Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Koniec Świata

KlauS.

Koniec świata  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. B?dzie koniec ?wiata?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak widziałem tą reklamę ale się uśmiałem x)

Ja wierze w koniec świata ale nie w taki ,że spadną na nas meteory czy potwór spagetti.

Chodzi raczej o to ,że świat sam się "zabije" , "zniszczy".

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

W telewizji mówili, że zmiana pola magnetycznego nastąpi w ciągu 1s., i że Europa cała zostanie zalana. W Internecie zaś przeczytałem, że nie da się stwierzdzić dokładnej daty przebiegunowania, i następuje ono stopniowo. Cały proces przebiegunowania może trwać nawet 500 lat a nie 1 sec. I ponad to przebiegunowanie odbywa się co kilka tyśiecy lat i jakoś nadal żyjemy więc ?

W telewizji co innego, w necie co innego. Sami kłamcy tylko, myślą, że sie kasy dorobią. A człowiek głupi i wierzy :D

Żadnego końca świata nie będzie. Przynajmniej takiego co przepowiadają ,, PSEUDO NAUKOWCY ,,

Tyle na ten temat. Dziękuje. :D

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Rok 5000p.n.e.

Byl sloneczny dzien. Ulubuku siedzial na progu szalasu i niecierpliwie czekal na 5letniego syna. -Tysiul kurwaaaa! Obiad!- krzyknal porzadnie wkurzony w kierunku lasu. -Bo ci kurwa przestane dawac trawe do miesa!- krzyknal znowu. Las sie wreszcie poruszyl i wyszedl z niego maly Tysiul. Trzymal cos w rece. -Tatusiu tatusiu, zobacz co ulepilem z gliny!- powiedzial z usmiechem, dajac ti cos tacie. -Zajebiste, ale teraz zmykaj do matki na obiad-powiedzial ulubuku nie patrzac nawet na dzielo syna. Dopiero kiedy synek zniknal w szalasie, ulubuku obejrzal "dzielo". Byl to dysk z gliny. "niezla precyzja, to jest prawie okragle"- pomyslal ojciec. Poniewaz nudzilo mu sie, zaczal dlubac w nim znaczki. Po dwoch godzinach przestal. Dysk zostal zawalony tyloma wzorkami, ze wiecej sie nie dalo upchnac. "Co za gowno"- pomyslal Ulubuku, rzucil zabazgrany dysk na zkemie i poszedl pomodlic sie do swiatyni.

1999 rok.

Grupa badaczy z Ułesej znajduje dysk sprzed 6000 lat przy skamienialosciach szalasu Majow. Badaja go, i uznaja ze jest to kalendarz Majow,ktory konczy sie na 2012..

2012 rok. Niebo.

Ulubuku ze swym synem siedzi na chmurce i gapi sie na spanikowanych ludzi na Ziemi, umotexa odpowiadajacego na temat na mpcforum, adminow sprzedajacych swoje serwery, maniakow samobojcow... Robi facepalm i mysli:

-Co ja kurwa zrobilem?

:D

(historia napisana przeze mnie)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Na pewno nie wierzę w żadne kalendarze i końce z biblii. Najbardziej prawdopodobne jest to, że albo sami się pozabijamy albo coś w galaktyce typu wybuch słońca lub coś

Opublikowano

Koniec świata? Nieee :D Nie będzie czegoś takiego ale bardzo bym chciał żeby był ale to mogło by być bolesne :O

Opublikowano

Rok 5000p.n.e.

Byl sloneczny dzien. Ulubuku siedzial na progu szalasu i niecierpliwie czekal na 5letniego syna. -Tysiul kurwaaaa! Obiad!- krzyknal porzadnie wkurzony w kierunku lasu. -Bo ci kurwa przestane dawac trawe do miesa!- krzyknal znowu. Las sie wreszcie poruszyl i wyszedl z niego maly Tysiul. Trzymal cos w rece. -Tatusiu tatusiu, zobacz co ulepilem z gliny!- powiedzial z usmiechem, dajac ti cos tacie. -Zajebiste, ale teraz zmykaj do matki na obiad-powiedzial ulubuku nie patrzac nawet na dzielo syna. Dopiero kiedy synek zniknal w szalasie, ulubuku obejrzal "dzielo". Byl to dysk z gliny. "niezla precyzja, to jest prawie okragle"- pomyslal ojciec. Poniewaz nudzilo mu sie, zaczal dlubac w nim znaczki. Po dwoch godzinach przestal. Dysk zostal zawalony tyloma wzorkami, ze wiecej sie nie dalo upchnac. "Co za gowno"- pomyslal Ulubuku, rzucil zabazgrany dysk na zkemie i poszedl pomodlic sie do swiatyni.

1999 rok.

Grupa badaczy z Ułesej znajduje dysk sprzed 6000 lat przy skamienialosciach szalasu Majow. Badaja go, i uznaja ze jest to kalendarz Majow,ktory konczy sie na 2012..

2012 rok. Niebo.

Ulubuku ze swym synem siedzi na chmurce i gapi sie na spanikowanych ludzi na Ziemi, umotexa odpowiadajacego na temat na mpcforum, adminow sprzedajacych swoje serwery, maniakow samobojcow... Robi facepalm i mysli:

-Co ja kurwa zrobilem?

:D

(historia napisana przeze mnie)

Do dupy historia. Kalendarz był bodajże tworzony na podstawie ruchu gwiazd na obserwowalnym niebie, a sam dysk był "troszkę" za duży i za ciężki żeby go można było trzymać w jednej ręce.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Tak będzie ,właśnie olewam szkołę ,wy też to zróbcie .

Trzeba rzucać pracę xDD

Ogólnie mówili w tv ,że źle odczytali kalendarz majów ,a koniec świata przypada (według majów) na 2112.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Ja czekam co się bedzie dzialo kilka dni przed końcem :D

Reklame na tvn widziałem .

4-5 sek.

Media będe darły ryje jak najęci co sie dzieje , czy bedzie ten koniec czy nie , ale ja chce żyć .

21 grudnia musze jakoś ciekawie spędzić :D

98725.png

Opublikowano

Koniec świata? To dobry zarobek(Książki,filmy,koszulki a już niedługo obiad w restauracji "przed apokalipsą". Myślcie pachołki jebią was w dupe jak chcą.

Opublikowano

To czysty marketing i sposób na zarobek.

Mamy kryzys gospodarczy od kilku lat i nagle zaczęło się słyszeć o końcu świata dlaczego?

A no dlatego że to dobry sposób na zarobek na naiwnych ludziach.

-Namawianie w programach dokumentalnych do kupowania zapasów wody,jedzenia,baterii,akumulatorów,paliwa ~ i już wpadanie kilka miliardów w skali świata.

-Kupowanie/wynajmowanie schronów ~ oglądałem ostatnio program jeden taki schron kosztuje 150tyś $ s naiwni ludzie kupują oczywiście są droższe.

-Specjalne ubrania,broń etc na national geographic jest program "czekając na apokalipsę" tam pokazują ludzi którzy się zabezpieczają przed końcem świata, jak pewnie się domyślacie wmawiają że jak nadejdzie koniec świata to zapadnie chaos i broń bd niezbędna.

-No i oczywiście dodatki takie ja książki,filmy etc

Jednym słowem to jest wyłudzanie od naiwnych ludzi kasy.

Moje zdanie jest takie:

Jak jebnie to jebnie i żadne bateria czy schron cie nie uratuje

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...