Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MakersMods (Survival + Frakcje) (24/7) (100Slot) (No WH) (No Premium)

FrishPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ up.

Modów nie ma.

MakersMods - Jest serwerownią narazie tylko serwerów Minecraft , Counter Strike 1.6

@ Zapraszam na serwer.

3769194757.png

Opublikowano

hedzikxd - oni wyrażają swoje zdanie o serwerze to nie spam

Spam to jak jedna osoba pisze ciągem coś bezsensownego lub powtarzającego się

A jeśli ktoś napisał by że serwer do dupy ? to też spam ...

Opublikowano

Zapraszam na serwer oraz na forum gdzie możecie wyrazić swoje propozycje co do zmian na serwerze. ( Domena PL )

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

Opublikowano

Za dużo administracji , ale gdzie ? na serwerze mc ? jeśli jest 50 osób na serwerze to trudno ogarnąć dwóm osobom serwer.

Opublikowano

Serwer do pizdy admin jakis woto200 jest pojebany daje kazdemu itemki a taki admin tez FrishPL jest tez nie dojebany psychicznie sypie kazdemu bany po koleji aa i jakby co to ten FrishPL i ten woto200 maja po 11lat bo z nimi gadałem i maja takie głosy NIE POLECAM TEGO GOWNIANEGO SERWERA ADMINI BANUJA ZA NIC DAWAJA GRACZA ITEMY MAJA PO 11LAT JEDNYM SLOWEM DNOOOOOOOOOOOOO

aa i zapomnialem o czyms admin woto200 i FrishPL kaza kazdemu dawac dobre opinie o serwerze za diaxy , zloto , srebro diaxowe enchantowane eq , daja vipy za te dobre opinie to juz naprawde trzeba byc glupim..... ludzie tak pisza bo oni im daja za to itemy pozdro.... NIE POLECAM GOWNA :)

Opublikowano

@ up

Moneyboy nie rob z siebie dziecka :)

Dalismy Ci taką opinię ponieważ sam nie potrafisz utrzymać serwera :)

/mc komenda do VIP'a i survival..

Dziękuje za taka opinię nie rozdajemy przedmiotów.

:)

Poleci zgłoszenie dla posta dziękuje.,

@ Ps.

Za taką opinię to ja dziękuje 11 lat to możesz mieć ty używaj polskich znaków językowych to jest forum polskie więc ja dziękuje..

Jesteś naprawdę inteligętny ( To jest sarkazm jeżeli wiesz co to znaczy. )

3769194757.png

Opublikowano

To tyle z mojej strony , nie polecam gówna...

Oczywiście gówna zmieniły forum i teraz się nazywaja "gamerscraft.pl" hahahaha strona tez nie działa , to trzeba być nobem :D

Opublikowano

czesc dostalem bana na servie bo sie zdenerwowalem i mowilem glupstwa o servie bo taka jedna miala nodusa no ale kurwa nie moge wytrzymac tak mi sie fajnie gra na servie odbanuj mnie plx nick Blaxer113

mca.png
Opublikowano

Serwer polecam. Wszystko jest dobre JEDYNYM , dużym minusem jest to , że euro (czyli waluta na tym serwerze) mogą mieć Vip`owie co mi osobiście bardzo się nie podoba. Reszta jest OK co do administracji nie wiem jeszcze się nie spotkałem. Serwer Polecam ocena 5.5/10 myślę , że gdyby poprawiono z tą walutą było by lepiej wtedy to 9/10 :D ooo teraz ocena troszkę spadła przeglądnąłem sobie VIP i za 11zł dostajemy 950lvl? czy to nie przesada to wystarczy na enchant ostrość V mieczyk i tam podpalenie.... do tego Ochrona IV w wszystkim ... więc już nie wiem czy polecam ten serwer. Może tak polecam osobą , którym nie szkoda pieniążków na gre bo w innym wypadku trudno dorównać tym co wydaja pieniądze mimo , że doświadczenie wcale tak wolno tu nie idzie.. DWA DUŻE - reszta na + :D

P.S Nabór do gildii Rebelia otwarty ;) Nick w grze Klaku :)

Zmniejszczie te lvl za VIP`a to przesada... Ludzie beda mieli Enchanty IV a my ledwo diaxowa zdobędziemy ...

Opublikowano

Doświadczenie z VIP'a jest tylko takie wysokie do dnia : 8.11.2012

Potem zmniejszy się otrzymywanie doświadczenie.

Waluta na serwerze ( Euro ) Jest tymczasowo usunięta dla wszystkich.

Przepraszam za usterki :|

@ Zapraszam na serwer :)

Myslę ,że naprawiłem to z tymi wielkimi "lagami".

Zapraszam jeszcze raz.

Dziś będzie event ponieważ nic nie wyszło z wczorajszego ...

@Edit.

Blaxer113 nie posiadasz bana.

Ponieważ sprawdziłem to komendą.

IP | TempBan | Ban nic nie masz z tych rzeczy.

3769194757.png

Opublikowano

ale to powinno być teraz zmniejszone... bo to jest nie feir ludzie , którzy zaczną grać po 8 co mają na to powiedzieć :>? Po za tym już pełno ludzi ma Vip`a ProVip`a itd więc nie uważam , że teraz mamy z nimi jakieś szanse...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...