Skocz do zawartości

Zmiana języku zaklęć w Enchant Table

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

cześć,

czy zaklęcia w twoim Stoliczku

do czarowania zaklęć wyglądają tak??

v5p.png

Nic z tego nie rozumiesz,

prawda?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A może chcesz żeby twoje

zaklęcia wyglądały tak !!!

zufy.png

Video tut

WIDJOŁ TUT FOR JU xD :

Zaczynamy!

1.Pobieramy plik z załącznika lub z linka.

http://www5.zippyshare.com/v/50234533/file.html
[ Przenieś ]

Scan:

https://www.virustotal.com/file/6ded9b9e06a61beaa61bf8542c46b5d690d45fdaf42e6539afcbc02e4c7a6408/analysis/1351345029/
[ Przenieś! ]

2. Włączamy Program Uruchom.

3.Wpisujemy %appdata% i klikamy ok

4.Następnie wchodzimy do folderu ---> .Minecraft ---> bin

5.Mamy tam plik Minecraft.jar, klikamy na niego prawym i otwieramy jako program WinRar.

6. Po otwarciu go jako Rar mamy różne foldery, zatem wchodzimy do Folderu Font .

I do tego folderu wrzucamy plik, który dałem w załączniku.(Alternate.png)

Jeśli pomogłem zarzuć Like,

pozdrawiam

post-179206-0-56166400-1351366469.png

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie masz praw autorskich do obrazków. Poradnik nie twój, tylko przetłumaczony. Poza tym sprawdzałeś czy działa? Zdziwię Cię bo to co podałeś nie działa ani w SSP, ani w SMP. Mod losuje słowa i nie ma to żadnego związku z prawdziwym efektem. Na koniec nie uwzględniłeś że mod jest napisany pod 1.2.2, a mamy teraz 1.4.2. Ogólnie mówiąc bullshit i nie masz prawa za to dostać ani jednego lajka.

Nie masz praw autorskich do obrazków. Poradnik nie twój, tylko przetłumaczony. Poza tym sprawdzałeś czy działa? Zdziwię Cię bo to co podałeś nie działa ani w SSP, ani w SMP. Mod losuje słowa i nie ma to żadnego związku z prawdziwym efektem. Na koniec nie uwzględniłeś że mod jest napisany pod 1.2.2, a mamy teraz 1.4.2. Ogólnie mówiąc bullshit i nie masz prawa za to dostać ani jednego lajka.

Mi dziala, a obrazki(screenshoty) zrobiłem ja.

Może filmik zrobie, chcesz? :)

Ps.Ten język nazywa się galaktycznym językiem(tak wyczytałem na necie), a tu masz zmiankę na english.

tut nie twój tu jest link do oryginalnego tuta i to nie działa i to wszystko jest na minecraftwiki więc nie pierdol że twoje i na samym dole masz jak to zrobić
http://pl.minecraftwiki.net/Zaklinanie

Ja to pisałem w tym temacie..Nic nie kopiowałem.No wiesz, ale nie każdy wie, że to jest na wiki.
I nie gadaj, że to nie działa, bo DZIAŁA !
ps. Wszystkie linki wychodzące poza forum dajemy w Code,
właśnie tak
-.-

Witam,

Fajnie mieć zmieniony Język na angielski.Chociaż niewiadomo jaki Efekt wyjdzie to można sobie coś takiego zrobić dla wyglądu ;):D :? -.- -.^

SDAAODSJEDA+()*@sad+|)_(*&!^%@e _)d|+sd|ADISJDFA'];LKPS;FKAKJNJMDFSPANKLFKDOAPJFASD;FNAKSDPOJNADKSF/]\)idjskadjhf*FU092384210-(*(@#*_)@!(#[email protected]!(#[email protected]_)(#@!)(djsjkahd*(@!#*)_e(_)@*hd()asdu(a)[email protected])!(#*)(@#!$*)(d_asd*(_)@!#[email protected]!#_(@!_#_()[email protected]!#()@[email protected]!()#(@!)_dsaskjldja{dls:dasdgywedijsadidjwaudh

W tym ciągu liter znajdź znak /]\ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Zmiana języku zaklęć w Enchant Table   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...