Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kim do jasnej ciasnej jest Chocapic że awansował w jednej chwili z 90 na 98 ? i odrazu serwer padł, jprdl..

Opublikowano

Kim do jasnej ciasnej jest Chocapic że awansował w jednej chwili z 90 na 98 ? i odrazu serwer padł, jprdl..

Arkadiusza aka Chocapica aka destructioN'a nie znasz? WaitHack na każdym serwerze. :-) Co to za przerwa w ogóle była? Działał teraz serwer na 1 minute i off, team napiszcie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pisze do administracji, że mam dowód że kolesie grali na WaitHacku ale na to też mają wyjebane...

chuj z czitami wazne, ze hajs sie zgadza

teemo_panda.png

Opublikowano

rekino +1

Cisnął metka z kolesiami, ja przyjechałem to zaczął normalnie bić ale niestety koledzy jego wpadli na demko.

I mam na SS wczorajszą ortografię GM'a.

Opublikowano

Hahahaha czekajcie dalej, pozdro. Bugi tylko i nic więcej na tym serwie.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Serwer nie działa już od dobrych 3-4 godzin.A miał wrócić o 6 rano.Wiem że trzeba poczekać no ale ludzie.Po co odpalacie serwer jeżeli nie jest do końca skończony nie lepiej naprawić wszystkie błędy bugi i wtedy odpalić serwer niż macie ciągle wyłączać go.Taka moja propozycja

Ps.Forum też nie działa

Opublikowano

Jak naprawic okienko postaci?? ( same 999 się pokazują) nic nie można dodać ( staty) i nawet skilli wziac ;;d ;/

Modki to dźiffki

Opublikowano

1. Grimm

127 lvl

2. Grimm

127 lvl

3. Grimm

127 lvl

4. Grimm

93 lvl

5. Grimm

92 lvl

Trochę się coś wam popsuło XDDD

sygnae.png

Opublikowano

1. player 127 lvl

2. player 127 lvl

3. player 127 lvl

4. player 93 lvl

5. player 92 lvl

Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi? Serwer spoko, ale to już przesada.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...