Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blad eventu

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

temat został założony o 0:48 z tego co wiem to on ma 17 albo 19 lat więc on może robić co chcę i być nawet o 3 na kompie nie to co ja

ja mam jutro tylko czas do 9 ale znając mojego pecha to on napisze to o 9:09

Opublikowano

btw wpadlem niedawno na filmik jak ktos doladowywal sobie liczbe map bonusowych na tej samej zasadzie co speed bug

ktos cos na ten temat wie wiecej?

Opublikowano

O kurde widzę , że nie ogarniacie tematu. Jeżeli będzie bug działał to ktoś co ma 5 lvl i zrobi se na free najlepszy statek to czy BP się nie domyśli skąd wzioł np. pajęczą esencje? A po za tym co zrobicie jeżeli bug będzie polegał na tym aby oddać kilka strzałów w minotaura który jest od 6x i bardzo rzadko można go tam spotkać?

mogles wejsc w dzial platnosci to bys wiedzial skad esencjha pajecza na 5 lvl

Opublikowano

nie wiem gdzie ty wyczytales cos o bugu do robienia kul

chyba kazdy dobrze wie ze za uzywanie wszelkiego rodzaju bugow czy innych botow i cheatow grozi ban a skoro sie na to decyduje to podejmuje to ryzyko i jest to wylacznie jego prywatna sprawa

nie chcesz bana to nie cheatuj i nie pouczaj innych

przypominam ci że w samej nazwie tego forum są bugi , hacki , boty itd . I to forum o tym jest wiec nie wiem o czym mówisz ;//

no to super ... od 7 szkoła i nie dam rady wstać wcześniej i wejść na mpc ... zajebiście ;[

Opublikowano

no tak późno... a tu tyle ludzi czekało i czeka...

a co najwazniejsze 3/4 nie ma czasu jutro z rana żeby wbijac i robić sb desing ... ;/

napisal ze da w ostatni dzien eventu czyli jutro wiec nie mozna pisac ze zrobil kogos w jajo tylko trzeba czekac

ostatni dzień eventu to pojęcie względne ... / :[

Opublikowano

Z tego co wykminilem to tak mi sie zdaje wsoczyl na niewidke zaladowal 1 mojo do kotla i niewidka caly czas dziala, dzieki temu mogl strzelac w bota a bot go niewidzial a wsomie to zawiele tam nie widac kopia kiepska hehe

Opublikowano

Mi się wydaje że nie da się wymienić skórki od tak jak by to rzeczywiści działało to pojawiło by się to na innych forach szukałem dużo i nic lipa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...