Zarax Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 cześć, czy zaklęcia w twoim Stoliczku do czarowania zaklęć wyglądają tak?? Nic z tego nie rozumiesz, prawda? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A może chcesz żeby twoje zaklęcia wyglądały tak !!! Video tut WIDJOŁ TUT FOR JU : Zaczynamy! 1.Pobieramy plik z załącznika lub z linka. http://www5.zippyshare.com/v/50234533/file.html [ Przenieś ] Scan: https://www.virustotal.com/file/6ded9b9e06a61beaa61bf8542c46b5d690d45fdaf42e6539afcbc02e4c7a6408/analysis/1351345029/ [ Przenieś! ] 2. Włączamy Program Uruchom. 3.Wpisujemy %appdata% i klikamy ok 4.Następnie wchodzimy do folderu ---> .Minecraft ---> bin 5.Mamy tam plik Minecraft.jar, klikamy na niego prawym i otwieramy jako program WinRar. 6. Po otwarciu go jako Rar mamy różne foldery, zatem wchodzimy do Folderu Font . I do tego folderu wrzucamy plik, który dałem w załączniku.(Alternate.png) Jeśli pomogłem zarzuć Like, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
smekcioq Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie masz praw autorskich do obrazków. Poradnik nie twój, tylko przetłumaczony. Poza tym sprawdzałeś czy działa? Zdziwię Cię bo to co podałeś nie działa ani w SSP, ani w SMP. Mod losuje słowa i nie ma to żadnego związku z prawdziwym efektem. Na koniec nie uwzględniłeś że mod jest napisany pod 1.2.2, a mamy teraz 1.4.2. Ogólnie mówiąc bullshit i nie masz prawa za to dostać ani jednego lajka. Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie masz praw autorskich do obrazków. Poradnik nie twój, tylko przetłumaczony. Poza tym sprawdzałeś czy działa? Zdziwię Cię bo to co podałeś nie działa ani w SSP, ani w SMP. Mod losuje słowa i nie ma to żadnego związku z prawdziwym efektem. Na koniec nie uwzględniłeś że mod jest napisany pod 1.2.2, a mamy teraz 1.4.2. Ogólnie mówiąc bullshit i nie masz prawa za to dostać ani jednego lajka. Mi dziala, a obrazki(screenshoty) zrobiłem ja. Może filmik zrobie, chcesz? Ps.Ten język nazywa się galaktycznym językiem(tak wyczytałem na necie), a tu masz zmiankę na english. Odnośnik do komentarza
Mabashi Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Rzadko się to sprawdza z rzeczywistością, a tut bardzo stary bodajże chyba już tu był. @2x UP Co ma wersja mc do tego tut'ka? Nic i tyle to działa od adventure update... Odnośnik do komentarza
Magula Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Fajne, tylko przetłumacz to jeszcze na polski to poleci + ;] "Haters gonna hate hate hate hate" Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Fajne, tylko przetłumacz to jeszcze na polski to poleci + ;] Możesz se użyc google translate jak masz problem z angielskim. Odnośnik do komentarza
zazed Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 tut nie twój tu jest link do oryginalnego tuta i to nie działa i to wszystko jest na minecraftwiki więc nie pierdol że twoje i na samym dole masz jak to zrobić http://pl.minecraftwiki.net/Zaklinanie Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 tut nie twój tu jest link do oryginalnego tuta i to nie działa i to wszystko jest na minecraftwiki więc nie pierdol że twoje i na samym dole masz jak to zrobićhttp://pl.minecraftwiki.net/Zaklinanie Ja to pisałem w tym temacie..Nic nie kopiowałem.No wiesz, ale nie każdy wie, że to jest na wiki.I nie gadaj, że to nie działa, bo DZIAŁA !ps. Wszystkie linki wychodzące poza forum dajemy w Code, właśnie tak Odnośnik do komentarza
kuba231 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Wszystko fajnie ale nawet po angielsku te napisy nic nie znacza :/ Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Wszystko fajnie ale nawet po angielsku te napisy nic nie znacza :/ Musisz logicznie pomyśleć o co chodzi. Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 REF Odnośnik do komentarza
neXt15 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Robiłem wszystko i dup* dalej te hieroglify. Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Robiłem wszystko i dup* dalej te hieroglify. Moge zrobić WIDEO tut jak to zrobić(samemu)bez ściagania Dodany został WIDEO TUT ! Odnośnik do komentarza
IhaHACX Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 ogólnie już to jest już KTÓRYŚ TAKI SAM TUT ... Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ogólnie już to jest już KTÓRYŚ TAKI SAM TUT ... To czemu w twoim poscie nie widze linku?Daj link, jezeli jest ''TAKI SAM'' Temat Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 REF Odnośnik do komentarza
tomson11 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 zrob to wideo bo mi nie dziala Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 zrob to wideo bo mi nie dziala OK, ALE ZA 3DNI, bo wyjezdzam. Wstawie w temaciku Odnośnik do komentarza
Cola&Lemon Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Ten Tut już był . Jak by co ! Odnośnik do komentarza
mrBraAtek111 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam, Fajnie mieć zmieniony Język na angielski.Chociaż niewiadomo jaki Efekt wyjdzie to można sobie coś takiego zrobić dla wyglądu :? -.^ SDAAODSJEDA+()*@sad+|)_(*&!^%@e _)d|+sd|ADISJDFA'];LKPS;FKAKJNJMDFSPANKLFKDOAPJFASD;FNAKSDPOJNADKSF/]\)idjskadjhf*FU092384210-(*(@#*_)@!(#[email protected]!(#[email protected]_)(#@!)(djsjkahd*(@!#*)_e(_)@*hd()asdu(a)[email protected])!(#*)(@#!$*)(d_asd*(_)@!#[email protected]!#_(@!_#_()[email protected]!#()@[email protected]!()#(@!)_dsaskjldja{dls:dasdgywedijsadidjwaudh W tym ciągu liter znajdź znak /]\ Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 REF Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 REF Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 REF Odnośnik do komentarza
SlenderPL Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Dla mnie to nie nowość ale za chęci + :> Co ci szkodzi? Daj Lubie to !! Odnośnik do komentarza
xxXSekuXxx Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Hmm fajny tut tylko nie wiem co to ma zmienić ? kiedyś to robiłem i sobię tłumaczyłem a wszystkie enchanty były inne.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.