Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MakersMods (Survival + Frakcje) (24/7) (100Slot) (No WH) (No Premium)

FrishPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja miła zwłaszcza gdy jej nie ma to ok , ja zostałem zbanowany hmm niech pomyślę... ze nic więc pozdro dla Ciebie , survival jak każdy inny nie ma tam nic ciekawego -.-

To tyle z mojej strony , nie polecam gówna...

Oczywiście gówna zmieniły forum i teraz się nazywaja "gamerscraft.pl" hahahaha strona tez nie działa , to trzeba być nobem :D

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

Opublikowano

Serwer off przez dwa dni teraz znowu "przerwa techniczna" pewnie kolejny restart mapy <haha> jeśli tak to leje na ten serwer!

Oczywiście gówna zmieniły forum i teraz się nazywaja "gamerscraft.pl" hahahaha strona tez nie działa , to trzeba być nobem :D

Opublikowano

ZMIANA MAPY SERWER ŻAŁOSNY ADMINISTRACJA DAJE ITEMKI LUDZIĄ. Szukajcie innych serwerów jeżeli chcecie aby na serwerze była uczciwość to tu jej nie znajdziecie uciekajcie z niego jak najprędzej... Gorszego serwera nie widziałem...

Opublikowano

Serwer żałosny kolejna zmiana mapy... to chyba już trzeci restart w ciągu dwóch tygodni... szkoda gadać , serwer dla ciot , czyli chyba dla samej administracji <żałosne> serwera nie polecam bo miałem tak zajebisty zamek i czułem że muszę go wykończyć i być najlepszym na serwerze to wszystko spaliło na panewkach , SERWER DO KITU NIE POLECAM NIE WBIJAĆ NA TEN SYF TO GÓWNO , ADMINISTRACJA DAJE ITEMY GRACZA I WYZYWA NIE OGARNIA I BANUJE ZA BYLE CO !!!!!!!!

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...