Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blad eventu

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm a w ogole to Widzew mowil komus ze dzis to wstawi? bo nigdzie nic takiego nie pisal ze to bedzie dzis tylko w ostatni dzien eventu wiec chyba niepotrzebnie czekamy...

i pytanie nie bedzie za to bana?

Opublikowano

miejmy nadzięję że nie będzie bana bo ja jednego miałem za szrapele to teraz byłby już perm chyba " :D

oj lepiej zeby nie, no ale skoro wyzej pisali ze caly wloski serwer ma z tego skorki to caly by polecial na urlop wiec moze tych banow nie bedzi

wdaje misie że nici ze skórki kolega maesecje ale nie morze wmienić wiec coś kombinujom

czyli mozliwe ze juz bug nie dziala.... ale to moze tylko chwilowy blad jakis

Opublikowano

No ale jak powiedział,że wstawi to wstawi to zaufany człowiek talenty tez robił i nikt nie narzekał a więc czekajmy cierpliwie -.-

dokładnie popieram

Opublikowano

No ale jak powiedział,że wstawi to wstawi to zaufany człowiek talenty tez robił i nikt nie narzekał a więc czekajmy cierpliwie -.-

to chyba wszyscy wiedza i czekaja ale ja np niecierpliwie;D

Opublikowano

Tak off topem... ktoś tam pisał, że da się zrobić żagle w seabuggerze, jest to nieprawda... Więc kolega, który tak napisał niech więcej nie wprowadza forumowiczów w błąd. Jesli natomiast chce udowodnić, że się da, to podam pu passy do konta i niech zrobi mi kilkanaście żagli.

Da się zrobić jedynie 6 żagli, poźniej program wywala...

Widzew, flaszka się chłodzi i czeka na Ciebie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...