Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blad eventu

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już nie liczę na to, że Widzew wstawi buga. Gdyby miał to zrobić to zrobiłby to w nocy. A miało być tak pięknie.

dokladnie mi sie tez tak zdawało ale nas zrobil w bambuko

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co wszyscy zostali wydymani brzytko muwionc

Jak tobie nie jest wstyd tak kaleczyć język....chłopie ty se daj spokój z tym seafightem i do szkoły idz.W ogóle to jest tu jakiś MOD???przeciez przez wpisy takich "orłów" tu sie uwstecznić idzie!!!

Opublikowano

Jak tobie nie jest wstyd tak kaleczyć język....chłopie ty se daj spokój z tym seafightem i do szkoły idz.W ogóle to jest tu jakiś MOD???przeciez przez wpisy takich "orłów" tu sie uwstecznić idzie!!!

haha moze on do szkoły nie chodzi :)

dobra ja lece do Sql brat tutaj ogarnie bedzie patrzyl czy bot jest czy niema :)) pa ;)

Opublikowano

A jakby wam ktoś napisał że jutro wam przeleje po milion zł. na konta tez byście uwierzyli....;D nie miejcie pretensji do niego chłopak przynajmniej miał z nas wszystkich polewe;))

Opublikowano

A jakby wam ktoś napisał że jutro wam przeleje po milion zł. na konta tez byście uwierzyli....;D nie miejcie pretensji do niego chłopak przynajmniej miał z nas wszystkich polewe;))

nie wpadaj w skrajnosci....

a ty zawsze sie cieszysz jak ktos z toba w ciula leci?

Opublikowano

ludzie dajcie sobie spokój, mial chlopak dobre intencje ale mu nie wyszlo, zamiast płakać trzeba było stukać esencje na skórki a jak nie to za tydzien będziecie sobie mogli je kupic za pln :D

Opublikowano

dam se uciac ze sam miales jednak nadzieje inaczej by cie tu nie bylo .....

ludzie dajcie sobie spokój, mial chlopak dobre intencje ale mu nie wyszlo, zamiast płakać trzeba było stukać esencje na skórki a jak nie to za tydzien będziecie sobie mogli je kupic za pln :D

co do intencji to nie jestem pewien czy dobre mial, na stukanie esencji mam za slaba lajbe i jeszcze mnie nie pojebalo zeby na ta gre kase wydawac

Opublikowano

Co wy ludzie oczekiwaliście ! Mogliście szukać po innych forach i wtedy byście wiedzieli że nie można wymienić skórki za free :)

można bo całe włoskie serwery tylko tym latają...

szczególnie te osoby poniżej 6 lvl

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

można bo całe włoskie serwery tylko tym latają...

szczególnie te osoby poniżej 6 lvl

ta.... ale na wloskich forach cisza na ten temat tak samo jak na niemieckich i argentynskich wiec zweryfikuj swoje informacje

Opublikowano

potwierdzam alojzy na 1 jakis bot plywa na 1 lvl i ma skore! cos jest na rzeczy

byc moze za kase, jak by bylo ich wiecej to byl bym sklonny uwierzyc

nikt nie mówi, każdy chce być lepszy od innych nieprawdaż?

to po co sa te fora? jestem pewny, ze ktos by to upublicznil ale sam sprawdzalem i nigdzie nawet tematow zadnych nie ma

na moje oko plota i tyle

btw wygralem wlasnie poklad mojo za 100 zlota ^^

Opublikowano

poklad mojo za 100zlota interesujace :)

byc moze za kase, jak by bylo ich wiecej to byl bym sklonny uwierzyc

to po co sa te fora? jestem pewny, ze ktos by to upublicznil ale sam sprawdzalem i nigdzie nawet tematow zadnych nie ma

na moje oko plota i tyle

btw wygralem wlasnie poklad mojo za 100 zlota ^^

Dzieki Widzewowi kazdy sobie ponabijał troszke postów :D

Opublikowano

Pokład mojo za 100 złota... gdzie Ty żyjesz kolego? A smoki w tej bajce były?

Odnośnie Widzewa -" Widzew, widzew, łódzki widzew, ja tej ku... nienawidzę..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...