Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana języku zaklęć w Enchant Table

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ smekcioo

Hah , nie dostanie żadnego lajka ? Dzisiaj ma 17 lajków , 100 pobrań i ja też się do nich dołączam ;)

Opublikowano

Buhaha. Co to ma być? Człowieku... ile razy ludzie Ci powtarzali, ile razy napisałeś 'pierdolisz', ile razy raportowałeś bez sensu, ile razy zachowałeś się chamsko wobec graczy, człowieku. Proszę, ogarnij się. TuT jest nie potrzebny, powtarzam to, chodź i tak odpowiesz 'pierdolisz' enchanty są losowe. Aby dowiedzieć się jaki jest enchant, trzeba pobrać odpowiednią modyfikację [o której info w dziale 'modding' niedługo]. Jeszcze raz, powtarzam, człowieku. Czy ty upadłeś na głowę? Nie rozumiem, ludzie, po co dajecie mu te posrane like'y, skoro to nie jest potrzebne? Ja to testowałem, pisało mi 'fire coś tam coś tam' kliknąłem, a tu co? Jajco! Ostrość II i odrzut I ! Haha!

Chociaż ten post jest prawie takiej samej długości jak post autora, mam nadzieję, że się ogarniesz. Narka :)

@cdminestudio - Moje konto na twitter. Zapraszam.

"Jedna wiara, jeden klub, Real Madrit, aż po grób"

"Nie żebram o like'y, to like'y żebrają do mnie"

Opublikowano

Buhaha. Co to ma być? Człowieku... ile razy ludzie Ci powtarzali, ile razy napisałeś 'pierdolisz', ile razy raportowałeś bez sensu, ile razy zachowałeś się chamsko wobec graczy, człowieku. Proszę, ogarnij się. TuT jest nie potrzebny, powtarzam to, chodź i tak odpowiesz 'pierdolisz' enchanty są losowe. Aby dowiedzieć się jaki jest enchant, trzeba pobrać odpowiednią modyfikację [o której info w dziale 'modding' niedługo]. Jeszcze raz, powtarzam, człowieku. Czy ty upadłeś na głowę? Nie rozumiem, ludzie, po co dajecie mu te posrane like'y, skoro to nie jest potrzebne? Ja to testowałem, pisało mi 'fire coś tam coś tam' kliknąłem, a tu co? Jajco! Ostrość II i odrzut I ! Haha!

Chociaż ten post jest prawie takiej samej długości jak post autora, mam nadzieję, że się ogarniesz. Narka :)

1 raz napisałem tak.

i na dodatek ty nie powtarzasz, ty powielasz odpowiedzi ;* xD

1358178973-U179206.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co niby działa? Z tego dowiesz się to samo co bez zmieniania czcionki. Temat bez sensu. Co do autora on chyba wali sobie jak widzi że ktoś dał mu lajka.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

To nie jest przydatne... Dla nikogo. Niczego nie zrozumiesz. Jak chcecie dobry enchant to wybierzcie najwyższy level,bądź co tam chcecie i najkrótszą ilość tych znaków, żeby było ich jak najmniej, na pierwszym levelu trafia mi się czesto sharpness I

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...