Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INDUSTRIAL] BronzeCraft [BC2,IC2,RP2,FORESTRY] [WŁASNY LAUNCHER]

MultiGamer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisz mu to samo w prezce z machines- niech chłopak wie jak to jest jak za darmo mu "ładują" ;D

Ten serwer polecam i czekam na przerobienie na nowszą wersję.

Bo na machines z quantumem to "wieje nudą"

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Po pierwsze twoje hejty są w wielu prezentacjach... Po drugie ty zacząłeś hejtować serwer pierwszy mało tego do każdej prezentacji dajesz ten sam post... Po trzecie wywalaj mi stąd nie mam ochoty zniżać się do twojego poziomu Najpierw pisać że ktoś ma 12 lat potem samemu bać się wejść na team speaka...

Opublikowano

Zaprasza

Hejterow ktorzy nawet nie zagoscili na serwie a tylko pisza zeby posty nabijac lub chca zagarnac troche graczy zachecam do wejscia na serwer zanim cos napiszecie

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Po pierwsze twoje hejty są w wielu prezentacjach... Po drugie ty zacząłeś hejtować serwer pierwszy mało tego do każdej prezentacji dajesz ten sam post... Po trzecie wywalaj mi stąd nie mam ochoty zniżać się do twojego poziomu Najpierw pisać że ktoś ma 12 lat potem samemu bać się wejść na team speaka...

Hejty? Znasz znaczenie tego słowa chłopczyku?

Hejter - (ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady.

Po prostu wyraziłem swoją opinię na temat tego serwera a tego zabronić mi nie możesz.

Nie mam zamiaru wchodzić na ts i dyskutować z tobą bo po twoich wypowiedziach można już stwierdzić że ogarnięty to ty nie jesteś.

NIE POLECAM SERWERA!

Opublikowano

Nie przypominam sobie żebym choć raz cie widział na serwie, a w przeciągu 2 tyg nikomu bana nie dałem gdyż ludzie są ogarnięci i potrafią się zachować

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...