Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itanos.pl [Dedyk]

czarnaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie kicka już, ulepszacze na bronie 65 i stalki to perły a na nowe epiki i biżu zioła które dropią z metków i bossów. pytanie, gdzie wejście na zombie jest ?

Opublikowano

@UP to kliknij kilka razy premium/ przepisz kod itp

Klikam już dobre 4-5min i nic nie pojawia sie ;D

@dobra pojawiło sie, przepisalem kod nacisnąłem "Pobierz" i wyskoczyło jakieś gówno..

Wygląda na to że nie pobiore clienta i nie pogram sobie na serwerze.

Opublikowano

Szczerze? To jeb** ten server nie da sie expic w av2 bo czity ksuja na WH

Oby padl jak najszybciej

bug na bugu DT WW zbugowane smiech na sali

Sciagnalem clienta po to by pograc 20 mintut na servie

Opublikowano

Serwer niby [On] ale cały czas sa jakieś przerwy czy cos .. jak już pracujecie nad serwerem całą noc to zróbcie go do końca a nie zaczynacie i nie kończycie ;] Ja osobiście już nie zawitam na serwerze ;c

Opublikowano

Serwer spoko. Ale ten admin co teraz robi "EVENT" DNO. Niech chłopak siadnie i komendy poczyta, a nie jakieś pomniki nam przywoluje w m1, kilkanaście ripów , usuwa npc komendą /purge... PZDRO.

Opublikowano

Serwer niby fajny, ale to jeszcze nie to czego szukam... troche rzeczy by się przydało zmienic, po 1 administracje, po 2 exp i yangi nie sa dopasowane do siebie .. i ulepszanie oczywiscie tez jakas beka z tymi cenami. tyle

pozdrawiam

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Syf, serwer dno zapowiadał się fajnie, totalnie olana sprawa. Nie polecam nikomu, ox tylko dla 100+, metiny znikają, ciągłe cofki, offy serwera. Dobranoc.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

ADMINISTRACJA TO JEDNA WIELKA KLAPA .

GM DAJE 200% expa jinno innym nie daje.

.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Cyrk, cyrk, cyrk i jeszcze raz CYRK na tym serwerze ;D . Admin przed chwilą napisał ''Niestety ale musimy zrobić cofkę do wczoraj 8.00'' A ja dopiero co konto założyłem i miałem 41 lvl .. Śmiech na sali.

josemousignature.jpg
Opublikowano

CO TO KUR WA JEST?

1. antek123 120 lvl

2. ZAPOMNIANY 100 lvl

3. Grimm 100 lvl

4. Ha4ban 100 lvl

5. TR3Q 100 lvl

Gdzie ten kurwa 120 wbił, na mapce 220lv? oO. ADMIN KURWA OGARNIJ SIĘ

Opublikowano

Cyrk, cyrk, cyrk i jeszcze raz CYRK na tym serwerze ;D . Admin przed chwilą napisał ''Niestety ale musimy zrobić cofkę do wczoraj 8.00'' A ja dopiero co konto założyłem i miałem 41 lvl .. Śmiech na sali.

Chyba Ci się coś pomyliło, ProBoszcz pisał że żadnej cofki nie będzie tylko cofnie lv'le tym co im wbił koleś który się włamał do bazy bo mieli jakiś włam i dlatego jest chwilowo offline

@ ten antek123 to jakiś random, pisać nie umie i wgl. poprostu dostał level od tego kolesia który im się wjebał do bazy, cofną mu wszystko .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...