zatrzymywania bota klawiszem oraz przeładowanie pliku monety.ini również klawiszem podczas działania programu.

846331404756772371599.jpeg
  • Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

u mnie Chodzi Dobrze ---- tylko tekstu sam nie chce wpisac o tresci nan --- jaik to zrobic pomozcie ???????

Dlaczego nie chce wpisac samo tekstu ? jak to zrobic aby wpisywal ?

wogole na jakiej zasadzie ten program moze to sam wpisac ? jak on tylko klika ? nie wiem naprawde jak to ustawic aby sam wpisywal------- pobrac kordy z czarnego pola czy z bialej kreski ? przeciez to to samo ? program ma tylko powiedziane przez nas miejsca klikciecia jak sam on moze cos napisac? tego nie rozumiem -----

jak ustawic w nim komende wpisania nan ???????????????????????

Nie wiem jak to sformulowac -- ta komende -------- Pomozcie

Opublikowano

U mnie all dobrze zrobi 10sm i po tym stoi w miejscu dopracuj go !!! ŻEBY CIĄGLE CHODZIŁ

•  

Niby działa niby tego używam ale po 10sm roboty musze ciągle uruchamiać odnowa nic się nie wiesza mam 16gb ramu sprzęt kosztował 6tyś to mnie przerasta, , , , , wgl stoi w miejscu po minucie ;/

Opublikowano

u mnie Chodzi Dobrze ---- tylko tekstu sam nie chce wpisac o tresci nan --- jaik to zrobic pomozcie ???????

wogole na jakiej zasadzie ten program moze to sam wpisac ? jak on tylko klika ? nie wiem naprawde jak to ustawic aby sam wpisywal------- pobrac kordy z czarnego pola czy z bialej kreski ? przeciez to to samo ? program ma tylko powiedziane przez nas miejsca klikciecia jak sam on moze cos napisac? tego nie rozumiem -----

Pomoze mi ktos ????????????????????? dlaczego nie wpisuje mi automatycznie tekstu nan w okienko ???????????????? Pomozecie ????????????????? Czy kazdy jest zajety kto bedzie mial wiecej monet??????????????? i ma w d..... innych ????????????????

Wszyscy pisza ze dziala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jak podaliscie komende programowi do automatycznego wpisu nan w okienko ?????????????????? CZY TO SA KITYYYYYYYYYYYYYYYY

Wiem ze teoretycznie jest to mozliwe ale jak ???????????????????

U mnie all dobrze zrobi 10sm i po tym stoi w miejscu dopracuj go !!! ŻEBY CIĄGLE CHODZIŁ

Hej Kakan jak zrobiles to ze Tobie automatycznie boot wpisuje tekst nan w okienko ?
Opublikowano

Dlaczego program ( pliki tekstowy ) nie wyglada identycznie jaki na filmiku /?????????????????????????????? ten do ktorego mamy podac kordy ??????????

Opublikowano

Ehh... Dobra, wystarczy.

Temat proszę zamknąć, Xenox najprawdopodobniej zrobił jakieś zabezpieczenia których NIE ZNAM i bot nie będzie działać.

a wyszło jakies update ?

Opublikowano

nie działa link do pobierania ;/

bleach2b-2b3092b-2blarge2b22.jpg?w=300&h=168

"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni"

"Nie myśl o tym co robisz, rób to o czym myślisz"

Opublikowano

A ja mam tak klika kilka razy i robi sm a nagle jest witaj i nick tylko i bot pszestaje klikac albo klika ok i pszestaje co robic(WSZYSTKO ZROBILEM JAK TRZEBA Z KOORDAMI) Pomocy (a jak jest brak konta to idzie normalnie) POMOCY

Opublikowano

A ja mam tak klika kilka razy i robi sm a nagle jest witaj i nick tylko i bot pszestaje klikac albo klika ok i pszestaje co robic(WSZYSTKO ZROBILEM JAK TRZEBA Z KOORDAMI) Pomocy (a jak jest brak konta to idzie normalnie) POMOCY

To już feler bota. Raz kliknie raz nie. Raz na bije 50sm i się zetnie a raz po 10.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

już zrobione.

Wszystko pięknie opisane.

Jak będą jakiekolwiek niejasności - GG albo tutaj pisać.

Gdyie ten link znajść? Do tego bota bo nie ogarniam

już zrobione.

Wszystko pięknie opisane.

Jak będą jakiekolwiek niejasności - GG albo tutaj pisać.

Gdyie ten link znajść? Do tego bota bo nie ogarniam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...