Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MakersMods (Survival + Frakcje) (24/7) (100Slot) (No WH) (No Premium)

FrishPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Blaxer113 na 100% Jest to twoj nick ?

na 100% nie jesteś zbanowany,

na tym nicku.

@ Masz może 2 konto ?

3769194757.png

Opublikowano

To tyle z mojej strony , nie polecam gówna...

Oczywiście gówna zmieniły forum i teraz się nazywaja "gamerscraft.pl" hahahaha strona tez nie działa , to trzeba być nobem :D

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

Opublikowano

@ Blax działa może teraz musi działac jeżeli nie działa..

To już nie wiem co zrobić.

@ Zapraszam na serwer.

3769194757.png

Opublikowano

Oczywiście gówna zmieniły forum i teraz się nazywaja "gamerscraft.pl" hahahaha strona tez nie działa , to trzeba być nobem :D

Opublikowano

nie dziala FUCK!!! no niestety :( ale i tak polecam server byl zajebisty!!!!!

mca.png
Opublikowano

Opublikowano

Juz mge wbic!!!!!!!!!!! jej jestem taki happy

@edit zal mi serva kurwa tak bylo fajnie gralem i nagle boom ban przez olo podwud kill aura jak kurwa tylko wbilem na serva i chwile pogralem i powiem ci tez ze ten olo daje bany bez powodu mi kumpla zbanowal, bo moj kumpel mial miecz ostrosc 3 i ogien 2 i czaske mrocznego szkieletona wiec ogarnij tego olo......

mca.png
Opublikowano

@ zal piszą dzieci.

@ Widzę już za co dostałes bana.

Więc nawet już nie proboję Ci dać unbana.

Dziękuje za opinię oraz Cie zegnam.

@ Zapraszam na serwer.

3769194757.png

Opublikowano

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA... Admini mają swoich faworytów wszystko kręci się wokół kasy cały czas VIP i tylko oni mają szanse serwer stał nie cały tydzień padł... poszło w pizdu pełno mistkurek ponad 20 stacków obsydianu... i oczywiście wchodzimy a tu VIP`owie w diaxowych zbrojach full enchant... bez przesady nie polecam tego serwera administracja niezła Edgarsz jeden z lepszych lecz Właściciel dno... Najlepie na hakerów zwalić ale prawda taka , że partnerstwo poszło i wszystko się posypało. ZYCZE powodzenia w zdzieraniu kasy z ludzi bo tylko o to chodzi na tym serwie LAGI KOLOSALNE nie da się kopać czasami klocki wracaja się po 7 razy a zwłaszcza jak kopiemy obsydian to wieki zajmuje. Jeżeli chcecie grac w mc na survivialu dłużej nie polecam tego serwera ;)

Opublikowano

Opublikowano

Hmm , lagi to masz chyba tylko Ty ? ja mam włączone kilka programów gg , przeglądarki i jakoś wszystko mam okej , wszyscy polecają serwer , ale cóż każda opinia się liczy nawet ta zła , mam nadzieję że inni wejdą na serwer i sami się przekonają że serwer jest na prawdę godny polecenia.

Pozdro BoT

Hmmm mam zacytować setke innych graczy narzekających typu:

"ogarnijcie serwer"

"ale lagi"

mam włączonego tylko skype :) na innych serwerach 200 slotowych nawet 300 nie ma ani laga gdzie serwer jest prawie full mam neta 20mb/s i kompa za 4tys więc nie mów , że tylko ja mam lagi ;)

Nie mów , że na początku bo cały czas i nie tylko ja mam lagi lagi miał Gwardzista , Kloss i wiele innych graczy więc nie wciskaj kitu ile mam lat nie twoja sprawa ;) mogę mieć 30 i to rozumieć lub nie... Polecałem bo był fajny zobaczyłem co zrobiliście z VIPAMI totalny bezmózg to wymyślił ;)

Potem zmniejszyliście lvl ale jak za 20zł sprzedajecie gościowi 6000lvl to pozdrowienia :) Takie szmery bajery nie działają na mnie co ci "hakerzy" zrobili .... na taki serwer by się rzucali hahah... co do wieku też się nie odzywaj bo masz 14-15 :)

Opublikowano

[font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]NIE POLECAM SERWERA... Admini mają swoich faworytów wszystko kręci się wokół kasy cały czas VIP i tylko oni mają szanse serwer stał nie cały tydzień padł... poszło w pizdu pełno mistkurek ponad 20 stacków obsydianu... i oczywiście wchodzimy a tu VIP`owie w diaxowych zbrojach full enchant... bez przesady nie polecam tego serwera administracja niezła Edgarsz jeden z lepszych lecz Właściciel dno... Najlepie na hakerów zwalić ale prawda taka , że partnerstwo poszło i wszystko się posypało. ZYCZE powodzenia w zdzieraniu kasy z ludzi bo tylko o to chodzi na tym serwie LAGI KOLOSALNE nie da się kopać czasami klocki wracaja się po 7 razy a zwłaszcza jak kopiemy obsydian to wieki zajmuje. Jeżeli chcecie grac w mc na survivialu dłużej nie polecam tego serwera [/size][/font] 

Jasne ciekawe oczywiscie interesujace.

Po 1 .

Mapa jest zmieniona ( Tylko ty nie możesz zrozumieć (Masz max z 5 lat ) jeżeli nie możesz zrozumieć takiej rzeczy.. )

Po 2.

Lagi posiadasz ty. ( Były na początku ponieważ coś ustawialismy jeszcze. )

Po 3. Wypier***** ! Jeżeli masz mi tylko spam robić. Polecasz nie Polecasz.. Nie rozumiem ciebie. 1 serwer super 1 syf może kolejna bedzie ,że serwer jest oceniony na +3 ? o.O

Zapraszam na serwer. ( Poszukujemy normalnych graczy... )

3769194757.png

Opublikowano

Opublikowano

Serwer nie jest już w sieci makersmods oraz nie polecam na niego wbiajac , ponieważ administracja nie ogarnia , nie dodaje vipów , banują za byle co jeśli wgl. jest admin , bo wbija bardzo rzadko na serwer. Bardzo serdecznie nie polecam !@!@!@!@!@!@!@

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...