Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod AutoIT XenoXMT2 - SM Bot

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up, czy ten temat służy do krytyki Xenoxa?

Nie?

To wyp*****laj...

@2up.... dammit, daj xenoxa na fullscreena i zrób ssa -.-...to pogadamy

Ale i tak spróbuję wykombinować...

oto ss na rozdzielczości: 1024x768

xenox2.jpg

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Co zrobić jeśli wyskakuje: Nie można wypłacić tyle ile niemasz . Czy jakoś tak. Help.

W ilość wpisujesz nan?

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Już kompiluję i wrzucam wersję nową.

w pliku monety.ini można (nie trzeba) podać koordy tego przycisku - jeśli już się pojawi to go nie klikamy, odpalamy getcoorda i pobieramy koordy tego buttona a potem wpisujemy w plik monety.ini.

/już

/w razie problemów pisać na GG

//dodałem dopisek do instrukcji

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Już kompiluję i wrzucam wersję nową.

w pliku monety.ini można (nie trzeba) podać koordy tego przycisku - jeśli już się pojawi to go nie klikamy, odpalamy getcoorda i pobieramy koordy tego buttona a potem wpisujemy w plik monety.ini.

/już

/w razie problemów pisać na GG

//dodałem dopisek do instrukcji

No teraz bota zwiesza gdy powinien na końcu kliknąć OK, może coś tam przypadkiem zmieniłeś.

Opcja do tego witaj też nie działa.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

co wy ludzie chcecie działa pięknie tylko jedyny problem to to że raz na ok.10 razy wyskakuje u tego banku witaj i wtedy trzeba ręcznie odugać ale wszystko działa w 100%

Nie ma.png

Opublikowano

U mnie działa,tylko z jednym problem,tak to by było już naprawde extra. Jak wchodzi w Bank i żeby sm dało i moment gdy ma wpisać nan,to nie bierze myszka automatycznie do tej białej kreski żeby samo wpisać tylko trzeba samemu wpisać litere i ją usunąć. Ja coś źle zrobiłem czy tak poprostu jest?

Opublikowano

Odpalasz pierwszy programik i robisz zgodnie z instrukcją,nakierowujesz kursor na tekst na przycisku w xenoxie i zapisujesz poprzez F3. Powtórz tak z przyciskami aż do końca tego dziadka,jak sie wyłącza okienko (dziadka też musisz zapisać). Odpalasz plik tekstowy Log i wpisujesz koordy w programie Monety i wszystko powinno śmigać. WAŻNE: W tym programiku w rogu,pod coordami musi pisać 16777215 -bez tego ani rusz.

Opublikowano

Jak możesz to odpisz na moje pytanie wcześniejsze z tym nan,czy trzeba samemu wpisać litere i ją usunąć żeby wpisało nan czy to tylko tak u mnie,czy jak zrobić żeby samo wpisało? ; d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...