Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Założyć taki serwer? Fajny pomysł wgl.?

Royal™

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer Typu kanciasta dolina (wzgórza , górki elementy p?askiego terenu) 1.7.3 ma?a ilo?? pluginów

• Tak , b?dzie fajny taki serwer
    • Stanowczo NIE! G?upi pomys?
    • Lepiej na wersji 1.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeklinający admin serwera... najgorsze co może być

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrozum , że najlepsze będzie w tym serwerze to że nikt nic nie płaci . A robicie co chcecie (bez przesady) nie macie takich ograniczeń jak na serwerach wielkich public gdzie dostajesz po prostu działke . A zapłaci ten kto będzie chciał i wtedy dostanie op , ale będę musiał go też poznać

Opublikowano

Sprzedawanie rangi Admina... W my[l tej zasady ka|dy dzieciak jarajcy si Mc i majcy troch oszczdno[ci, które zechce wyda na serwer, mo|e by Adminem, natomiast Ci, którzy naprawd zasBuguj na t rang, nie dostan jej. Mo|e generalizuj, ale ja tak wBa[nie widz sprzedawanie op'a. Je[li ju| chcesz, aby Admini dokBadali si do opBat za hosting to lepiej w drug stron - nie dawa op'a temu kto zapBaci tylko je[li kto[ nadaje si na Admina to wymaga skBadek. Ale to tylko moje zdanie, zrobisz jak uwa|asz. I zgadzam si z koleg powy|ej - dobry Admin powinien ogranicza przekleDstwa, przynajmniej w stosuku do kogo[.

Pozdrawiam

Bruzdi

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

czemu tak napisałaś? Tego sie czytać nie da. Może masz racje , ale serwa i tak nie bedzie. Nie mam skim go założyć a nie jestem frajerem do płacenia

Opublikowano

Boże kolejni IDIOCI którzy grają od paru miesięcy i myślą że się znają. Serwer by był właśnie BARDZO FAJNY a nie jakieś pierdolone fabuły, na chuj komu to? To jest MINECRAFT gra od budowania a nie FABULARKA kim ja jestem? JJAYJoker hm? Nie, żadnych fabuł w MC, a wy kilku miesięczno grający won do innych gier z fabułą. Ja gram od powstania minecrafta i wiem co to minecraft. Serwery jakie pierwsze byly to SURVIVAL+FREEBUILD bez pluginow i dobrze sie gralo, a teraz jakies rpgki - fabuly - gownieka nie gowienka. Autor tematu byl dla was dobrze nastawiony, jednakze WY MUSILISCIE JAKIES FABULKI SRULKI pisac. Nie znacie sie i tyle. @Royal chetnie zagram na twoim serwerze, jestem stalym graczem Survivalu.

Szczerze przepraszam za przeklenstwa, ale sie tak nie da tlumaczyc takim ludziom jak oni. Pozdrawiam.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

@up Gram w klocka 2 lata, od wersji 1.5.1. I mi sie innowacyjne serwery podobaja, fabularne nie, ale roleplaye czy kosmiczne- napeawde uwielbiam ludzka kreatywnosc. I juz rzygam RPG i survivalami- bo tego jest za duzo. Uciekam wiec do roleplyow, pvp, a sam tworze serwer kosmiczny :)

Jednak, podobnie jak ty, nie lubie sie bawic w fabuly- chce wbic i od razu sie bawic, a nie od kmiota po krola- ppreferuje prosty system rang i nic wiecej ;)

I wez nie szpanuj, ze grasz od poczatku..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Serwer ala kanciasta dolina na wersji minecraft 1.7.3 beta zero cubów ty dodajesz ludzi jest wl, serwer fajny i wiele osób by przyszło na nostalgiczne czasy starego mc a co do plików serwerowych to by wystarczyły world edit world guard oraz world saver oraz auto mesages wszystkie chodzą bo nie dawno grałem z kolegami sobie tak samemu na moim serwie dla nas :P

Opublikowano

@up dobry pomysł dodam ankiete . a jakiegoś moderatora proszę o usunięcie zbędnych postów tego tematu . Nie chcę zakładać nowego

Opublikowano

@up Gram w klocka 2 lata, od wersji 1.5.1. I mi sie innowacyjne serwery podobaja, fabularne nie, ale roleplaye czy kosmiczne- napeawde uwielbiam ludzka kreatywnosc. I juz rzygam RPG i survivalami- bo tego jest za duzo. Uciekam wiec do roleplyow, pvp, a sam tworze serwer kosmiczny :)

Jednak, podobnie jak ty, nie lubie sie bawic w fabuly- chce wbic i od razu sie bawic, a nie od kmiota po krola- ppreferuje prosty system rang i nic wiecej ;)

I wez nie szpanuj, ze grasz od poczatku..

W minecrafta 2 lata od wersji 1.5.1? to chyba 7miesiecy -,-

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Po krótkim namyśle , zdecydowałem , że nie warto robić serwer na 1.7.3 . Przecież wersja 1.7.3 jest gorsza od 1.4 ponieważ nie ma sprintu , enchantu kowadła i innych fajnych pierdołek . CO o tym sądzicie. Może napiszcie po prostu co jest lepszego w wersji 1.7.3

@down złe podejście? O co ci chodzi

Opublikowano

Swoją drogą nie radzę ci nic zaczynać bo masz złe podejście :>

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Moja opinia:

Serwer ma być na 1.4.2 ponieważ są nowe Kowadła, Repeatery, Kolorowe rzeczy itp.

Authme? Lepsze niż xAuth

Dużo pluginów na anty-grief i anty-cheat

Teraz w 1.4 masz Command blocki (/give NazwaGracza 137) które mogą działać lepiej niż pluginy

Bukkit na 1.3 & 1.4 ma o WIELE więcej zabezpieczeń i SessionStealer działa na Beta 1.7.3, nawet na 1.2.5 działał.

Admin ma być darmowy, dla osób które zasłużyły.

Skyblock nie bo już jest dużo takich.

Mody nie bo to samo co ze Skyblock'ami

Ja bym polecał taki typ kosmiczny coś jak:

http://www.mpcforum.pl/topic/755302-co-myslicie-o-takim-typie-serwera/#entry5502038

Dziękuje.

Opublikowano

Up

Nie będzie command blocka bo można go mieć tylko po przez komende /give , a serwer survival . Już mówilem że nie chcę żadnej fabuły czy innych tego typu gówien.

Opublikowano

@UP

Fabuła? Nie chodzi mi o fabułe tylko jak w powyżej wymienionym temacie, żeby był AdminShop, działki i takie sprawy.

Opublikowano

Up

no właśnie ja nie chce takiego serwera. żadnych działek i admin shopów . To nie ma być taki serwer. Nie oglądasz może lets'play'i ? Np. kwadratowa wyżyna czy kanciasta dolina . tego typu chcę serwer. Wolny freebuild .

Opublikowano

Taki mam pomysł , może głupi. Jakieś czasy takie w Egipcie - wszędzie piasek itd.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Opublikowano

Pomysł nie jest zły , ale nie chcę go wykorzystać na moim serwerze :P nie wymyslajcie mi serwera , bo ja już wiem że będę miał raczej typu kanciasta dolina . Teraz tylko chce wiedzieć czy wam się to podoba

Opublikowano

@royal- fajnie zrobisz- przebicia nie bedzie, ale zabawa i serwer zapelniony w 3/4 na pewno :) co prawda duzo jest tego, ale jak bedziesz dobrym admem i dobrze rozreklamujesz to moze byc git.

Zwlaszcza ze na 1.7.3

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@Up wiesz chyba jednak zrobie na 1.4 , bo jest lepszy od 1.7.3 , a przynajmniej tak mi się wydaje . jesli tak nie jest to wypisz mi coś co jest lepsze w 1.7.3 niż w 1.4

Opublikowano

Chyba nic- tylko generator map lepszy ;) wiesz chkodzi o sentyment ale bez spprintu bezsens

Opublikowano

Zapomnij o tym pomyśle.

Nie przejdzie on dłużej.

Ludzie będą się skarżyć o wieczne dedanie

Chaos na serwerze.Nie to zły pomysł.

Opublikowano

Chyba nic- tylko generator map lepszy ;) wiesz chkodzi o sentyment ale bez spprintu bezsens

Tylko generator?

-A itemy

-A bloki

-A potki

-A LAN

-A komendy

-A moja babcia?

Zapomnij o tym pomyśle.

Nie przejdzie on dłużej.

Ludzie będą się skarżyć o wieczne dedanie

Chaos na serwerze.Nie to zły pomysł.

Oko i żółty napis wyglądał jakby Geoning tu był :D

Sorry za Double

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...