Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Założyć taki serwer? Fajny pomysł wgl.?

Royal™

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer Typu kanciasta dolina (wzgórza , górki elementy p?askiego terenu) 1.7.3 ma?a ilo?? pluginów

• Tak , b?dzie fajny taki serwer
    • Stanowczo NIE! G?upi pomys?
    • Lepiej na wersji 1.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym założyć serwer na którym będzie włączone pvp . Jednak nie bedzie to slużylo wiecznym wojną , tylko ew. mały trolling , albo walki na jakiejś arenie gdy taką się zbuduje. Serwer będzie prawdopodobnie na wersji minecrafta 1.7.3 BETA , żeby wrócić do starych czasów minecraft , po prostu coś innego . Będzie wl , bo serwer 20 slotowy i typu - "grajmy razem z przyjaciółmi" , a nie "grajmy z griferami" . Operatora chyba będę miał tylko ja jeszcze nie wiem czy jakiś kolega będzie chciał ze mna założyć ten serwer. Jeśli ktoś będzie po prostu chciał dopłacić pare zł , to dostanie jakiegoś vipa czy coś w tym stylu. Jeszcze nie wiem co on będzie dodawał , ale się wymyśli . Możecie dawać przykłady jakiś ciekawych pluginów , ale nie ma ich być masa , czysty minecraft też fajny :P Napewno będzie authme to obiecuję .Napiszcie co o tym sądzicie

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To przeciez juz nudne :/

wzialby ktos zrobil serwer starożytny czy wspolczesny, a nie ciagle fantasy, epickosc..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@up spoko , można też zrobić tak , że każdy ma budować albo jakieś pomysłowe , nietypowe domy , albo modern house. Zrobiło by się jakies nowoczesne kolejki , i inne duperele z redstone . CO wy na to

Opublikowano

skyblock survival,

Duże latające wyspy

do tego jak każdy gracz może otrzymać włąsną mała latającą działke, na działkach wyłączone pvp reszta mapy pvp.. itp :D pomysł na 20 slotów wymyśliłem to 30sekund temu :) wystarczy dopracować pomysł i będzie... No i ktoś kto zbuduje to wszystko :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

1. Z doświadczenia wiem że jak na cos się zrzucasz to to nie wypali

2. Ja chciałem włączyć kosmiczny generator i zrobić kosmiczny surwiwal (daj + a jak będę miał neta to dam ci linki)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

skyblock survival,

Duże latające wyspy

do tego jak każdy gracz może otrzymać włąsną mała latającą działke, na działkach wyłączone pvp reszta mapy pvp.. itp :D pomysł na 20 slotów wymyśliłem to 30sekund temu :) wystarczy dopracować pomysł i będzie... No i ktoś kto zbuduje to wszystko :)

jest taki serwer na mc.skyblock.pl

Opublikowano

No piszcie bo nie mam czasu codziennie robić refreshe . BO odpowiedzi wtedy się doczekam kuźwa za pare tygodni. Co jest złego w takim serwerze FB na terenie górzystym .

Opublikowano

Wszystko było :> ja myślałem zrobić serwer mobarena bo takiepo nie ma

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jeżeli bierzesz czyjś pomysł to nie możesz tego nazywać swoim pomysłem

Opublikowano

nie wszystko musi mieć pomysł. Co gra na singlu z modami twoim zdaniem to też pomysł? Ja chcę po prostu zrobić serwer na którym będzie można wspólnie grać i łądnie budować , kopać diaxy itp , ale wam jak zwykle się coś nie podoba

Opublikowano

Z takim charakterem i podejsciem (wam nic sie jak zwykle nie podoba) juz sie boje o graczy na serwerze :<

Oryginalne= automatycznie zajebiste..

Ale jak o to ci chodzi, to serwer po wgraniu pieknej mapy moze byc swietny :) tylko trudno bedzie z przebiciem się..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

No i wlasnie w polsce dobre serwery leza bo gra na nich 5/200 bo te gowna 20 czy 10 slot wezma graczy a i tak na kazdym jest to samo czyli nic

1377774857-U369478.png

Opublikowano

No musiałbyś znaleźć coś bardziej kreatywnego teraz nie przejdzie przynajmniej ja bardzo lubie takie serwery :D

mihcio15.png

Opublikowano

Zrób RP+FB+Surv ja jak widzę RP gdzie diaxy w sklepie są za 30$ to mi się żygać chce :)

A FB był by podłączony pod RP (działki poza miastem x*y*150[15k działka 10x10] a w mieście działki 20x20 za 20/25k) a surv na osobnej mapie i poza miastem (50 kratek) Takie coś było na R.I.P MC-Kamikadze jak takie coś zrobisz to odrazu leci like i stały gracz oddemnie :) budujesz epic spawn od tego 4 drogi (red/green/blue/black) i działki robisz mogę ci pomóc robić serwer tylko nie daje kasy (krucho :P)

Opublikowano

Dobra zrobie serwer dla kolegów bo wy kur** potrzebujecie jakieś fabuły czy innych gówien . Ja potrzebuje może z 7 osób z mpc , ale jak nei chcecie to nie

Opublikowano

@up k*rwa, nie chcesz naszego zdania i nie chcesz robić fabuły to

PO CO WOGÓLE ZAŁOŻYŁEŚ TEN TEMAT?

Opublikowano

@up żeby wiedzieć czy mój pomysł na zwykły serwer z kolegami i współpracą na biomie górzystym jest dobrym pomysłem

Opublikowano

Chujowy pomysł, chujowo u autora, szuka znowu pieniędzy na forum - zarób se kurwa a potem pisz o serwerze. Nikt Ci do chuja nie da ani grosza na Twoje zachcianki. I przepraszam że tak brzydko, ale przeglądając to forum, a raczej widząc jego użytkowników - płakać mi się chce z żalu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...