Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xelhua-Online] Cap 30, low rate, dużo nowości.

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

@up

A co grafikę (np. linki) też miałeś zrobione po angielsku i przetłumaczyłeś ?

Exelja gdzieś wynalazł te obrazki i nie miał "links" tylko "linki" więc go użył, co do reszty to nie chciałem, żeby one były po angielsku więc ich nie dodawałem.

BIG FUCKIN' DEUCE!

• Odpowiedzi 488
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Perfekcyjna próba dalszej ochrony.Spójrz na nasz temat następnie na swój.

Exelja skopiował większość rzeczy, albo ty.

TIOiE.jpg

Rekrut
Opublikowano

@UP

Perfekcyjna próba dalszej ochrony.Spójrz na nasz temat następnie na swój.

Exelja skopiował większość rzeczy, albo ty.

Słuchaj nie obchodzi mnie skąd on to miał, ja miałem tylko zadanie przetłumaczenia tego.

teraz czekać tylko na cap 10 >.< 1 post bezczelnie zerżnięty z lifenetwork..

Spoko rozumiem, że może się nie podobać pomysł z niskim capem, ale co do "kopiowania" to już nie do mnie, gdyż ja to tłumaczyłem jedynie na polski. Peace.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Hmm gubisz się mówisz że może Exelja znalazł. Pózniej że ty tylko tłumaczyłeś a 4 posty wcześniej.

Próbuję odbierać to jako no offense lecz jak ktoś głupoty wygaduje to sorry ale aż nie można się powstrzymać. Orly? Żebym jeszcze wgl. napisał gdzieś "stockowanie"."DAFUQ i just readed?" Menz ples spek ingrish normal oqe becus me no spyk yu lanquaqe... Budowa posta, nie no gościu rozjebałeś mnie teraz^.^. REKLAMĘ PISAŁEM SAM a ty mi tu wytykasz jakieś błedy i podobne słowa zawarte w twoim temacie, w którym od czasu do czasu wchodziłem tylko żeby się pośmiać z tych waszych wyzwisk tam.

68_81180220.jpg

TIOiE.jpg

Rekrut
Opublikowano

Hmm gubisz się mówisz że może Exelja znalazł. Pózniej że ty tylko tłumaczyłeś a 4 posty wcześniej.

68_81180220.jpg

Troll face niepotrzebny. Co do "REKLAMĘ PISAŁEM SAM" to po prostu się pomyliłem pisząc na szybkiego gdyż mam inne obowiązki.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

rofdzio___ Jakoś tam nie widać u was w poście że autor nie życzy sobie kopiowania tematu bez wcześniejszego wyrażenia zgody na to więc na chu się czepiacie? Zajmij się sobą i swoim projektem bo początek listopada się zaraz skończy

@Temat

Coś nowego na pewno zagram:) Ale proponowałbym trochę wyższy cap np 50. Żeby można było chodzić trade z Ht do jangan i HT do sama:)

Rekrut
Opublikowano

rofdzio___ Jakoś tam nie widać u was w poście że autor nie życzy sobie kopiowania tematu bez wcześniejszego wyrażenia zgody na to więc na chu się czepiacie? Zajmij się sobą i swoim projektem bo początek listopada się zaraz skończy

@Temat

Coś nowego na pewno zagram:) Ale proponowałbym trochę wyższy cap np 50. Żeby można było chodzić trade z Ht do jangan i HT do sama:)

Cap 50 będzie w swoim czasie, ale pogadam z Mariusem i Markiem nt. otwarcia HT do trade'ów

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

A myślałem że w silku nic mnie już nie zaskoczy ^_^ zmieńcie przynajmniej na 60, bo to w sumie to bez sensu jest -.-

Ale wszystko w swoim czasie, chcemy jednak zacząć od 30 bo jak by był 60 od razu to tylko update do 70, bo 80 cap serverów już jest za dużo. Z resztą wpierw zobaczymy jak gracze to zaakceptują, jesteśmy zawsze gotowi na zmiany i pomysły od graczy :)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Lolita_PL

Tu nie chodzi o samo skopiowanie tylko przyznanie się do tego:)

@3up

Wolałbym samo DW i Jangan. Więcej adrenaliny że zza każdego pagórka może thief wyskoczyć bo była by tylko jedna droga Trade.

TIOiE.jpg

Rekrut
Opublikowano

Lolita_PL

Tu nie chodzi o samo skopiowanie tylko przyznanie się do tego:)

@3up

Wolałbym samo DW i Jangan. Więcej adrenaliny że zza każdego pagórka może thief wyskoczyć bo była by tylko jedna droga Trade.

Ojejku a ty znowu swoje, zachowujesz sie jak jakiś uparty dzieciuch. Po kiego miałbym się przyznawać do czegoś czego nie zrobiłem? Myśl człowieku. Co do nowych trade route'ów na razie chyba starczy żeby jakoś jobbing się rozrósł.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

Odpowiedziałem Lolicie nie szukaj dymu tam gdzie go niema o.O

Nie szukam dymu, po prostu irytujesz mnie tym swoim całym śmiesznym kopiowaniem jakiegoś twojego tematu w który mam za przeproszeniem wyjebane. Wcześniej już napisałem, żebyśmy skończyli tą debilną rozmowę którą Ty ciągle kontynuujesz.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

hahaha może ja się przyczepie "usunięty black ress" jaki cudem na cap 30 jest black ress ; o boże co za niewypał hahaha hard

Opublikowano

@rafdzio jesteś zwykłą kurwą i tyle ; P

@up

Nie ma boga ; D

@topic

też wbije i spróbuje ; >

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Rekrut
Opublikowano

hahaha może ja się przyczepie "usunięty black ress" jaki cudem na cap 30 jest black ress ; o boże co za niewypał hahaha hard

Spoko nic nie mam do tego, że nie lubisz naszego servera. Usunięty black res* nie ress, ale nieważne. Niektóre servery mogłyby dodać black resa, dlatego dodaliśmy taki punkt do topicu, żeby nie było durnych pytań nt. black resa.

@rafdzio jesteś zwykłą kurwą i tyle ; P

@up

Nie ma boga ; D

@topic

też wbije i spróbuje ; >

Glorius. Każdy ma swoją opinię dot. Boga więc nie musisz tam najeżdzać tak. ;)

29 odpowiedzi-tylko 3 na temat servera xD,ten temat jest jeszcze lepszy od Life Network:)

Ja próbuję odpowiadać nt. servera lecz jedna osoba mi w tym niestety przeszkadza -.-

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

@2up

Temat wyborny Dla takiego Trolla jak ja :)

Co do serwera to całkiem spoko to wymyślili ; d

nie bójcie się bo serwer rafdzia nie jest żadną konkuręcją bo on padnie zanim wystartuje a jak wystartuje to też padnie ; P

@up jak czytam tego przemądrzałego dzieciaka to mnie krew zalewa ; p

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Widzę że się tutaj niezły spam wylęgł . Widziałem kilka miesięcy temu podobny projekt na epvp* i był to niewypał . Z całym szacunkiem do was , ale jak chcecie prowadzić pvp na 30 levelu? Postać str będzie miała około 3-4k hp. Jakoś tego nie widzę , nie twierdzę , że może wam to wyjść wyśmienicie . Proszę o nie spamowanie w temacie i załatwianie niektórych rzeczy na PW.

Opublikowano

Będzie tylko Const I Samarkand jak jest w pierwszym poście czy odpowiedniki CH czyli Jangan I DH będą też? :)

@UP

'Nie grałeś na naszym serwie to nie komentuj PvP, którego nawet nie widziałeś...'

Taką odpowiedź ja dostałem na pytanie o pvp. Więc zobaczymy dopiero pvp jak będzie server;p

TIOiE.jpg

Rekrut
Opublikowano

Będzie tylko Const I Samarkand jak jest w pierwszym poście czy odpowiedniki CH czyli Jangan I DH będą też? :)

@UP

'Nie grałeś na naszym serwie to nie komentuj PvP, którego nawet nie widziałeś...'

Taką odpowiedź ja dostałem na pytanie o pvp. Więc zobaczymy dopiero pvp jak będzie server;p

Prawdopodobnie tylko Const i Samarkand lecz jeszcze server nie wystartował więc wszystko się może zmienić. Rofdzio odpowiedziałem Ci tak, gdyż wcześniej napisałem już nt. pvp a ty zacząłeś najeżdzać. Także teraz nie będę nic mowił, zagracie to zobaczycie pvp.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Serverek prezentuje sie na prawde świetnie ,wręcz zajebiście.Na pewno tutaj wbije, co do hejterów po co hejtujecie, dajcie im sie ogarnąć i niech wystartują z serverem wtedy hejtujcie :)

CentauruS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...