Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy jungler

Zadziorek

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram riven , pantheon :> wiem dziwnie ale pantheonem piękne ganki.

Lecz nie długo kupuje udyra i shaco.

Nad shaco jeszcze pomyśle... bo papier z niego ;/ lecz jak masz w miare dobrą drużyne łatwo o gank na 2lvl.

Co do amumu - dobry - bany - jak ci ukradną blue masz pograne :D amumu bez blue = jungla 100 razy trudniejsza.. pamiętajcie jak idziecie amumu że przeciwnik na 90% może próbować ukraść blue.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Warwick, szybkość ataku ze skilla, absorbowanie hp ze skilla, ulti które zatrzymuje, pasywka leczenie gdy bijemy stwory ;D

Minus.png
Opublikowano

Amumu

Maokai

Hecarim (przed nim nie uciekniesz) ...no chyba że Morgana z shieldema albo LB/Kassa z TP. <- btw. Heca jako tank carruje gry

Nocturne (ult przez pół mapy i z ganku na bocie, robi insta gank na mida)

Shen (podobnie jak noc)

Sejuani (ten prosiak jak w jungli to tylko pod pure tanka, a reszta teamu idzie w prawie pure dmg.)

Jarvan (też dobry, a co. I'm Jarvan I'm helping :D )

Do wszystkich sympatyków WW: tak jest on dobrym junglerem... ale tylko do farmienia campów i uczenia się junglowania dla początkujących "buszujących w buszu". Jego jedyny CC to stun/snare z ulta co (w najlepszym wypadku) 70sec na 16lvlu. WW nie jest dobry do gankowania (chyba że złoży Frozen Mallet'a), może i żywotny, może i ma dużego regena i dmg, ale ganker słabiutki. A taka Sejuani czy Nautilus ok 4-5 CC i weź tu ucieknij...

Opublikowano

Wg. mnie naj jungler to Lee. Szybka jungla/dobre ucieczki/ratowanie kolegów z teamu/doganianie przeciwnika. Lee ma wszystko czego potrzeba w jungli.

Opublikowano

Vi - Bardzo szybka jungla już na 1lvlu, efektowne ganki na 3lvlu gank na 6lvlu to 90% kill, jest tanky i ma ogromny dmg :)

Opublikowano

Xin Zhao! To jest chora postać. Op gangi w early, mid game. Podrzut, doskok i slow, ult( by dobić, albo żeby uciec) przy tym niesamowicie wielki dmg. Potem w late game sam carruje gry, jeśli mieliśmy udane gangi w poprzednich fazach gry.

• 1 rok później...
Opublikowano

Fiddlestick: gank z ulti+klepsydra= udalo ci sie zabic wroga a w teamfighcie 5trupow.

Jeszcze amumu, tez ma dobrego ulta

Opublikowano

elise - stun,doskok, procentowy dmg, dobry push, sustain czyli ma wszytko czego potrzebuje jungler

lee -chyba nie msuze pisac dlaczego, dobry lee robi sam gre nawet w late

I prosze was, serio według was ww jest dobry w jungli ? on nawet jej szybko nie czysci, tylko po prostu hp mu w niej nie spada, juz shyvana w jungli jest lepsza bo lepiej czysci i nawet lepsze ganki ma :D

Opublikowano

elise - stun,doskok, procentowy dmg, dobry push, sustain czyli ma wszytko czego potrzebuje jungler

lee -chyba nie msuze pisac dlaczego, dobry lee robi sam gre nawet w late

I prosze was, serio według was ww jest dobry w jungli ? on nawet jej szybko nie czysci, tylko po prostu hp mu w niej nie spada, juz shyvana w jungli jest lepsza bo lepiej czysci i nawet lepsze ganki ma :D

ww może i ma potencjał od 6 lvla ale może iść do przeciwnika jungli i tam przeszkadzać mi tak dziś zrobił jak grałem xinem

@@

z graczy - diamondprox

@@ z postaci

eve - w chooy mocna szybko czyści moze isc pod ad tanka i ciagle miec dmg

lee sin - dobry ze względu na mobilnosć szybko czyści dobre ganki, ale głownie ze wzgledu na nerfy innych junglerow co byli lepsi

vi - po prostu duzy dmg i to % + dobre ganki

elise - mocna jak zawsze  w jungli

<>

Opublikowano

Lee ze względu na łatwość jungli i ganków.

Hecarim to jeden z najlepszych junglerów jak i nie najlepszy w eary dość papierowaty.

Nautilus super mega tankowny jungler z masą CC wada jest taka że wolno czyści jungle.

Jarvan odpowiednio budowany bedzie robił dmg szybko czyscił jungle ale bedzie też tanky, easy ganki.

graphic.png

Opublikowano

Dla mnie kha'zix, bo co on robi na jungli to miazga. dobre ganki z E po evo masz caly czas e  jak dostaniesz asystę lub killa. Mam nim 13 gier na rankedach i 11 win 2 lose każda gra na jungli :)

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...