Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INDUSTRIAL] BronzeCraft [BC2,IC2,RP2,FORESTRY] [WŁASNY LAUNCHER]

MultiGamer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mini event osoby które zarejstruja się na serwerze w przeciągu 30 minut i dodadzą posta z własnym nickiem dostana porządnie zaklęty kilof. Zapraszam serdecznie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No serwer zapowiada się ciekawie w przeciwieństwie do np. Industrial Diamonds i dwa razy traconych wszystkich itemów na nim, oraz brak jakiegokolwiek zaangażowania i profesjonalizmu administracji. Zobaczmy czy gra się na tyle fajnie jak się zapowiada, oraz czy administrację interesują gracze. ;]

Opublikowano

@up co do s2 to nie wiem nie moja piaskownica ale sadze ze niedlugo bo szawel twozyl cus tam

Co do jutrzejszych mikołajek:

-każdy kto sie jutro zarejstruje i doda tu posta z nickiem otrzyma:

Żelazny kilof z fortuną 3, szybkością 5 i niezniszczalnością 5

Generator i macerator

Stack mięsa, 30 uu mater(jeśli ktoś napisze ze był niegrzeczny dostanie węgiel ^ ^)

-event niespodzianke

-event darmowa ropa i lawa

- konkurs na najładniejszego bałwana w 10 min (nagrodą bedzie działka 40x40 więc warto)

*może jeszcze soc szawel wymyśli ja prace zaczynam jutro na serwie od 17 -18 wiec po tych godzinach spodziewajcie się nagród i eventow chyba ze stok inny sie nimi zajmie

Pozdrawiam, NiSziq

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...