Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Założyć taki serwer? Fajny pomysł wgl.?

Royal™

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer Typu kanciasta dolina (wzgórza , górki elementy p?askiego terenu) 1.7.3 ma?a ilo?? pluginów

• Tak , b?dzie fajny taki serwer
    • Stanowczo NIE! G?upi pomys?
    • Lepiej na wersji 1.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up

widzicie sami , że 1.4 jest lepszą wersją niż 1.7.3 . A jemu chodziło o to że generator lepszy w 1.7.3 . Mychu , ale na serwerze nei będzie żadnych cuboidów to nie jest taki typowy freebuild , że jest budowane miasto i dostaje się po działce . To jest coś w stylu legendarna kraina , kanciasta dolina , kanciasta codzienność

Zapomnij o tym pomyśle.

Nie przejdzie on dłużej.

Ludzie będą się skarżyć o wieczne dedanie

Chaos na serwerze.Nie to zły pomysł.

Nie przejdzie?? Dedanie? po 1. nie wiesz czy przejdzie bo tego serwa jeszcze nie ma , a na pewno znajdzie się z 10-20 graczy na wspólne prowadzenie serwera freebuild , bez działek , bez cuboidów i na biomie górzystym . Jeśli z tym dedaniem chodzi c i o to , że pvp będzie on to masz racje chyba wyłącze , a później gdy bardziej się poznamy zostanie ono włączone

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może serwer na modach ci pasuje?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@up no w sumie fajnie by było mieć serwer na mo creatures , albo equivalent exchange ewentualnie thaumcraft , ale za dużo przy tym roboty , nie znam się na tym i nawet nie wiem czy można zrobić takowy serwer

Opublikowano

Dlaczego większość uważa , że głupim pomysłem jest założenia serwera , na którym się wspólnie gra .

Opublikowano

Dlatego ze w ch?j ich jest. Odpal liste serwerow na mpcforum i zobacz ile jest kwadratowych masakr i RPG.

Zreszta wyjasnij bez chaosu o co ci chodzi;

Nie wiem czy dobrze cie rozumialem, ale ty chcesz takiego serwa:

-niepubliczny, 20 slotow do gry tylko dla wybrancow z mpcforum

-bez cuboidow shopow itd.

-Fantasy kanciasta dolina

-bez fabuły

-Gra sie razem

Tak? Potwierdz to wtedy ocenie sensownosc (na poczatku myslalem ze twoj bedzie publiczny dlatego taki hejt)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@up jest tak jak napisaleś . Chcę stworzyć na moim serwerze takie małe społeczenstwo , a nie jak na jakichś serwerach 200 slotowych że nikt się nie zna ma się działke buduje się dom i to wszystko .

Opublikowano

Myśle , że serwer może być dobry . Nie każdy lubi jakiś średniowieczy , więzień i właśnie dla tych osób , które lubią wspólne budowanie na fajnej mapce ten serwer jest

1351898823-U722206.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mycha is back ;) moj epicki projekt polegl, kasy i czasu zbraklo, szkola wszystko zabrala -.-

A co do "malej spolecznosci"- swietny pomysl. Pamietam, ze kiedys gralem na czystym FB z creative. Dzialki i nic wiecej. Slotow bylo 50, ale w krytycznym momencie wbijalo max 10. I serwer byl swoetny! Jak w malym miasteczku- kazdy sie znal z kazdym, robilismy hotele, gadalismy o wszystkim (admin tylko raz dziennie wchodzil ;)). Robilismy kluby, odwiedzalismy siex byly imprezy a nawet zrobilem szkole. Dzielilem dzialke z Ziomek0031 - mielismy wiszacy hotel ze szkola i kosciolem i bufetem.

Co to byly za czasy ;) tam sie mozna bylo odprezyc..jednak siec "serwery-minecraft.pl" closenela serwer.. szkoda. a teraz chujnia nikt nie robi fb z creative- kazdy "FB" jaki znajduje to po prostu serw z dzialkami, ale bez creative -.-

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...