Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KeansMT2 [PL][Hamachi]

Dydziu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wbijajcie tam nawet, finite myśli że jak nic nie robi tylko odpala serw to jest bogiem...

Dziś lub jutro razem z dex'em i czerwu startujemy w nowym serwem na moich plikach.

Zapraszam wszystkich graczy którzy grali tu ze względu, że ja i maniek robiliśmy ten serwer.

Opublikowano

Stary na huj reklamujesz swoj serwer debilu myslisz ze jestes kims

Skopiowales pliki serwerowe keansmt2 i ze jestesc gosc nie jestes juz w team juz dzis nowy technik bedzie na serwerze.I co mnie to obchodzi ze otwierasz nowy serw i tak mialem cie wyjebac bo wiedzialem ze bedziesz robil nowy serw.Stary wogole na huj piszesz takie cos,napisze do moda i bana wyrwiesz na mpc,to nie jest wies tak jak u cb ze reklamujesz pyry na innych targowiskach.A odnosnie ze nic nie robie ja duzo robie tylko widocznie nie umiales tego docenic.A poza tym Cz3rwu i Dex to twoji kumple.A ty dales 10 oponek dla nich.A na mojim serwerze nie ma takiego czegos jak prywatne eventy ,odnosnie bazy to nie masz co wbijac bo i tak haslo jest juz inne.Wiec wlasnie dlatego zrobilem wielkie halooo o te oponki.Appropo nie sluchajcie tego debila co tak sie chwali ze robi nowego serwa

Serwer dzis on od 16 do 23.A odnosnie serwa i ze odpalam serwa,bo ja place za prad nie ty i serwer nie jest off forever bo debil napisal na ogolnym ze off jak mial gm i go wszyscy posluchali .Sluchaj stary ja mam serwa ty bedziesz mial nowego,nie wchodzmy sobie w droge ok?Juz nie nalezysz do team i sie odwal od mojego serwera.Wogole nie sluchajcie gooo!

Wbijac o 16 i nie sluchajcie tego idioty.Bo 2 raz nie zjade do twojego poziomu bo z glupszym od siebie nie bede rozmawial bo stane sie taki jak ty

Opublikowano

Po 1 - bana to prędzej ty wyłapiesz za obraze mojej osoby

Po 2 - ''skopiowałeś pliki'' śmieszne...

Sam całe pliki edytowałem i należą do mnie więc nie przypisuj sobie czyjejś pracy

Po 3 - jesteś 15letnim kidem z którym nie mam przyjemności rozmawiać...

Opublikowano

To wspaniale.Pliki byly robione na mojim kompie wiec w polowie sa moje.Ciesze sie ze nie bedziemy rozmawiac,bo ta klotnie cala ty zaczoles.Ale ciesze sie ze jestes dojrzaly chyba.Ok czyli koniec rozmowy.Appropo mojego wieku za miesiac bede mial 16 ale nie odbiegajmy od temat.Czyli jak bedziesz mial jakis problem lub ja mozemy po pisac na pw ,a nie spamowac postami.I ja tez nie mam przyjemnosci z toba pisac i rozmawiac.I nie dzwon do mnie na kome stary bo sobie zycze.

Ty mi je zostawiles na kompie a backup w navi byl.Wiec nie skopiowalem ty mi zostawiles.Dobra koniec tematu o plikach itp nie gadamy ze soba

Opublikowano

Ziomek UP, naucz się pisać, bo tego się przeczytać nie da. Aż oczy bolą,,, I ty masz 16 lat? Tragedia...

261353nigga-stole-my-legs.jpg
Opublikowano

@4x up

Baza w navicat to nie są pliki serwerowe ...

Za serwer odpowiada ftp geniuszu.

@down

Ty mnie straszysz... śmieszne

Opublikowano

Sluchaj gejusie nie bede z toba rozmawiac taki kozak to ty sobie sam pisz posty z komy

Mozna juz bic z wolnego z info jestes do tylu

Ja all posty z telefonu tu pisałem i u mnie nie ma tak powalającej ortografii...

Na serwa radzę wszystkim nie wbijać bo Finite to jedno wielkie dziecko.

Opublikowano

Starych to moze ty masz juz widac jaka masz kulture.Dobra stary nie osmieszaj sie masz problem pw juz nie bede odpisywal na tak debilne posty jak ty reprezetujesz.

PS:Dzieckiem to ty moze jestes to ze jestem mlodszy od ciebie to nie znaczy ze jestem glupszy od ciebie.

Nie bede juz odpisywal na glupie posty.Nie mam na to czasu.

Opublikowano

Oswiecasz nas wszystkich iQ, wszyscy maja z CB beke na forum xDDD..

Ja reprezentuje debile posty?? hahah jebł*m!. Popatrz na sb dziecko co ty piszesz.. Wszyscy sie z Cb smieja ^^

"PS:Dzieckiem to ty moze jestes to ze jestem mlodszy od ciebie to nie znaczy ze jestem glupszy od ciebie."

Wlasnie widac jakis ty inteligent..

Tak btw reprezentowac to sobie mozesz kanapki z nutella pajacu ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...