Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xelhua-Online] Cap 30, low rate, dużo nowości.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ummmmm, wszystkie posty przeczytane, jak zawsze beka z rofdzia i reszty, i tak swoją drogą(rofdzio)pilnuj swojego servera, bo jak gadalem z CBT to od zajebania buggow :) Początek listopada okkkayyyy.

@Topic

Server zapowiada sie fajnie ( oryginalność )

na pewno zagram.

Powodzenia w pracy.

Opublikowano

Też czekam na ten serwer fajnie gdyby bylo więcej unikatów nowych. A rofdzio to debil jestem przekonany że z tym life network bedzie to co z tym ich poprzednim "projektem"

Opublikowano

Mmmm 30 cap to pvp będzie zajebiście interesujące... 3 skille na krzyż. Buffowanie się będzie trwało dłużej niż samo walczenie ;].

Opublikowano

wbije zobacze :), na poczatku myslalem ze autor zjadl 1 i powinno byc cap 130, a tu zdziwko :D, szkoda ze bow bedzie ssal bo na 30 to on skilli nie ma do walki xD, zajrze na 100%

czy wiadomo do jakiego lvla bedzie zwiekszany cap?

@down

juz sie balem ze do 110 albo wyzej xD, nigdy nie gralem na capie wyzszym niz 100 i nie zamierzam, nowa alchemia joby itp nie moje klimaty ;D

w4x4.jpg

Rekrut
Opublikowano

Niestety nie jestem pewny co do startu servera, ale raczej jutro nie wystartuje z powodu życiowych problemów GM'a.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

No jestem ciekaw jak to pvp będzie wyglądało i nigdy nie myślałem że ktoś wyskoczy z takim cap-em.Czekam z niecierpliwościa.

Rekrut
Opublikowano

Informacja potwierdzona. Server dzisiaj nie wystartuje. Niestety to nie z naszego powodu i przepraszamy wszystkich, którzy dzisiaj liczyli już zagrać. Jak będziemy mieli potwierdzoną informację dot. servera napiszę na pewno.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

hehe ^^ powodzenia :)

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Rekrut
Opublikowano

Jak z Life? Wybacz ale jakby twoja matka leżała w szpitalu w ciężkim stanie to pracowałbyś nad serverem czy był koło niej? Pozatym napisałem przecież, że w tą lub następną sobotę. Fuck logic...

Btw. Ten Loney z eSRO? ^^

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

30 lvl prosze was to nie wypali gdzyż pvp nie bedzie miało sensu ktos zrobi nukera walnie 1-2 nuki i full str pada na takich lvl'ach a także skille są nie efektywne nie wiem jak wam ale np ale machać tym 1 soulem to smieszne ;p

dopiero na 36 juz jakos on wygląda (podaje przyklad)

Byście musieli zrobic naprawde niezly balans.

Ale 30 lvl szybko sie znudzi

Moim zdaniem cap 80 chin & eu Bylo najlepsze na takim serwerze bym pograł.

Rekrut
Opublikowano

Testowaliśmy już PvP i jakoś nuker nie zabija np. warka na hita/dwa. Cap będzie updatowany dlatego z każdego capu będą duże wrażenia i fun z pvp oraz całego servera.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano
Jak z Life? Wybacz ale jakby twoja matka leżała w szpitalu w ciężkim stanie to pracowałbyś nad serverem czy był koło niej? Pozatym napisałem przecież, że w tą lub następną sobotę. Fuck logic...

jak się nie ma na co zwalać winy to się wymyśla różne rzeczy. kto by pomyślał, akurat w ten dzień , akurat wtedy musiało coś się stać. ehh

To jest takie głupie tłumaczenie.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Rekrut
Opublikowano

Nie stało to się w ten dzień, aczkolwiek 3 dni temu jeżeli dobrze pamiętam. Co ty możesz o tym wiedzieć? ^^

@EDIT: DODANO LINKI, ITEMY STARTOWE ITD. W PIERWSZYM POŚCIE.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

idziecie do przodu powoli , napewno zagram przez jakis czas mam nadzieje ze bedzie ciekawie a nie okarze sie klapa , z tym ze ze jak poprzednicy b.ciekawy jestem systemu pvp bo naprawde ten lv nie nalezy do dobrych skili ani odpowiedniej ilosci hp jak i defa, zobaczymy co z tego wyjdzie

Edge-1.png
Rekrut
Opublikowano

30 lvl prosze was to nie wypali gdzyż pvp nie bedzie miało sensu ktos zrobi nukera walnie 1-2 nuki i full str pada na takich lvl'ach a także skille są nie efektywne nie wiem jak wam ale np ale machać tym 1 soulem to smieszne ;p

dopiero na 36 juz jakos on wygląda (podaje przyklad)

Byście musieli zrobic naprawde niezly balans.

Ale 30 lvl szybko sie znudzi

Moim zdaniem cap 80 chin & eu Bylo najlepsze na takim serwerze bym pograł.

A i jeszcze przynajmniej jest balans, nie ma np. rogue zabija na hita, glavier ma stuna 24/7 itd...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Fajnie to wygląda wszystko. Ale Te bronie Som trochę za drogie , i nie potrzebne :/ niech sobie ludzie dropia.. a nie u npc Lol

Dobry pomysł ogólnie na server , ciekawie zrobiony , ale Te mapy z Alexandrii jako nowe Grindy to bezsens , jak się już robi taki projekt i wkłada wszystkie swoje umiejętności to i mapę Własną można by było ogarnąć a nie wykorzystywać inne.

a nie mogli byście jakiś Skilli z High lvl dodać na low Lvl ? ^^ i jak to będzie? const , sarmakand , Chinesse będzie się resspił ?

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

@up Mi sie akurat podoba pomysł z aleksandria jak i z jangan cave. Nowe miejsca na bota, a nie tylko Const/Samar:) Mysle ze inni mnie poprzą;)

Skile z high level? chcesz na capie 30 odrazu Dare Devil-a albo healing orbit?:) Maja byc podobno update capa co miesiac-dwa, nie moge tego sobie wyobrazic;)

Fajnie by było jak byście Arabie dodali 28-30, i jakieś dodatkowe uniqe tam:) Mysle ze to by przyciągnelo wiele graczy:) Pzdr

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...