Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy jungler

Zadziorek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieci kochane, a wiecie, że będzie teraz zmiana w jungli?

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=4862375

Do jungli będzie wracać moja ulubiona postać - Fiddlesticks i Wawrick.

Podsumowując dla mnie i tak był, jest i będzie najlepszym junglerem Fiddlesticks. Pewnie już się śmiejecie, ale zobaczcie na ile sekund ma Strach. 3.5s to jest bardzo długo. W tym czasie już na 100% ubijecie kogoś.

Wawrick będzie nadal kiepski w tej roli, ale na pewno dłużej wytrwa w jungli i będzie już miał większą przewagę, ponieważ jego Q i pasywka dodają mu bardzo dużo heala, a innym nie daje tak dużo. Dlatego też, on będzie mógł szybko wbić ten 6lvl, gdy wrogi jungler dopiero będzie mieć 4/5.

Pozdrawiam i zapraszam do czytania tej lekturki o zmianach.

Opublikowano

Dzieci kochane, a wiecie, że będzie teraz zmiana w jungli?

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=4862375

Do jungli będzie wracać moja ulubiona postać - Fiddlesticks i Wawrick.

Podsumowując dla mnie i tak był, jest i będzie najlepszym junglerem Fiddlesticks. Pewnie już się śmiejecie, ale zobaczcie na ile sekund ma Strach. 3.5s to jest bardzo długo. W tym czasie już na 100% ubijecie kogoś.

Wawrick będzie nadal kiepski w tej roli, ale na pewno dłużej wytrwa w jungli i będzie już miał większą przewagę, ponieważ jego Q i pasywka dodają mu bardzo dużo heala, a innym nie daje tak dużo. Dlatego też, on będzie mógł szybko wbić ten 6lvl, gdy wrogi jungler dopiero będzie mieć 4/5.

Pozdrawiam i zapraszam do czytania tej lekturki o zmianach.

Połowa postów mówi o zmianach w jungli :P

Co do Fiddla narazie jest useless bo są lepsze picki... WW był jest i będzie dobry.. nie zgankuje może w early ale mid i late to MIAZGA.

STARGATE <3

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Maokai ma świetnie ganki i szybko sie nim robi jungle.

Ale za to jest bardzo łatwy do scounter-junglowania.

@Topic

IMO nie ma najlepszego junglera, weźniemy innego junglera jak będziemy miec na topie np. Teemo, a innego jak będzie tam jakiś Malphite ;)

Ale jedni z uniwersalniejszych to:

Lee Sin

Skarner

Nautilus

Riven

Jax

Opublikowano

Zalezy jeszcze jaka jest postac w przeciwnym teamie.. Jesli shivana to normalne ze go scounter-jungluje bo jest postacia wlasnie po to. Chociaz juz teraz sadze ze nie mozna sie wypowiadac na temat junglerow skoro zmieniaja cala jungle na trudniejsza. Mala ilosc postaci bedzie mogla junglowac ( bynajmniej mniejsza niz w 2 sezonie )

VHN1cmF5YV9fX2V1bmVfX18yMzlfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fbm9uZV9fX0ZGNjE2MV9fX3NvbG8=.png

Daj Plusika ;D

Opublikowano

Moim zdaniem jest to Amumu za to ze ma zajebiste range z bandage tossa no i oczywiscie jedna z najbardziej mobilnych postaci Lee Sin, slepy mnich!: D

Chociaz od dzisiaj zaczalem grac Cho'Gathem rankedy na jungli no i jak na razie 2 pod rzad wygrane z dosyc przyzwoitymi statami (6;1 / 8;5). Po zrobieniu blue mozna leciec juz na gank i sa duze szanse na zabicie :)

Opublikowano

Riven ma bardzo szybką jungle , ganki Q>Q>E>Q>W są boskie , ogromny DMG i mobilość

Do tego na rankedach biore Riven do jungli jak jestem 2/3 pickiem bo ludzie myślą że riven to ONLY TOP i biorą kontre na riven (zazwyczaj garen) potem okazuje się ZONK że Riven jest w jungli a nasz team może wziąć kontre na topa :P

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja grałem xinem i on daje radę w jungli, dobre ganki (E+Q+W) i gostek jest podrzucony :D. Ogólnie łatwa jungla, renegeracja hp co 4 atak (o ile dobrze pamiętam).

;)

Opublikowano

wg. mnie najlepszy jungler to jax, w early stun + doskok = pewny kill, no a w late niszczy wszystko co stanie mu na drodze.

wg. mnie najlepszy jungler to jax, w early stun + doskok = pewny kill, no a w late niszczy wszystko co stanie mu na drodze.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jarvan ma swietne ganki, flaga + q = podrzut dodasz ulti i pewny kill

Cho swietniwe dziala ze stunem, stun, podrzut silence = kill

Lee sin, szybka jungla, doskoki, ucieczka, wykop to jest to cos

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Najszybszą jungle ma shyvana oraz mundo a nie warwick.

Junglował ktoś kiedyś Fizzem? Świetna zabawa :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

veigar jest też dobry, jest niezla kosa jak twitch.

ma aoe W, ma stuna dobrego i jak wyjdzie na gank to nie ma bata żeby ktoś uciekł.

jego minus to mała mobilność

Opublikowano

najlepszy jungler to twitch bo to niezla kosa

A jak jeszcze zlozysz kose statikka. To wtedy dopiero niezla kosa jest. Imo . Najlepsi sa tanky junglerzy z duza iloscia cc. Np. Maokai,alistar,nauti lub jarvan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...