Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod AutoIT XenoXMT2 - SM Bot

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kordy można podawać, to nie jest problem. Tylko chodzi o to aby można było tego bota zostawić na 3h na przykład i iść robić coś innego, a on żeby się nie zaciął w tym czasie. Bo teraz trzeba przy nim "czuwać".

Phoenix_PL Zdziałasz coś z tym?

Opublikowano

Ja mam tak że kieruje na tego dziadka klika bank i dalej już nic nie robi. ;x Phoenix pomóż! :D(To ja DropTheBass z Emperiusa xD)

@EDIT Już naprawiłem, ale się zawiesza jak jest Witaj (nick) i kliknie na Seona i tu już jest problem bo nie klika bank tylko sie zatrzymuje. :X

gnYrBkB.png

Opublikowano

Trzeba ciągle siedzieć przy komputerze i patrzeć czy dobrze boci. :< Wkurza mnie to trochę, odszedłem na 10 minut i tylko 1SM bo wyskoczyło Witaj nick. :xxxxx

gnYrBkB.png

Opublikowano

dziala na extreme s2. ale takie cos jest " bo strasznie powoli chodzi np. daje na seona i czeka z 30s. i dopiero daje bank. "

Opublikowano

WItam mam pytanko jak to zrobic na laptopie skoro na kazdym od f1 po f12 mam nasrane rózne bajery typu bateria itd. akurat na f3 mam pokazany stan baterii prosze o pomoc.

Opublikowano

Zjebie przez ciebie kd+5 po 50k sm chodzą. Wcześniej nie liczni mieli taki program, a teraz co drugi buguje (już nie). Przez ciebie jest taka inflacja, że wszystko 10 razy droższe. Z 5k sm teraz masz teraz 500sm przez ciebie. Jesteś zerem, bo opublikowałeś ten zjebany program. Przez ciebie muszę wyciągać po 4sm z banku, a mam ich tam 4000. Jesteś nikim jak dla mnie...

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...