Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod AutoIT XenoXMT2 - SM Bot

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TA jak dla mnie -------

po pierwsze primo' - linki usunięte

po drugie nie zalapaem się na tego niby bota

po trzy jak wrzucisz jeszcze raz te linki bez key-logów <--- to poleci like!

Opublikowano

Działa,tylko nie można obejść tego randomowego OK co czasem wyskakuje. Szkoda że nie da się z tym nic zrobić bo hack byłby genialny,tylko troche zakłócił równowage serva i robią SM a nic nie sprzedają,np.ulepszaczy i kicha jest :D Ale trudno :D

Opublikowano

Zrobisz Nowe linki ? , z Góry Dzięki!

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Ja mam problem bo jak mi wyskakuje Witaj, i nick to mi bot staje i nic nie robi.. Co robic ? Czy to wina bota czy zle kordy. Kordy poprawialem i sa dobre.

slgbil.jpg

Opublikowano

Brawo wszystko działa jak powinno ładnie robi auto ale jest jeden problem właśnie jak kliknie Seon-Hae to wyskakuje "Witaj <nick gracza> !" i bot staje w miejscu. Jest to głównie kwestia farta i pecha raz się to pokaże a raz nie i tyle trzeba coś np. robić w domu lub być blisko kompa i włączac od nowa. Pozdro

Opublikowano

Siema. Wlasnie mam to samo co poprzednicy. Gdy widnieje napis "Witaj <nick>" to wtedy bot sie stopuje. Oprocz tego wszystko ok ale nie da sie od kompa odejsc ;/ Czy to moze byc problem ze dwa koordy niemoga byc tak do siebie zblizone ?

Opublikowano

Nie rozumiecie po ludzku? Z tym losowym napisem NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIE DA SIĘ NIC ZROBIĆ. Boże...widzisz i nie grzmisz. Kwestia farta,ew.chcesz mieć SM? To zasuwaj z myszką i klawiaturą,jeszcze wam źle?

Opublikowano

Nie rozumiecie po ludzku? Z tym losowym napisem NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIE DA SIĘ NIC ZROBIĆ. Boże...widzisz i nie grzmisz. Kwestia farta,ew.chcesz mieć SM? To zasuwaj z myszką i klawiaturą,jeszcze wam źle?

jednak da sie cos zrobic :)

autor a jakby do tej jednej funkcji użył imagesearch ? nie rozwiązało by to problemu:)?

Opublikowano

Kurde szlag mnie trafia jak mam caly czas siedziec przy tym. Nie daloby sie zrobic tak zeby on poprostu SIE NIE ZACINAL albo chociaz jak juz sam nacisne OK to wtedy POWTARZA SEKWENCJE OD NOWA ???

Opublikowano

Mozesz wrzucic wersje odrazu gotowca? bo za chuja nie moge ustawic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...