Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][DEDYK][RPG][MODY][NOWE RUDY, BIOMY, BRONIE][FABUŁA][16GB][AUTORSKI LAUNCHER][QUESTY][NO-PREMIUM][SERWER, NA KTÓRY CZEKAŁEŚ] DakrnessCraft

Lunner

Kilka pytań co do serwera ;).  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wej?cie na serwer powinno by? poprzedzone dodanie na White-list ?

• Tak
    • Nie
    • Tak, historia postaci (czyli tylko dla ludzi o jakiejkolwiek wyobra?ni)
  2. 2. Czy zagrasz na serwerze ?

3. 3. Podoba Ci si? po zapowiedzi styl prowadzenia serwera ?

• Tak
    • Nie
    • Przyda?oby si? kilka zmian (napisz pod tematem)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Quester

Wiek (tylko 14+) :14,8

:D

Nick w grze:Kaer

Doświadczenie na serwerach RPG od 1 do 10: tak z 8

Znajomość języka ojczystego: Oczywiście .

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: z 2-3h

Dlaczego Ty ? : Bo mam wyobraźnie, dużo czasu i dobre chęci

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://darknesscraft.xaa.pl/

Tutaj macie testową stronke, możecie patrzeć na moje postępy jako WebMaster, na dzisiaj zakańczam prace, ale jutro dokończe portal.

Nie jestem super dobrym WebMasterm, jestem wystarczająco dobry i zostałem mianowany tą rangą, wiec prosze nie wypisywać, że np. "gówno" być może sam byś tego nie zrobił lepiej, skoro masz taką uwage. :D

Opublikowano

http://darknesscraft.xaa.pl/

Tutaj macie testową stronke, możecie patrzeć na moje postępy jako WebMaster, na dzisiaj zakańczam prace, ale jutro dokończe portal.

Nie jestem super dobrym WebMasterm, jestem wystarczająco dobry i zostałem mianowany tą rangą, wiec prosze nie wypisywać, że np. "gówno" być może sam byś tego nie zrobił lepiej, skoro masz taką uwage. :D

Jeżeli taki WebMAster to się boje co będzie na serwerze...

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Jeżeli taki WebMAster to się boje co będzie na serwerze...

On zaznaczył, że dopiero zaczął tą stronkę robić, a w dodatku, że jest to testowa stronka... Zaznaczył także, żeby nie wyskakiwać z komentarzami typu "gówno"... Ty czytałeś to tak tylko ogólnie, że na szczegóły nie zwracałeś uwagi? Zrób lepszą "profesjonalisto"...

0fadd1a97eb06d60edd20a961fdf2396.jpg
Opublikowano

Wiek (tylko 14+) :19

Nick w grze:BoskiAdam

Doświadczenie na serwerach RPG od 1 do 10 9

Znajomość języka ojczystego:Hmm dobrze znam J.Polski mam dobrze opanowaną ortografię, jeżeli zrobię jakiś błąd odrazu poprawiam ale nie potrafię całego J.Polskeigo wszystkich zasad ponieważ nie ma chyba takich ludzi

:)

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer:To tak przychodze o 16 ze stolarki o 16:20 wbijam na serwa i do 22 gram a w weekend od 6/7 do 23.

Dlaczego Ty ? :W Minecrafta gram od hmm 2lat? posiadałem 3 konta minecraft ale za każdym razem sprzedawałem ponieważ przestawałem grać.Grałem na wielu serwerach z czego na 3/4 serwerach posiadałem SeniorBob lub Bob ponieważ potrafię budować wspaniałe budowle.Bardziej się interesuje budowaniem większych budowli np Zamki,Jakieś wielkie zabytki(np Koloseum) i też ładne domki.

Ocena twoich możliwości jako budowniczego:9,9? Dostane Boba sami zobaczycie:))

Opublikowano

Znajomość języka ojczystego:Hmm dobrze znam J.Polski mam dobrze opanowaną ortografię, jeżeli zrobię jakiś błąd odrazu poprawiam ale nie potrafię całego J.Polskeigo wszystkich zasad ponieważ nie ma chyba takich ludzi

:)

Na popatrz :P a Moja nauczycielka nie wyobraża sobie, żebym jakiejś nie znał :P Wgl na J. Polskim teraz chcą wszystko nam do głów wcisnąć... Co z tego, że używamy regionalizmów... Przynajmniej można się dowiedzieć skąd kto pochodzi :P

Ocena twoich możliwości jako budowniczego:9,9? Dostane Boba sami zobaczycie:))

Chcesz się bawić w Boba Budowniczego? Tu nie ma Boba ... To poważny serwer [trololllo] Tu jest BUDOWNICZY :P

0fadd1a97eb06d60edd20a961fdf2396.jpg
Opublikowano

Testowy portal, który ujrzycie pod linkiem " www.darknesscraft.xaa.pl " jest już prawię gotowy. Zapraszam do oceny portalu i piszcie na moje GG : 34813082 co tam zmienić/poprawić, a postaram sie tego dokonać.

Opublikowano

effe pobrałem sobie program do zmieniania wersjii minecraft i mam 1.3.2full

Testowy portal, który ujrzycie pod linkiem " www.darknesscraft.xaa.pl " jest już prawię gotowy. Zapraszam do oceny portalu i piszcie na moje GG : 34813082 co tam zmienić/poprawić, a postaram sie tego dokonać.

strona super gratulacje!!! B)

Opublikowano

Ogólnie strona działa i nie widać większych bugów :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

On zaznaczył, że dopiero zaczął tą stronkę robić, a w dodatku, że jest to testowa stronka... Zaznaczył także, żeby nie wyskakiwać z komentarzami typu "gówno"... Ty czytałeś to tak tylko ogólnie, że na szczegóły nie zwracałeś uwagi? Zrób lepszą "profesjonalisto"...

To jest kilkanaście minut w WordPressie

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Taaa... To zrób i udowodnij, że jesteś lepszy skoro chcesz z nami współpracować...

1.Nie będę marnował mojego cennego czasu.

2.Kto powiedział, że chcę z wami współpracować ?

Opublikowano

Sory efee ale teraz mam w ch** mało czasu.ale już i tak mało wam zostało. I mam pytanie, czy dostane vipa za to że budowałem 2 twoje serwery które nawet na chwile nie wyszły na świat?

fzn014b0uhps_t.jpg

Opublikowano

Skoro nie chcesz marnować czasu to wyjdź i strzelaj na swoim paintballu (o ile jeszcze stoi). Z webmasterem dzisiaj sobie pogadam.

Paintball....

Czy ja taki serwer kiedyś miałem? Nie!

Opublikowano

Wszystko jedno, jak masz problem to zapraszam na PW ;).

Być może kto inny tagował w ten sposób serwer.

O, to ten Battlefield był twój ? :)

Opublikowano

Wszystko jedno, jak masz problem to zapraszam na PW ;).

Być może kto inny tagował w ten sposób serwer.

O, to ten Battlefield był twój ? :)

Pytałem się tylko czy taki serwer ma sens :P Co do serwera Battlefield nie zrobiłem takiego nigdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...