Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Koniec Świata

KlauS.

Koniec świata  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. B?dzie koniec ?wiata?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie będzie czegoś takiego jak byście chcieli, jakiś wielki wybuch czy chuj wie co.

jedyny koniec bedzie taki, ze zepsute spoleczenstwo wkoncu same sie wykonczy i tyle

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol po co wy o słońcu gadacie, jak połowa nie wiem z jakich gazów się ono składa :) Nie bawię się w kujonka czy coś, ale taka jest prawda :)

Opublikowano

Ileż tych tematów na MPCforum apropos końca świata będzie? To już jest nudne...

Nie, nie wierzę w to, że termin końca świata będzie z góry ustalony przez jakichś frajerów, którzy robią show.

@UP wodór, wodór, wodór, i... chyba wodór ale nie jestem pewien... A może jakieś metale ciężkie...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Wielkie fabryki puszczają wszystko z dymem wielkim kominem a ja w tym kurwa płynę wielkie fabryki tworzą kwaśne deszcze ..

Temperatura zwrasta poziom morza sie podnosi zalewa miasta nie oszczędzając wsi..

Armagedon

Oczywiście dzisiejszych czasów kiedyś bd koniec świata ale napewo nie 21/12/12 ;)

Opublikowano

Jeszcze mogli by podać godzine końca świata i by na tvn 24 odliczali zapewne, czas sie kończy...

juz po czasie mija 5 sec..

i nic...

nagle ludzie odetchneli z ulgą, śmieją sie i nagle jeb nie ma świata...

Jak umre to świat może sie kończyć, i żeby nikt z bliskich na niego nie trafił :D

Opublikowano

Aj tam ;o W sumie to jak będzie koniec świata to zanim się o nim dowiemy może już nas nie być. A może jakieś państwo odpali bombę atomową ironicznie akurat w tą datę ? Nie jest możliwe :O ?

2450190357.png

Opublikowano

Wiecie, lepiej żeby był, bo założyliśmy się z kolegami.

A tak na serio, to z kolegami mamy zamiar cały dzień przesiedzieć w namiotach i czekać na ten koniec świata. Jak nie będzie to idziemy zapierdolić Majów, co wy na to?!

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Wiecie, lepiej żeby był, bo założyliśmy się z kolegami.

A tak na serio, to z kolegami mamy zamiar cały dzień przesiedzieć w namiotach i czekać na ten koniec świata. Jak nie będzie to idziemy zapierdolić Majów, co wy na to?!

Ymmm... Wiesz co ? Trochę się spóźniliście. Tak troszkę już nie żyją :)

2450190357.png

Opublikowano

Ymmm... Wiesz co ? Trochę się spóźniliście. Tak troszkę już nie żyją :)

Haha a się uśmiałem -.-

A tak ogółem lepiej żeby nie było tego całego końca świata bo 23 mam imprezkę więc chce się zabawić z dziewczyną :)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Haha a się uśmiałem -.-

A tak ogółem lepiej żeby nie było tego całego końca świata bo 23 mam imprezkę więc chce się zabawić z dziewczyną :)

...w Minecrafcie. Podasz IP imprezki? xD

topic

Wiem o co chodzi z reklama. Przed moim przystankiem stoi bilboard z plonaca ziemia i napisem "koniec". Porownajcie sobie czcionke daty na reklamie oraz na billboardzie z czcionka w bilboardach Media Marktu.. :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie ma podanej dokładnej przyczyny końca świata, jeb i koniec?

Ktoś już pisał media to publikują żeby mieć jakiś temat i żeby ludzie naiwni kupowali zapasy żarcia. w rozmowach w toku były takie osoby

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Mattyx masz moja kolezanke na avatarze hahah Natasza Cisowska ;>

@Top

Konca swiata nie bedzie w najblizszym czasie i tyle widzicie mial byc w 2000 nei bylo mial byc 1996 nie bylo i tak kurwa w kolo ale odpowiedni ludzie trzepia hajs na was...

Opublikowano

A ja dalej myślę że będzie koniec świata.Za dużo złego się dzieje na świecie.Można nawet powiedzieć że na ziemi już nie ma boga tylko panuje diabeł tyle złego się dzieje że na pewno bóg tego nie wytrzymuje.Zobaczycie tego dnia co się stanie.

PS.Taka Muzyczka na koniec świata ;).

Opublikowano

A ja dalej myślę że będzie koniec świata.Za dużo złego się dzieje na świecie.Można nawet powiedzieć że na ziemi już nie ma boga tylko panuje diabeł tyle złego się dzieje że na pewno bóg tego nie wytrzymuje.Zobaczycie tego dnia co się stanie.

PS.Taka Muzyczka na koniec świata ;).

A w średniowieczu co się działo?

Mordowanie siebie na wzajem mamy we krwi.

Opublikowano

hehe w wczoraj w tv wieczorem była "reklama" 2-3 sekundowa widać na niej ziemie która wybucha i data 21/12/2012

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

hehe w wczoraj w tv wieczorem była "reklama" 2-3 sekundowa widać na niej ziemie która wybucha i data 21/12/2012

Tą reklamą śmierdzi mi Media Markt ponieważ to ich czcionka nawet sprawdź sobie na google wpisz date "21/12/2012" i ci wyskoczy że to podejrzane.

Opublikowano

No, niedługo będzie pełno reklam itp. Każdy chce kase zgarnąć na debilach.

Opublikowano

Nie wierzę w taki koniec świata, bezsens według mnie no ale do spowiedzi można dla spokoju pójść :D

Przypomniał mi się tekst: "Wszyscy umrzemy w męczarniach!" :D

Opublikowano

Szczerze to ja wieżę. Od początku roku są same nieszczęścia anomalia itp. itd. Bardzo podejrzane xD

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...