Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod AutoIT XenoXMT2 - SM Bot

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RyXoX niech da to zablokuja strone srwa, potem niech kazdy da cos innego i wogole wszystko poblokuja i off serw na zawsze! co za .... wreszcie padnie serw przez was bo nie umiecie normalnie zarobic kasy i szukacie dziury w calym zamias zajac sie uczciwa gra!

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boshe czy tobie mozg wypalilo? wszedlem na forum a w tym temacie byla ostatnia rozmowa na temat xenoxsa! widze ze myslenie nie jest twoja mocna strona

Opublikowano

malenki nie do mnie z takimi tekstami bo sobie nie pozwole, z neo ty mi ty tu nie wyjezdzaj bo to nie ja szukam bugow i botow do gry tylko gram uczciwie z porownaniem do ciebie!

wiec sie ogarninij sam i strzeb sobie barnaka w leb znim ktos inny ci to zrobi!

/

mam nadzieje ze zablokuja teraz bank zebyscie nie mogli tego wyplacic

Opublikowano

malenki nie do mnie z takimi tekstami bo sobie nie pozwole, z neo ty mi ty tu nie wyjezdzaj bo to nie ja szukam bugow i botow do gry tylko gram uczciwie z porownaniem do ciebie!

wiec sie ogarninij sam i strzeb sobie barnaka w leb znim ktos inny ci to zrobi!

/

mam nadzieje ze zablokuja teraz bank zebyscie nie mogli tego wyplacic

Bugi sa po to zeby z nich korzystac :) tak samo jak zakazy sa po to zeby je lamac :) a po 3 SM sie wypłacało do EQ wiec niech blokuja to kto co zarobił to ma :)

Opublikowano

teraz powinni sprawdzić kto wypłacał sm nałogowo i dać bana tym osobą co sobie nabijali sm'y + dać bany na główne konta

spierdalaj ...

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Właśnie o to chodzi że wywaliłem koordy i kazałem mu klikać "Enter"... jedne koordy mniej do wyszukania...

zaraz to przywrócę bo widać nie działa jak powinno

A to ja mam starszą wersję. a postarasz się zrobić żeby klikało na to OK. bo kliknie parę razy i się ścina.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

seon-hae=129, 516

przycisk_witaj=505, 333

brak_konta=503, 387

przycisk_bank=507, 338 tu jeszcze wciska bocik na te kordy ale dalej nie idzie xD

przycisk_wyplac=498, 512

Opublikowano

Zrobi mi ktos to przez teamviewer

Zaraz wrzucę tut z moim lektorem;))) bo już jednemu ziomkowi tłumaczyłem z 2h i nie umie zrobić.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...