Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blad eventu

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak off topem... ktoś tam pisał, że da się zrobić żagle w seabuggerze, jest to nieprawda... Więc kolega, który tak napisał niech więcej nie wprowadza forumowiczów w błąd. Jesli natomiast chce udowodnić, że się da, to podam pu passy do konta i niech zrobi mi kilkanaście żagli.

Da się zrobić jedynie 6 żagli, poźniej program wywala...

Widzew, flaszka się chłodzi i czeka na Ciebie...

no mi tez wywala blad po 6 i belek tez sie nie da

Opublikowano

Meczycie go . on niewie co sie dzieje a moze jest na innym koncie i to czyta :) <np> albo nie wiem moze niema neta czy cos. jest jeszcze czas 7 godzin jeszcze jest

Opublikowano

co ty gadasz ten koles ma seabuggera do robienia osprzetu i nic poza tym, wogole zrobil topic o dzialajacych bugach a sam zadnego nie zna tylko spisal ten na predkosc i strzelanie na niewidce

Opublikowano

Nie męczcie go juz jeszcze sporo czasu a więc nie piszcie ciągle wstaw wstaw bo to męczące . Wstawi nie bójcie sie -.-

jedy jutro jak bedziemy w szkole lub pracy???
Opublikowano

O kurde widzę , że nie ogarniacie tematu. Jeżeli będzie bug działał to ktoś co ma 5 lvl i zrobi se na free najlepszy statek to czy BP się nie domyśli skąd wzioł np. pajęczą esencje? A po za tym co zrobicie jeżeli bug będzie polegał na tym aby oddać kilka strzałów w minotaura który jest od 6x i bardzo rzadko można go tam spotkać?

Opublikowano

esencje mógł kupić :P a jak będzie polegało na strzelaniu do tego bota to będziemy szukać a Ci co nie mają lvl nie będą mieli statku proste :P robisz problemy z niczego a po co i dlaczego sam pewnie nie wiesz

Opublikowano

nie wiem gdzie ty wyczytales cos o bugu do robienia kul

no a BP będzie widzieć że nic nie kupywałeś

chyba kazdy dobrze wie ze za uzywanie wszelkiego rodzaju bugow czy innych botow i cheatow grozi ban a skoro sie na to decyduje to podejmuje to ryzyko i jest to wylacznie jego prywatna sprawa

nie chcesz bana to nie cheatuj i nie pouczaj innych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...