Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana języku zaklęć w Enchant Table

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro uważasz że jest to przydatne ale my tego nie dostrzegamy to może nam wytłumaczysz do czego jest to przydatne.

I to nie zmienia języku galaktycznego na angielski tylko zmienia czcionkę galaktyczną na angielską.

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro uważasz że jest to przydatne ale my tego nie dostrzegamy to może nam wytłumaczysz do czego jest to przydatne.

I to nie zmienia języku galaktycznego na angielski tylko zmienia czcionkę galaktyczną na angielską.

Oj, widze, że nie wiesz co to czcionka tekstu, a język, w którym ten tekst jest napisany, to nie dobrze, jak widać twój problem jest niewyobrażalnie wielki, ale wybacz - nie jestem w stanie ci pomóc, przykro mi.

A tak na poważnie -.- Tut jest tutem i wszystko w nim zawarte jest prawdą i działa, a do czego to użyjesz to już zależy od ciebie, ps. niektórym naprawdę się to przydało...

Opublikowano

Oj, widze, że nie wiesz co to czcionka tekstu, a język, w którym ten tekst jest napisany, to nie dobrze, jak widać twój problem jest niewyobrażalnie wielki, ale wybacz - nie jestem w stanie ci pomóc, przykro mi.

A tak na poważnie -.- Tut jest tutem i wszystko w nim zawarte jest prawdą i działa, a do czego to użyjesz to już zależy od ciebie, ps. niektórym naprawdę się to przydało...

To zmienia tylko czcionkę język się nie zmienia.

Wyrazy są i tak napisane w języku angielskim lecz inną czcionką.

Przestań wymigiwać się od odpowiedzi na pytanie Do czego to się przyda!

Nie rozumiem do czego to się może przydać więc proszę powiedz nam to!

Opublikowano

naprawde? źle robie tak jak pokazujesz :/ :angry:

sory, ale nie bardzo rozumiem zwrot, którym się posłużyłeś pisząc w moim temacie.

Opublikowano

No właśnie. Odpowiedz do czego to się może przydać, skoro enchanty są losowe i nie mają nic wspólnego z tekstem ? I nie pisz, że innym się przydało, bo to mi nic nie mówi.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

No właśnie. Odpowiedz do czego to się może przydać, skoro enchanty są losowe i nie mają nic wspólnego z tekstem ? I nie pisz, że innym się przydało, bo to mi nic nie mówi.

Po prostu tłumaczy enchaty, nic więcej, przynajmniej masz po angielsku, a czy ci się to przyda, czy nie to i tak mnie to nie obchodzi, ja wstawiłem tuta,

a wszystko w nim zawarte działa, więc? Tak czy inaczej, poczytaj inne posty i patrz na Like, bo bez powodu by nie dali,

pozdrawiam =)

Opublikowano

Napisałeś to na pół strony, teraz twojego tuta skrócę do 2 linijek:

Zamiana plików "alternate.png" z kopią "default.png" z nazwą "alternate.png" pozwala odczytać treść zaklęć po Angielsku (w tym celu należy otworzyć plik minecraft.jar za pomocą programu WinRar, a następnie wejść w folder 'font').

Źródło: http://pl.minecraftwiki.net/Zaklinanie

Opublikowano

Napisałeś to na pół strony, teraz twojego tuta skrócę do 2 linijek:

Zamiana plików "alternate.png" z kopią "default.png" z nazwą "alternate.png" pozwala odczytać treść zaklęć po Angielsku (w tym celu należy otworzyć plik minecraft.jar za pomocą programu WinRar, a następnie wejść w folder 'font').

Źródło: http://pl.minecraftwiki.net/Zaklinanie

Trza było temat zrobić.

Opublikowano

Nie masz praw autorskich do obrazków. Poradnik nie twój, tylko przetłumaczony. Poza tym sprawdzałeś czy działa? Zdziwię Cię bo to co podałeś nie działa ani w SSP, ani w SMP. Mod losuje słowa i nie ma to żadnego związku z prawdziwym efektem. Na koniec nie uwzględniłeś że mod jest napisany pod 1.2.2, a mamy teraz 1.4.2. Ogólnie mówiąc bullshit i nie masz prawa za to dostać ani jednego lajka.

Robło cię coś?Ja mam 1.4.6 i działa -.-

[bez komentarza debilu]

Opublikowano

Powiesz mi do czego do się przydaje?

Napisałeś że zmienia język na angielski co jest również nie prawdą to zmienia tylko czcionkę wyrazów które nie mają prawdziwego znaczenia.

Opublikowano

Powiesz mi do czego do się przydaje?

Napisałeś że zmienia język na polski co jest również nie prawdą to zmienia tylko czcionkę wyrazów które nie mają prawdziwego znaczenia.

Napisałem na angielski, nie pogrążaj się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...