Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KeansMT2 [PL][Hamachi]

Dydziu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zagram,a tak wgl pisze się "Ni Chuja" ORTOGRAFIA SIĘ KŁANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stary powiem ci tak pisze jak chce jak ci sie nie podoba nie czytaj chyba ze naprawde chcesz to nie krytykuj to ze popelnilem błąd to nie znaczy ze bedzie koniec swiata ,tez jestem czlowiekiem ps:Kazdy pilnuje swojej dupy.
Opublikowano

Tutaj Cz3rWu

Po 1. Chcialem oponki bo co mam ku**a robic? na serwerze sa nudy a bicie na wolnym = ban

Po 2. Dajesz bana na tsie za byle co np za to ze ci powiedzialem ze jestes irytujacy (bo jestes, nawet bosski to wie)

Po 3. Jestes tak zajebisty ze o bylo co jak zrobic to lecisz do Bosskiego lub do Manka

Po 4. Bez Bosskiego i Manka ten serwer to dno tak samo jak ty (Ludzie sami w komentach pisza ze polecaja ze wzgledu na Bosskiego i Manka)

Po 5. Zaczynasz nie tylko mnie denerwowac ale z teog co widze Bosskiego tez

Po 6. Rzadzisz sie i myslisz ze jak dasz mi bana na tsie na godzine to jestes zajebisty bo mozesz banowac a prawda jest taka ze boisz sie tej prawdy..

Po 7. Z tego co wiem Bosski i Maniek kazali Ci sie ogarnac a z tego co widze postepu nie ma bo co chwile usuwasz mnie z sieci na hamachi i slyszalem rowniez ze gadales z typami na tsie ze chciales mi usunac konto przez navi ale nie wiesz jak (hahahah rotfl)

Opublikowano

Jak to ty okresliles "mózgu" gwarantuje ci ze za takie cos co dzis zrobiles i teraz robisz to nawet pasy do konta nie bede ci dzialac bo ci pozmienialem w navicat wiec pozdro szukaj nastepnego serwera

Tutaj Cz3rWu

Po 1. Chcialem oponki bo co mam ku**a robic? na serwerze sa nudy a bicie na wolnym = ban

Po 2. Dajesz bana na tsie za byle co np za to ze ci powiedzialem ze jestes irytujacy (bo jestes, nawet bosski to wie)

Po 3. Jestes tak zajebisty ze o bylo co jak zrobic to lecisz do Bosskiego lub do Manka

Po 4. Bez Bosskiego i Manka ten serwer to dno tak samo jak ty (Ludzie sami w komentach pisza ze polecaja ze wzgledu na Bosskiego i Manka)

Po 5. Zaczynasz nie tylko mnie denerwowac ale z teog co widze Bosskiego tez

Po 6. Rzadzisz sie i myslisz ze jak dasz mi bana na tsie na godzine to jestes zajebisty bo mozesz banowac a prawda jest taka ze boisz sie tej prawdy..

Po 7. Z tego co wiem Bosski i Maniek kazali Ci sie ogarnac a z tego co widze postepu nie ma bo co chwile usuwasz mnie z sieci na hamachi i slyszalem rowniez ze gadales z typami na tsie ze chciales mi usunac konto przez navi ale nie wiesz jak (hahahah rotfl)

Stary ale ja sie nie boje prawdy ,prawda jest taka ze nie znam sie na plikach mam od tego "Technikow" ja jestem webmasterem ,clientmasterem,hosterem i malo znam sie na technice serwera.I co ustal ci?No prawda jestem zajebisty dziekuje za mila wypowiedz.A to ze nie znam sie na plikach tylko na stronach i kliencie to Ameryki nie odkryles stary ani Afryki
Opublikowano

co jest z serwerem? Finite czego znow OFF. Serwer jest dobry, wrecz zajebisty do pvp, wiec nie wiem w czym problem i te kłótnie.....

Opublikowano

Server off forever... Nie rozumiem dlaczego Finite zaczął jakiś problem o głupie 9 oponek robić...

Niedługo startuje razem z nową ekipą i nie będzie takich przypadków jak to miało miejsce dzisiaj.

Opublikowano

hah ta jasne juz mamy technika ale napewno nie manka to juz niespodzianka ,ciebie nie potrzebuje bo i tak lamisz appropo ten numer co zawsze do ciebie dzwonilem to nie moj haha tylko innej osoby bo wiedzialem ze tak bedzie^^Wiec nie dawalem swojego prawdziwego numeru telefonu.

Opublikowano

Przeczytałem twój post i wybuchłem śmiechem...

Ty jesteś clientmasterem hah... Wszystkie pliki klientowe przerabialiśmy w mańkiem, a ty dostawałeś gotowe pliki i myślisz że jak je do czystego klienta wrzuciłes to jesteś clientmaster...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...